Varsa bilgin mesaj yaz bildiklerini anlat öyle 2 kelime yazıp kaçıp etkileşim almaya çalışmayın. |
Depremi ABD'mi çıkardı (7. sayfa)
-
-
Ne etkileşimi? Ne diyorsun?
Bilgi mi? Olmayan bir fantazi hikayenin nasıl bir bilgisi olabilir ki?
Bu arada dünya düz mü?
-
-
Bunlar için dünya düzmü bilmiyorum ama bunların bir tanesi deve sidiği içmekten bahsediyordu.
Bir gün önüne koydular al iç diye bunlar gibi kıvır kıvır kıvırdıydı.
Bir tanesi daha vardı bunlardan Hz. Nuh GSM telefonu vardı oğluna aradı ulaşamadı vs demişti.
-
Öyle bir saçmalık yok ama gerçekten öyle bir saçmalık olsa direkt İstanbul a saldırırdı ve tüm Türkiye nin ekonomisini çökertmiş olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika Petrol ararken olmuş.Akit sürekli bu şekilde haberler yapıyor!
m.yeniakit.com.tr"ABD'li şirket Maraş'ta petrol ararken depremi tetikledi" O iddia ortalığı ayağa kaldırdıhttps://m.yeniakit.com.tr/amp/haber/1732699/abdli-sirket-marasta-petrol-ararken-depremi-tetikledi-o-iddia-ortaligi-ayaga-kaldirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
amerikan gemileri boğaza boşuna gelmedi gövde gösterisi yapıp kahpe bayraklarını boşuna açmadılar
-
Meseleyi sıfırdan deprem yaratmak olarak değil de zaten 500 yıldır bir enerji birikimi olan fayı tetiklemek olarak görürseniz çok da fantastik veya komplo teorisi olarak durmuyor.
Domino etkisi gibi. Küçük bir hareket kendinden çok daha büyük bir hareketi tetikleyebilir. Maden veya petrol kuyusundaki patlama da bunu tetikleyebilir.
(Yaşımı tahsilimi ve deprem geçmişimi de söyleyeyim ukalalar için. 37 yaşında Gıda Mühendisi ve C sınıfı İş güvenliği uzmanıyım. 99 17 ağustos depreminde Düzce'deydim, 12 Kasım'da Düzce'deydim. 2022 23 Kasım'da Düzce'deydim. Yaşadığım depremin şiddetini 0.1 yanılma payıyla da söylerim. Son düzce depreminde evden çıkmadan 6.2 dedim örneğin. 6.1 olarak ölçülden depremi 5.9 diye açıkladılar.)
Hiç de yabana atılacak ihtimaller değil bunlar. Araştırılması gereken şeyler.
-
Uyarıldığında her maddenin bir rezonans frekansı vardır. Eğer frekans tutturulup bir dış güç tarafından tetiklenirse her madde parçalarına ayrılabilir.
"Nikola Tesla"
birde şu link e bak sana zahmet
sonra buraya bak test
TİKTOK RANDOMyoutubeKANALIMIZA ABONE OLMAYI VE BİLDİRİMLERİ AÇMAYI UNUTMAYIN.https://www.youtube.com/shorts/lpYE69VOprA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 12 Şubat 2023; 23:35:14 >
-
Fay hattının hangi kayaları birbirine takıldı onu bile bilmeden o kadar derinliğe o frekansı nasıl göndereceksiniz?
Bir de madem bu kadar gizli top sikrıt bir silah var, bunu nasıl sade vatandaş bilebiliyor?
Rezonans çok farklı bir olay aynı zamanda. Öyle "Denizden gemiynen titreşim gönderdim yerin 15 km altındaki kayayı kırdım" işi değil o. Kaldı ki birbirine takılan kayanın aynısından binlercesi vardır o fayda.
Ama yoook, ABD yapay deprem yaptı. Niye? Çünkü işte Çin'e, Rusya'ya karşı kullanamayacağı, 250 yıllık bir yeniden kullanım süresi olan bi silah geliştirdi.
-
Viki yi normal kullanıcıların oluşturduunu bildiğini varsayıyorum. Ne olur biliyorum de?
