Şimdi Ara

Depresan saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

Hocam bu ilaclar böyle hipnosedatif bi ilac alin dicem barbiturat benzodiazepin türevi onlar da gabayı artırarak sakinleştirir uyuşturur insani doza göre

melatonin diye de bi hormon var uyku hormonu onu da alabilirsiniz takviye olarak ama bağımlılık yapabilir bu dedigim seyler uzun sure kullanimda deneyin bi süre faydasini görürsünüz ama

Benim bildiigm illa depresyonda olmak gerekmiyo antidepresan ilac almak icin cok kisi kullanıyor siz bilirsiniz ama kullanmayabilirsiniz de

Valla aldım ama düşündükten sonra saçma geldi çünkü depresyonda yada öyle kafama taktığım birşey yok. Ha uykusuzluk çekiyorum o ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çare sanırım bitkisel.bir uyku.ilacı bulmak.

• En azından zararı olmaz uyuyamıyorum çünkü mahvoldum.

• Ataraxta deneyebilirsin hocam bende uykusuzluk cekiyorum yataga yatinca korkuyorum gunde kac saat uyuyorsunuz normal yasantinizi nasil etkiliyor.

• AlbiSnickers kullanıcısına yanıt
    Siz hangi derslerde gördünüz bunları bende eczacılık 2

Sınıfta okuyorum da bunlar sanırım 3. Sınıf konuları.

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

Ataraxta deneyebilirsin hocam bende uykusuzluk cekiyorum yataga yatinca korkuyorum gunde kac saat uyuyorsunuz normal yasantinizi nasil etkiliyor.

Atarax hiçbir işe yaramdı bende hocam. 3 saat veya en fazla oda nadir 4 saat. Gençte değilim yaş 37 vücut kaldırmıyor.

• Bu tip herkese yazdıkları ilaçlar hafif ilaçlar oluyor genelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

Siz hangi derslerde gördünüz bunları bende eczacılık 2

Sınıfta okuyorum da bunlar sanırım 3. Sınıf konuları.

Bu sene görduk hocam farmakoloji II de

• AlbiSnickers kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam bizim 3 de başlayacak farmakoloji . Siz herhalde 1. Dönem farmakoloji 1 2. Dönem 2 almışsınız. Genelde gördüğüm 2. Sınıf 2. Dönem farmakoloji dersi başlıyordu fakültelerde.

• banada aynısını dedi doktor ilk mr çekildi her insan da var dedigi araknoid kist varmış o tetiklemiş mr sonucu sonra dedi ilaç vereyim ne ilacı antideprasan hayda uykusuz kalıyorum diye antidepresan saçma geldi aynı olay kardeşime oldu oda mr çekildi tedbir amaçlı temiz çıktı ama gene antidepresan vereyim dedi gerçekten tuhaf
  • Valla ilginç grip olsak antidepresan yazacaklar neredeyse.

• Hocam size yazilan ilac antidepresan degil antipsikotik bunlar tamamen farkli grup ilaclardir .antipsikotik ilaclar dusuk dozda uykusuzluk tedavisinde kullanilir yani doktorunuz tamemen dogru ilac yazmis.Eczaci sizi bu konuda bilgilendirmesi gerekiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Tıp öğrencisiyim. Öncelikle uyuyamama sebebini öğrenmek lazım. Geceleri aklına bişeyleri takıyor musun? Yoksa sıkıntın patolojik mi bunu çözmen lazım.

Eğer 1.ihtimalse o ilaç uykusuzluk sorununu çözebilir, ancak bağımlılık yapacaktır ve metabolizmanı yavaşlatıp yüksek ihtimalle kilo aldıracaktır.

Mesela ben de son zamanlarda uykusuzluk problemi yaşıyorum senin gibi ancak antidepresan almayı düşünmüyorum.

Birkaç öneri sunabilirim sana. Gece yatmadan 2 3 saat önceki periyotta sigara veya kafeinli içecek içme, yemek yeme. Yataktayken telefona bakma (telefonun yaydığı mavi ışık uykuya dalmanı zorlaştıracaktır.).

Anti depresanlara karşıyım hocam ki çok şükür öyle bir sorunum yok uyku ilacı verse çok iyi olurdu. Hocam belki burda dalga geçerler 37 yaşında adam derler ama sebeb uyumama sebebim acaip bir korku duyuyorum geceleri neden bilmiyorum..

Estağfurullah hocam ne dalga geçmesi. Evli misiniz?

• Hocam biraz düz mantık yöntemler deneyebilirsiniz sabah ne kadar erken kalkarsan ve yorulursan uykun erken gelir gibi. Gece gece aklıma başka bir tavsiye gelmedi
  • Geçmiş olsun. Ne zamandır uykusuzluk çekiyorsunuz? Problem tam olarak nedir? Uykuya dalmakta mı zorlanıyorsunuz yoksa uyku bölünmesi mi? Ben bu sorunu aştım ama 2 yıl gibi bir zamanda. Tedavisi yapılabilen durumları da var yapılamayan da. Aslında gitmeniz gereken yer bir uyku laboratuvarı. Bununla ilgili bir konum var faydası olabilir.

https://forum.donanimhaber.com/uyumakta-zorluk-cekenlere-tavsiyeler--111076847
  • Şu ilaçları kullanmayın tonla yan etkisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

Geçmiş olsun. Ne zamandır uykusuzluk çekiyorsunuz? Problem tam olarak nedir? Uykuya dalmakta mı zorlanıyorsunuz yoksa uyku bölünmesi mi? Ben bu sorunu aştım ama 2 yıl gibi bir zamanda. Tedavisi yapılabilen durumları da var yapılamayan da. Aslında gitmeniz gereken yer bir uyku laboratuvarı. Bununla ilgili bir konum var faydası olabilir.

Hocam uykuya dalmakta güçlük çekiyorum sonra sabaha kadar uyuyamiyorum. Uyku labaratuarı acaba adanada varmıdır devlette. Araştırmak lazım.

• LazPlayboy kullanıcısına yanıt
    Bekarım hocam.

• Kullanıyorum zaten doktor versede. Çünkü sorunum uyuyamamak adam dinlemeden antidepresan yazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

Geçmiş olsun. Ne zamandır uykusuzluk çekiyorsunuz? Problem tam olarak nedir? Uykuya dalmakta mı zorlanıyorsunuz yoksa uyku bölünmesi mi? Ben bu sorunu aştım ama 2 yıl gibi bir zamanda. Tedavisi yapılabilen durumları da var yapılamayan da. Aslında gitmeniz gereken yer bir uyku laboratuvarı. Bununla ilgili bir konum var faydası olabilir.

Hocam uykuya dalmakta güçlük çekiyorum sonra sabaha kadar uyuyamiyorum. Uyku labaratuarı acaba adanada varmıdır devlette. Araştırmak lazım.

Var hocam ben baktım şimdi hem de bir kaç hastanede var. İlk etapta uyku laboratuvarına gitmeden önce aslında "pasiflora" deneyebilirsin. Pasiflora tamamen bitkisel bir sedatif yani teskin edici. Yatmadan 1 saat önce alırsan işini görür diye tahmin ediyorum ama bir yan etkisi var sabah uyandığında kendini biraz depresif ve halsiz hissedebilirsin. Tabi hissetmeyebilirsin de kişiden kişiye değişiyor. İstersen bir dene şurubu da var hapı da. Olmazsa uyku laboratuvarına gidersin zaten. Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.