ben gitmekten vazgeçtim beyler..sabah 5 te sıraya girecem bilet bulmak için..okdr uğraşacam bunların yaptığına bak..yoluncak kaz arıyolar..
ii ce b*kunu cıkarttılar artık 35 tl lık yenı acık fener macında 70 den satıldı baktılar stad doldu sımdıde 90 a cıkatmıslar ee yuh artık bee kardesım yol yol nereye kadar yanı
rapture senmi çıkıp oynicaksın neden bu kadar iddalısın ... biz favoriyiz yinede bu kadar boş atıp tutmuyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
ii ce b*kunu cıkarttılar artık 35 tl lık yenı acık fener macında 70 den satıldı baktılar stad doldu sımdıde 90 a cıkatmıslar ee yuh artık bee kardesım yol yol nereye kadar yanı
parası sorun deil.
70 veren 90 da verir.
ama kendi taraftarını yoluncak kaz gibi görmelerine acayip uyuz oldum..
parası sorun deil.
70 veren 90 da verir.
ama kendi taraftarını yoluncak kaz gibi görmelerine acayip uyuz oldum..
hacı forumdakı cogu ınsanın sınırlendıgı noktada bu zaten bız o kulubun gercek sahıplerıyız yol allah yol nereye kadar cıkıcak bu fıyatlar??? bunu dusunmek lazım! yarın olduda sampıyonlar lıgınde yarı fınal oynadımızda yenı acıgı 1000tl den cıkartır nasıl olsa gelen kazlar var nasıl olsa stad doluyo BU ZIHNIYET COK YANLIS gıdıp en kral mekanda ark larla acıcaz rakımızı tv den ızlıcez
GEL-Mİ-YO-RUZ!!!
arkadasımda fazla bilet var maça gitmek isteyenler buradan ulaşabilirler 0534 949 84 64
Yeni Acik Bileti arayanlar Ulasabilir 0505 268 43 23
yeni açık biletler var cok uygun fiyattan iletişim için 0544 8418794