-
bende bundan bahsediyorum bunu daha öncede yaptılar amerikanın yaptığı bir eylem bu
-
Hocam fay hattı dediğiniz yüzlerce km uzunluğunda onlarca km derinliğinde bir yarık. Doğal bir hareket olarak zaten deprem olacak. Sorun şu ki, aşağıda hangi nerenin birbirine takıldığını, birbirine takılan yerin sertliğini şusunu busunu bilemiyoruz. Bilmemiz de bugünkü teknoloji ile mümkün değil. En azından uzaktan bunu bilmek mümkün değil.
Ayrıca deprem tetiklemek de öyle kolay bir iş değil. 99 Gölcük depremi İstanbul depremini tetiklemedi mesela. Halbuki İstanbul'u da felaket derecede sarsmıştı ve üstünde biriken enerjiyi de İstanbul'a doğru aktarmıştı ama depremi tetiklemedi. Üstelik periyodunun sonuna gelmiş 3 tane segment var orada. Hiç biri tetiklenmedi.
Diğer yandan bu HAARP "Silahı" ne işe yarar ki? Rakibiniz hiç bir ülkeye uygulayamıyorsunuz (Rusya, Çin ikisi de deprem yönünden sakin topraklar), Japonya'ya uyuglasanız adamlar depreme zaten hazırlıklı. Şili, Endonezya falan zaten rakibiniz de denginiz de değil. E Türkiye deseniz Nato müttefiki. Velev ki Türkiye'ye dayatma yapmak istiyorsunuz, sadece Türkiye için bu kadar uçuk teknoloji geliştirmeye ne gerek var? Ülkenin ekonomisi kırılgan, basit bir ekonomik yaptırım ile ülkeyi felakete sürükleyebilirsiniz. 2018'de görmedik mi? Hadi onu da geçtim bu adamlar 50-100 senelik planlarla yaşıyorlar. Türkiye'de HAARP ile zaten olacak olan ve Türkiye'nin zatenden hiç bir tedbir almadığı, zatenden hazırlıksız yakalanacağı depremi HAARP ile yaptırdınız. E bütün yaptırım gücünüzü de harcadınız. Daha 250 sene bu silahı Türkiye'ye ya da Anadolu coğrafyasına kullanamayacaksınız? Yani hiç bir mantığı olmayan, saçma sapan bir silah oluyor. Zaten şu anda 2 atım hakkı vardı, 1 tanesini kullandı. Şu an sadece İstanbul'u vurmak için kullanabilir. İstanbul'u yerle bir etmek için sebep beklerken İstanbul depremi doğal yollarla olursa, milyar dolarlar çöpe mi gitmiş oluyor? Ya da Endonezya'yı mı tehdit eder Amerika?
Hepsini kenara geçtim, böyle gizli uçuk kaçık teknolojiniz var bunu da Türkiye üzerinde uygulayacaksınız. Hiç bir eğitimi olmayan sıradan vatandaşın dahi "Çakacağı" şekilde savaş gemisini göstere göstere mi yaparsınız? Adam ne diyor "amerikan gemileri boğaza boşuna gelmedi gövde gösterisi yapıp kahpe bayraklarını boşuna açmadılar" yani bu günün teknolojisinin çok ilerisinde bir teknolojiniz varsa, Rusya, Çin gibi ülkeler bu teknoloji hakkında en ufak bilgi kırıntısını kaçırmayacakken, bu forumdan bir üyenin bile "çakacağı" şekilde bunu yapmazsınız. Çok yapacaksanız bir sivil yük gemisine yüklersiniz teçhizatı, gidersiniz limana orada yaparsınız.
Ayrıca bahsettiğiniz yerin 15 km altındaki tek bir kayayı muntazam isabetle kırabilen sistem olsa, 250 yılda bir deprem yaptırmaya uğraşmazlar. Başarı oranı %100 olan hava savunma sistemi yapılır, isabet oranı %100 olan uçaksavar yapılır. Bu da gövde gösterisi olarak millete gösterilir. Çin'e ait olduğu söylenen casus balon için uçak kaldırmazsınız da, yerden HAARP ile imha edersiniz.
-
"99 17 Ağustos Gölcük depremi yine 99 12 Kasım Düzce depremini tetikledi. Aynı gün de olabilirdi ama bir kaç ay sonra oldu." şeklinde uzmanların görüşü.
