Şimdi Ara

Derbi hakemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derbi hakemi Fırat Aydınus olarak belirlendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerbahçe nin olmadığı maç derbi değildir başlığı değiştir bence

• Hakem fenerli o yüzden kime çalışacağı belli. Lidere bir adım yaklaşabilir fener

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

Hakem fenerli o yüzden kime çalışacağı belli. Lidere bir adım yaklaşabilir fener

Beraberlik mi diyorsun yani ?
  • quote:

Hakem fenerli o yüzden kime çalışacağı belli. Lidere bir adım yaklaşabilir fener

Beşiktaşa yenirseniz bahaneniz hazır.Hakem fenerliymiş kime çalışacağı belliymiş

• Başka bir hakem atanamazdı gerek form durumlarına gerek bu sezonki performanslarına göre. Hele Cüneyt hic atanamazdı fener macindaki rezillikleri sonrasında

Sonucta derbi, tansiyonu yüksek maç. Hakem maçın baskısının altinda kalip macin önüne geçebilir ama atama doğru bence

• Her top kapmamızı faul diye kesecek... Beşiktaş kapınca faul olmayacak tabii ki. Görürsünüz. Maçın içine eden verilmeyen penaltıdan çok ince ince kıyılmaktır, fırat iyi yapar ince işleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Derbi hakemi
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Bunların arasında Fırat yüzünden kaybettiğiniz bir maç hatırlamıyorum ben.
  • Gs ye çalışır

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Gs ye çalışır

Yapma yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamless Dream

quote:

Gs ye çalışır

Yapma yav

Beşiktaş, Fırat Aydınus yönetiminde son 10 maçta 1 galibiyet 6 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

Fırat Aydınus, 6 kez BJK - GS derbisini yönetti.

Bu maçlarda Beşiktaş 1 galibiyet, Galatasaray 4 galibiyet aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 30 Kasım 2017; 18:19:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Gs ye çalışır

Yapma yav

Beşiktaş, Fırat Aydınus yönetiminde son 10 maçta 1 galibiyet 6 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

Fırat Aydınus, 6 kez BJK - GS derbisini yönetti.

Bu maçlarda Beşiktaş 1 galibiyet, Galatasaray 4 galibiyet aldı.

Benim bildiğim Fırat Aydınus'un hatası yüzünden sadece geçen seneki FB maçında puan kaybettiniz. Emenike'nin faulunü ve BJK'nin penaltısını vermemişti. Ama bana sorarsan Fırat Fener'i daha çok seviyor yani bu maçı berabere bitirmeye çalışabilir.

• quote:

hep bi bahane hep bi bahane. delikanlı gibi çıkıp yeneceğiz diybilen yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coobain -- 30 Kasım 2017; 19:0:29 >
  • Derbi hakemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

quote:

Beşiktaşa yenirseniz bahaneniz hazır.Hakem fenerliymiş kime çalışacağı belliymiş

Aynen öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

hep bi bahane hep bi bahane. delikanlı gibi çıkıp yeneceğiz diybilen yok

SANANE

• Beşiktaş'ın Fırat Aydınus ile kazanamaması tesadüf değil. Skora etki edecek hataları kesinlikle aleyhimize veriyor mesela penaltı pozisyonu olsun vermiyor, rakip gol atsın faulle verir.

Geçen sene Fenerbahçe derbisi yönetti 1 penaltımızı vermedi bide EMenikenin Fabriye yaptığı faulü görmezlikten gelip gol yememize sebep oldu Fener o maçta kaleye 1 şut çekmeden beraberlik aldı gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Beşiktaş'ın Fırat Aydınus ile kazanamaması tesadüf değil. Skora etki edecek hataları kesinlikle aleyhimize veriyor mesela penaltı pozisyonu olsun vermiyor, rakip gol atsın faulle verir.

Geçen sene Fenerbahçe derbisi yönetti 1 penaltımızı vermedi bide EMenikenin Fabriye yaptığı faulü görmezlikten gelip gol yememize sebep oldu Fener o maçta kaleye 1 şut çekmeden beraberlik aldı gitti.

Bi o maçta canınız yandı başka bir maç hatırlamıyorum Fırat ile kaybettiğiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Beşiktaş'ın Fırat Aydınus ile kazanamaması tesadüf değil. Skora etki edecek hataları kesinlikle aleyhimize veriyor mesela penaltı pozisyonu olsun vermiyor, rakip gol atsın faulle verir.

Bi o maçta canınız yandı başka bir maç hatırlamıyorum Fırat ile kaybettiğiniz.

bunu görmedim diyen hakem hiç bir şeyi görmez.

Derbi hakemi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.