Şimdi Ara

Depresyon'a girmişim doktor öyle dedi.(Sonuç geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
12.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Ygs ye felan mı gireceksin bu sene?

Evet son senem ve program o kadar yoğunki şimdi bile sabah 8 akşam 7-8 civarı en erken eve dönebiliyorum okul açılınca ne olacak bilmiyorum.

O zman bence psikiyatrise gelecek sene git bence verdiği ilaçlar üstüne ağırlık felan çöktürebilir.
  • quote:

quote:

quote:

Ygs ye felan mı gireceksin bu sene?

Evet son senem ve program o kadar yoğunki şimdi bile sabah 8 akşam 7-8 civarı en erken eve dönebiliyorum okul açılınca ne olacak bilmiyorum.

O zman bence psikiyatrise gelecek sene git bence verdiği ilaçlar üstüne ağırlık felan çöktürebilir.

Sanırım psikolog dedi doktor ya zaten özel hastane büyük değil bi tane var heralde yarın gidip bakacağız.
  • prozac yazar yollar
  • ben de ağır bir depresyon anlattım çözümü zaman ve ilaç . İlaçlar yardımıyla ve de zaman içerisinde bu böyle olmayacak kardeşim deyip kafanda bitirmen gerekiyor olayı ondan sonra bir gün bir uyanıyorsun her şey yeniden eskisi gibi yeniden güzel...
  • Hepsine evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlaç bir etki etmiyor mu neden herkes karşı?
  • Allah allah bende de intihar sorusu hariç hepsinin cevabı Evet
  • Sonuçlar geldi beyler doktora saat 5'te gitmiştim son hastaydım hatta kan aldırmak için de dün zamanım oldu bugün de sonuçlar çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

İntihar hariç hepsine evet dedim. Ne yapmamız gerekiyor ?

Dün psikiyatriste gittim. Depresyonda olduğumu söyledi. Sorunlarımı falan anlattım, anlattıkça rahatladım açıkçası. Akşamları yarım çaybardağı suya 10 damla damlatıp bi ilaç alıyorum. Çok fena uykumu getirdi, uzun zamandır böyle uyumamıştım . Sabah kahvaltıdan sonra da tabletin yarısını kırıp yutuyorum. 6 gün sonra bütüne geçicem. 2 hafta sonra tekrar randevu var. Bu sorulara evet cevabını veren, kendini iyi hissetmeyen herkesin gitmesini öneririm.

• quote:

quote:

Dün psikiyatriste gittim. Depresyonda olduğumu söyledi. Sorunlarımı falan anlattım, anlattıkça rahatladım açıkçası. Akşamları yarım çaybardağı suya 10 damla damlatıp bi ilaç alıyorum. Çok fena uykumu getirdi, uzun zamandır böyle uyumamıştım . Sabah kahvaltıdan sonra da tabletin yarısını kırıp yutuyorum. 6 gün sonra bütüne geçicem. 2 hafta sonra tekrar randevu var. Bu sorulara evet cevabını veren, kendini iyi hissetmeyen herkesin gitmesini öneririm.

Sana ne ilacı verdi acaba merak ettim Bir de bütün tanıdıklarım antidepresan kullanma sakın diyorlar bırakması zormuş ve yan etkileri çok fazlaymış ben de tedirgin oldum şimdi.

• LYS'ye gir, gecer arkadasim. (bende öyle olmasını umuyorum )

• quote:

quote:

quote:

Sana ne ilacı verdi acaba merak ettim Bir de bütün tanıdıklarım antidepresan kullanma sakın diyorlar bırakması zormuş ve yan etkileri çok fazlaymış ben de tedirgin oldum şimdi.

Validol damla ve losiram hap verdi. Hap baya küçük, ikiye bölmekte zorlanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.