Şimdi Ara

Derdi olanlar, ölen, biten, aşk acısı çeken, parası olmayan içeri. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turbolinea

Bugun SEN ne dersen de insan paraya tapmaya devam edecek.

SEN 500 tl bile istesem vermezsin SEN de paraya tapıyorsun

Canın sağ olsun turbo gel ben sana 1000tl vereyim. Ankara Gar'a gel paran hazır.
  • Ölüyorlar efendim durduramıyoruz .

Mesaj güzel ancak sadece 1-2 dakika etkili oluyor bünyede :) hoş ben gamsız kedersiz bi adamım ondan öyle olmuştur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pijamall

Ölüyorlar efendim durduramıyoruz .

Mesaj güzel ancak sadece 1-2 dakika etkili oluyor bünyede :) hoş ben gamsız kedersiz bi adamım ondan öyle olmuştur :)

Hepimizde öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Bugun SEN ne dersen de insan paraya tapmaya devam edecek.

SEN 500 tl bile istesem vermezsin SEN de paraya tapıyorsun

Hayır turbo paramı gereksiz boş yere HARCAMAMAK paraya taptığımı göstermez. Sana niye 500 TL vereyim de kendimi zora sokayım. Milyarlarım olsa boş yere istersen yine vermem.

O zaman bu konuyu boşa açtın sen de para guce tapıyosun

"Başlıkta ki ...Parası olmayanlar içeri ... Kısımı üzerine turbolinea bekleniyor." Diyecektim buradaymış.

• Konu icin tesekkurler

• Adamlar sadece farkli olarak "duzgun yasayarak" olecek hatta o parayla cocuklari torunlari hepsi "duzgun yasayarak" olecek.

Yasimizi basimizi alinca cocugumuza 1 tane duzgun ev birakabilirsem sukrederim. Ama adamlar cocuklarina torunlarina yuz milyon dolarlar + degeri bir o kadar arsa ev villa katlar yatlar sirket holding vs birakacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 28 Nisan 2015; 10:07:59 >
  • insan bedeni oldukten sonra belli bir sure icinde dondurulur ise olum olayi durdurulabilir bunu zaten yapiyorlar fakat geri diriltmekle ilgili sikintilar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

quote:

Orijinalden alıntı: Suzumiya Haruhi

quote:

Ölmek çok saçma bir şey.

Saçma mı? Herkesin öldüğünü ve senin asırlardır yaşadığını bir düşün. Ölüm yaşamdan bile daha yücedir. Hatta duyguların, hislerin ve oluşumların bile en yücesidir. Ölüm olmasaydı hayatı bitecek gibi yaşayamazdık. Hayatımızın değerini gram anlayamazdık. Yaşamanın canlılar için çok değerli olduğunu anlayamazdık. En önemlisi yaşamı anlayamazdık. İyi ki ölüm var.

Boyle bir cevabin gelecegini tahmin ediyordum. Ölmek sacma, yasamak ise daha sacma bir seydir. Dunyaya geliyoruz, yasiyoruz ve öluyoruz. Niye? Ben bunu sacma buldum. ölumsuzlugu de savunmadim. Olumsuzluk bir canli icin eziyettir zaten. Olunce olumsuz olacagimiz soyleniyor . O da ayri korkunc bir sey. Onu yazarken derin dusuncelerim vardi gece vaktinde. O yuzden oyle bir sey yazmisim. :) Neyse fazla takilmayin, muhtemelen yine sacmaladim :D

Dünyaya geliyoruz, belli insanlar "yaşıyor" ve ölüyoruz. Kimi insanlar şanslı doğuyor malesef. Ölüyoruz, niye mi? İnsanlar hiçbir varlığını mezarına götüremediğini bilsinler diye. Dünya sonsuzmuş gibi yaşamasınlar diye. Anı yaşayabilsinler diye. 5 dakika bile sonrasını bilmediklerinden dolayı yaşamın değerini bilsinler diye. Şayet ölüm olmasaydı emin ol dünya daha da berbat bir yer olurdu. Bu dünyada ölümsüz olsaydık eğer dünya eşit bir yer olmazdı. Zenginler daha da zengin, fakirler daha da fakir olurdu. İnsanlar "iyi" kavramının anlamını hiçbir zaman bilemezdi. Kötülüklerin kol gezdiği bir yer olurdu. Böyle bir dünyada ölümsüz olmaktansa Tanrı'nın önünde herkesin eşit olduğu bir yerde ölümsüz olayım daha iyi, tabi bu inanç doğruysa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ölmek çok saçma bir şey.

