Şimdi Ara

Depresan saçmalığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Haklısın ciddi bir sorun olmadıkça bulaşmamak lazım.

Sana 50 mg Gyrex yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floda

depresanla antidepresan aynı şey değil başlık yanlış . psikiyatristlerin tedavisi diğer bölümler kadar net değil bunun herkes farkında olmalı. sen oraya gidersen bu adam sana illa bir ilaç yazar. uyku sorunu çekiyorsan doktora gitmedende alacağın dolu uyku ilacı var . unisom gibi. ilaçları eleştirip durmayın hepsi hastası için olan ilaçlar .herkes basit nedenlerden dolayı gidip doktor ilacı verince leyla oluyor ilacı kötülüyor. doktorlar bu ilaçları kullanan insanlar değil yani onların pat diye yazması gayet normal çünkü adam farmakolojik özelliğini biliyor bi, merak denen şey olmadığı için ne bi araştırma okumak ne bir hastaya sormak yok bunlarda. oyüzden doktora bahane bulmayın araştırmadan da kullanmayın ilaçları. forumun %80 i hap bağımlısı olmuş zaten ilaç kullanmamış adam yok forumda.doktor verdi diye kendini hasta ilan ediyor millet

çok doğru,zaten piskiyatrise derdini anlatmana oranla ilacı yazıyor ama bu marka ilaçların bünyeden bünyeye yan etkileri var bünyesi düşüklere yan etkiler fazla tabikide

• Konu farklı yerlere gitmiş konu sahibi olarak bana doktora gitmeden bi uyku ilacı önerin beyler adama uyuyamıyorum diye gittim adam bana anti depresan yazdı. Eczaneden reçetesiz alabileceğim uyku ilanları varmıdır unisom nasıldır mesela beyler,?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ınsanı odunlastırıyormus ıyı huylarınızıda siliyormus,taman abd planı.doktor demıstı unu prof
  • ilacın adını yaz kullanmıyacam ilgilenen pm atsın desen satabilirsin aslında. tabi sen satma da
  • 27 yaşındayım çok sorunlu bir yapım var. 11 ay önce ilk kez tedaviye başladım. şu an 225 mg efexor kullanıyorum. Hayatımda hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Tek korkum var o da bir gün ilacı bırakmamı isteyecek olmaları.
  • AlbiSnickers kullanıcısına yanıt
    Eczacılık seçmen puan yüzünden mi yoksa ilerde geleceği olduğunu düşünüp isteyerek mi seçtin(ailenin eczanesi olmadığını varsayıyorum)?

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Eczacılık seçmen puan yüzünden mi yoksa ilerde geleceği olduğunu düşünüp isteyerek mi seçtin(ailenin eczanesi olmadığını varsayıyorum)?

Öncelikle hacettepe eczacılık olmasaydı eczacılık okumayacaktım cok yüksek ihtimal çünkü bir alt tercihim hacettepe bilgisayardı:D

Biraz puan yüzünden biraz da geleceği olduğunu düşünüyorum EUS (Eger bu sınav olursa ki olacak diyolar eylulde,ben 19-20k yapmis biri olarak ve derslerin en baba zorlukta görmüş biri olarak 20-40k arasındaki bolumu basit sekilde okuyanlarla yarışıcam bu da işimi kolaylaştırır),hastane eczacılığı olabilir kuradan gelirse,sonra zorunlu olarak yardımcı eczacı çalıştırma getirildi buyuk eczanelere asgari ucretin 2-3katı maaş ile falan filan ama eczane acma gibi bi isteğim yok o son çare yani, abim doktor ben destek çıkarım açariz diyor kazancının %30nu ben alırım diyor falan da ben sıcak bakmıyorum bakalım

Sen hangi fakülteyi düşünüyosun liseden ayni sınıftaki bi kiz arkadaşım da istanbulda eczacilik okuyor yardımcı olabilirim okullar hakkında bilgi istiyosan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 3 Temmuz 2017; 21:47:33 >

Tıp ya da diş düşünüyorum puana göre tabi ama eczacılığı da merak ettim seni götüren ne diye. 19-20binde Anadolu'da bir diş gelmiyor muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Tıp ya da diş düşünüyorum puana göre tabi ama eczacılığı da merak ettim seni götüren ne diye. 19-20binde Anadolu'da bir diş gelmiyor muydu?

