Şimdi Ara

DERBİ | STSL 15-16 Sezonu 26. Hafta | Galatasaray-Fenerbahçe | 20 Mart 19.00 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
8.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAOS OLSUN SIRF KAOS OLSUN DİYE VERCEM 10 LİRA İZLİCEM LİFİN Bİ ÖNEMİ KALMADI ARTIK
  • Umrumda bile değil açıkcası

İzlemeyi de düşünmüyorum.Maç sonucunu öğreniriz. Souza topa dokunamama rekorunu geliştirmiş ona bakarız.

Euroligteki Fenerbahçe-Real maçı beni çok daha fazla heyecanlandırıyor.
  • Niyeyse gram heyecan yok izlemek için izlicem. Bu duyguyu yaşatlara yazıklar olsun.
  • Başlık mı yanlış acaba? 20 Mart yazıyor. Bugün ki maçta çok fazla gol olacağını düşünüyorum.
  • 8 2 alırız.
  • Maci umarim kazaniriz cok zor bir mac olacak.An itibari ile bjk yuzde90 zaten sampiyon.FB berabere kalirsa bu oran yuzde99 olur , eger yenilirse yuzde99.99 seklinde olacaktir.Acikcasi bu maci farkli kazanirsak bizler icinde iyi bir moral olacaktir.
  • Fener rakibe iyi baski yapiyor gs nin şut atabilecegini bile dusunmuyorum belki bikac cılız şut atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19.30da sanırım maç,
    pereira kanseriyle son maçımız olması dileğiyle.
  • 3-0 yeniliriz

• Fenerbahçe 6-0 rekorunu kırar 7-0 8-1 gibi skor bekliyorum sağlam moral olacaktır

• Metro içine alkol alınmıyor
    Kaldırımda demleniyoruz
    Bu mesaja eklenen görseller:

DERBİ | STSL 15-16 Sezonu 26. Hafta | Galatasaray-Fenerbahçe | 20 Mart 19.00

• Lan feneri yenmek için 2 aydır kimseyi yenmiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Maci umarim kazaniriz cok zor bir mac olacak.An itibari ile bjk yuzde90 zaten sampiyon.FB berabere kalirsa bu oran yuzde99 olur , eger yenilirse yuzde99.99 seklinde olacaktir.Acikcasi bu maci farkli kazanirsak bizler icinde iyi bir moral olacaktir.

hocam yüzdeleri nasıl dağıttın böyle karaları bağlamayalım lütfen ben de ne kadar zor gözüktüğünü biliyorumda öyle %80 %99 falan o kadar da değil malum bjk ile yarıştayız son haftalarda hep geriye düşen takım bunlar bknz;Önceki sezonlar. O yüzden umudu kaybetmemek lazım ne kadar zor gözükse de
  • Yeneriz artık

• Galatasaray 4 2 Fenerbahçe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine düştük yollara

• Çok arama var

• Küfür gırla

• Galatasaray 0 Fenerbahce 3 mac skoru icimden boyle geciyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stadda estarabimsağdan soldan estarabim çalıyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.