Şimdi Ara

Depresyon ve Eziklik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu kaçıncı konum bilmiyorum ama buraya böyle çok konu açtım belki hatırlayanınız vardır. Ama sorunlarım hiç iyileşmiyor her gün daha da kötü gibi hissediyorum. Ben çocukluktan beri asosyal,içine kapanık bir insandım. Bu normal bişey ama ilerleyen yaşlarda daha büyük sıkıntılar başıma geldi. Lise de çok ezildim herkesin alay konusu olurdum gelir sataşırlardı ses çıkaramazdım. Aşırı utangaç biriydim kimseyle doğru düzgün iletişimim olmazdı. Bide endüstri meslek lisesine gittiğim için ortamı tahmin edersiniz. Her günüm alay edilmekle geçti. Çok pısırık ve korkak biri oldugum icin kendimden utanıyorum. Lise sona gidiyorum şuan ve staj yapmam gerekirken onu bile yapamıyorum. Elimden hiçbir iş gelmiyor hatta sokağa bile çıkmıyorum. Ne bir arkadaşım var nede arayan soran birisi. Pısırık korkak ezik beceriksiz biriyim anlayacağınız. Kendime hiç değer vermiyorum hayattan hiçbir beklentim yok kalmadı. Çok duygysal biri oldugumdan her olaydan çabuk etkileniyorum. Aile ortamım da sorunlu olduğu in artık kaldıramıyorum. Bazen ben be biçim erkeğim diyorum kendime. İleride ne yapıcam askerlikte ne yapıcam? İlerde bugünleri hep ezik pısırık bir çocuk olarak hatırlicam. Bıktım artık bu durumdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nick profil fotosu ve konu uyumu. 3 lü kombo yapmışsın tebrikler.

• kardeşim çareyi burda bulamazsın herkes sana basit ve bildiğin şeyleri söyleyecek. vakit kaybetmeden psikologa veya psikiyatriste gitmeni öneririm önemli bi yıl senin için vakit kaybetme
  • Spor yap .Güçlen ve canlarına oku madem .
  • Nick avatar mesaj uyumu

• beraber psikoloğa gidelimmi
  • dünyayı kirletiyosun tamamen israfsın ıyk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.