Burada HAARP'tan bahsetmedim. O bariz komplo teorisi.
ABD depreme kadar ekonomimizi çok daha farklı yollarla çökertebilir orası kuşkusuz. Ama buradan çıkacak bir iç karışıklık da bizi çok sarsar. Hele ki seçim dönemine girerken. Suriye tarafında da depremden etkilenen binlerce insan var.
Mesele detaylıca araştırılmalı.
Benim korkum bölgede mültecilerin çocuk ve kadınlara yapabilecekleri. Umarım düşündüğüm gibi kötü haberler gelmez. Yoksa o bölgede iç karışıklık kaçınılmaz hale gelir.
-
Ünlü bir bilim adamı der ki : Bana yeteri kadar büyük bir kalas verin dünyayı yerinden oynatayım.
Bilimin geldiği yada gelebileceği şeyleri god kafalıkla aaa yok demeyin.
Atom bombasıda bakarsan küçüçük bir şey ama etkisi küçüçük değil.
Neyse ney.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BORSA İZİNDEtwitter“Bir insanın bağırarak devasa bir Çığı tetikliyebileceğine inanıyorsunuz. Teknoloji ve bilim insanlarının kırılmak üzere olan bir fayı tetikliyebileceğine inanıyorsunuz.”https://twitter.com/BORSAIZINDE/status/1624379459229958146
-
Bu tip komplo teorileri bence olayı sulandırıp insanları olayın gerçek suçlularından ve sorumlularından uzaklaştırma amaçlı.
Binalarımızın 7.5 şiddetindeki depremlerde yıkılmaması gerekiyor, Türkiye doğal bir deprem bölgesidir. Depreme dayanıksız bina inşaa etmek katliamdır.
Bütün suçlu yine dış güçler ve ABD olduğuna göre müteahhitlerimiz çürük binalar üretmeye devam edebilir, İstanbul depremini çürük binalarımızda bekleyebiliriz.
-
Depreme dayanıksız yapılaşma ile zaten enerji birikimi olan bir fayın tetiklenebilir olup/olması apayrı konular.
Olayı sulandıranlar da vardır elbet.
Deprem bölgesindeki ülkede niteliksiz, ahlaksız ve hırsız müteahhitler dolaylı yoldan cinayetten yargılanmalıdır. İmar affı gibi şeyler saçmalık ötesi, hatta cinayete teşebbüstür.
Yani depremin tetiklenmiş olma ihtimali sadece depremin olması gerekenden önce olmasını sağlamıştır. Depremin meydana getirdiği yıkım tamamen ihmallerden kaynaklanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 13 Şubat 2023; 10:36:19 > -
"Bundan daha büyük bir saçmalık duymadım" 02:40'dan sonrası.
HT Bilim Tarih FelsefeyoutubeTeke Tek Deprem Özel'de Fatih Altaylı'nın konuğu Prof.Dr. Celal Şengör oldu. Şengör, 10 ilimizi vuran büyük deprem felaketini ve bundan sonra yaşanabilecekleri tüm detaylarıyla Altaylı'ya anlattı. HT Bilim Tarih Felsefe 6 Şubat 2023 ➤ Dünya Tarihi ➤ Osmanlı Tarihi ➤ Cumhuriyet Tarihi ➤ Bilim Tarihi ➤ İlk Çağ Uygarlıkları ➤ Günümüze Işık Tutan Felsefeci ve Bilim Adamları ➤ Din – Felsefe Tartışmaları ➤Tarihte Doğru Bilinen Yanlışlar ➤ https://www.facebook.com/HTBilimTarihFelsefehttps://www.youtube.com/watch?v=r2SdfWXoxdw -
abd bizim ekonomimizin çökmesini istemez. global bir köy artık dünya. bizde bir çöküş olursa, her ülke etkilenir. kısa veya uzun vadede , kendi ekonomilerini baltalayacak hiç bir eyleme girmezler. çin, rusya gibi ülkelere bile sınırlı yaptırımlar yapıyorlar. çünkü biliyorlar ki, oralarda büyük bir çöküş olursa, kendileri de çok etkilenecek.
kısaca hayali "dış güçler saldırıyor" sanrısını artık bırakalım. beceriksiz yönetimlerin başvurduğu bir masaldır bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X