Gelmiyordu,senin gelirse git derim,obp denen şey atmıştı 17binden 2.5-3k geri yoksa rahat giderdim dişe

• antidepresanı sadece depresyondakilere verildiğini sana bir amcamızın serzenişi

Beni de geri atmazsa iyi ama bakalım göreceğiz.

• gece korktuğun için uyuyamadığını yazmışsın. anksiyeten var. ilaç antidepresansa anksiyete için doğru ilaç. ama onun yerine prozac şurup(fluoksetin) öneririm. çünki şurup etkisini hızlı gösteriyor. bu arada aklında bulunsun bu ilaçlar cinsel yanetki(libido azalması) yapabilir. ilacı en azından bir süre denemeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.polis

gece korktuğun için uyuyamadığını yazmışsın. anksiyeten var. ilaç antidepresansa anksiyete için doğru ilaç. ama onun yerine prozac şurup(fluoksetin) öneririm. çünki şurup etkisini hızlı gösteriyor. bu arada aklında bulunsun bu ilaçlar cinsel yanetki(libido azalması) yapabilir. ilacı en azından bir süre denemeni tavsiye ederim.

İlacı bıraktım çünkü depresyonda değilim çok şükür. Meresa neden yazdı anlamadım sadece uyku sorunu vardı bi uyku ilacı yazsa işimi görürdü.

• quote:

Konu farklı yerlere gitmiş konu sahibi olarak bana doktora gitmeden bi uyku ilacı önerin beyler adama uyuyamıyorum diye gittim adam bana anti depresan yazdı. Eczaneden reçetesiz alabileceğim uyku ilanları varmıdır unisom nasıldır mesela beyler,?

hocam 1 ay önce de yazmıştım bu konuya. sana meresa vermiş doktor aynısını bana da verdi. o ilaç anti psikotik, anti depresan değil düşük dozda korkuları kaygıları takıntıları azaltmak için kullanılıyor yüksek dozda şizofreni için kullanılıyor. ben atmaya başladım uykum çok fazla bölünürdü artık bölünmüyor bir yan etkisini de görmedim. doktor bu ilacı yazarken kendini kötü hissedersen at dedi düzenli kullanmana gerek yok dedi. o kadar önemli ağır bir ilaç değil ağrı kesici gibi atıyorum.

• quote:

Konu farklı yerlere gitmiş konu sahibi olarak bana doktora gitmeden bi uyku ilacı önerin beyler adama uyuyamıyorum diye gittim adam bana anti depresan yazdı. Eczaneden reçetesiz alabileceğim uyku ilanları varmıdır unisom nasıldır mesela beyler,?

ben 2012 de bi uyku ilacı kuallandım o yüzde 90 unisomdu çok bi numarası yok uykuya dalmayı hafif kolaylaştırıyor. o hapı atıp uyuyamadığım da olmuştu ama uyuduktan sonra zor uyanılıyor onu hatırlıyorum. uyku hapları işe yarasa bile bırakınca yine eski hale dönersin kalıcı çözüm değildir.
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Derealizasyon çok hafif düzeyde bende de var ama genelde farklı şeyler düşünmemi engelleyen şeyler yaptığımda (Mesela bilgisayarda yazı yazdığımda) etkisi kalmıyor, ilginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrullah

Derealizasyon çok hafif düzeyde bende de var ama genelde farklı şeyler düşünmemi engelleyen şeyler yaptığımda (Mesela bilgisayarda yazı yazdığımda) etkisi kalmıyor, ilginç.

aslında bunun sebebi o hissi hatırlayınca o hissi yaşamaya başlıyorsun. sinirlendiğin zamanları hatırlayıp sinirlenmek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayrullah

çevreye yabancılıkmı çekiyorsun.boşluğa düşmüş ruhun çıkıcakmış gibi algın bir tuhaf
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.