Saçma mı? Herkesin öldüğünü ve senin asırlardır yaşadığını bir düşün. Ölüm yaşamdan bile daha yücedir. Hatta duyguların, hislerin ve oluşumların bile en yücesidir. Ölüm olmasaydı hayatı bitecek gibi yaşayamazdık. Hayatımızın değerini gram anlayamazdık. Yaşamanın canlılar için çok değerli olduğunu anlayamazdık. En önemlisi yaşamı anlayamazdık. İyi ki ölüm var.

Boyle bir cevabin gelecegini tahmin ediyordum. Ölmek sacma, yasamak ise daha sacma bir seydir. Dunyaya geliyoruz, yasiyoruz ve öluyoruz. Niye? Ben bunu sacma buldum. ölumsuzlugu de savunmadim. Olumsuzluk bir canli icin eziyettir zaten. Olunce olumsuz olacagimiz soyleniyor . O da ayri korkunc bir sey. Onu yazarken derin dusuncelerim vardi gece vaktinde. O yuzden oyle bir sey yazmisim. :) Neyse fazla takilmayin, muhtemelen yine sacmaladim :D

Dünyaya geliyoruz, belli insanlar "yaşıyor" ve ölüyoruz. Kimi insanlar şanslı doğuyor malesef. Ölüyoruz, niye mi? İnsanlar hiçbir varlığını mezarına götüremediğini bilsinler diye. Dünya sonsuzmuş gibi yaşamasınlar diye. Anı yaşayabilsinler diye. 5 dakika bile sonrasını bilmediklerinden dolayı yaşamın değerini bilsinler diye. Şayet ölüm olmasaydı emin ol dünya daha da berbat bir yer olurdu. Bu dünyada ölümsüz olsaydık eğer dünya eşit bir yer olmazdı. Zenginler daha da zengin, fakirler daha da fakir olurdu. İnsanlar "iyi" kavramının anlamını hiçbir zaman bilemezdi. Kötülüklerin kol gezdiği bir yer olurdu. Böyle bir dünyada ölümsüz olmaktansa Tanrı'nın önünde herkesin eşit olduğu bir yerde ölümsüz olayım daha iyi, tabi bu inanç doğruysa.

Tamam, haklısınız. Ben itiraz etmiyorum zaten. Ölüm kaçınılmaz bir sondur zaten. Sadece insan üstünde birkaç saat düşününce saçma gelebiliyor. Benim ne amacım var gibi soruları sorabiliyor. Ne olacağız, sonumuz ne, gerçekten ölecek miyiz vs. Neyse fazla uzatmaya gerek yok. İyi akşamlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 28 Nisan 2015; 21:50:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ölmek çok saçma bir şey.

Tamam, haklısınız. Ben itiraz etmiyorum zaten. Ölüm kaçınılmaz bir sondur zaten. Sadece insan üstünde birkaç saat düşününce saçma gelebiliyor. Benim ne amacım var gibi soruları sorabiliyor. Ne olacağız, sonumuz ne, gerçekten ölecek miyiz vs. Neyse fazla uzatmaya gerek yok. İyi akşamlar :)

Bunları ben de merak ediyorum ama her şeyin cevabını ölünce alacağız, kaçarı yok. Kendimi yukarıdaki yazdıklarımla avutuyorum işte.

• Bilader demediler mi sana dert cuk gibidir herkes en büyük kendininkini sanir diye. Eren miyiz sufi miyiz biz de her seyi kenara atalim, kafa rahat yasayalim. Herkes olecek demekle olmuyor herkesin derdi kendine. İki yakamizi bir araya getirsek eyvallah ama olmuyor. Simdi sorarsiniz senin derdin ne diye. En büyük cuk bende derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

Bilader demediler mi sana dert cuk gibidir herkes en büyük kendininkini sanir diye. Eren miyiz sufi miyiz biz de her seyi kenara atalim, kafa rahat yasayalim. Herkes olecek demekle olmuyor herkesin derdi kendine. İki yakamizi bir araya getirsek eyvallah ama olmuyor. Simdi sorarsiniz senin derdin ne diye. En büyük cuk bende derim

Kadınlar kendilerinin hiç dertleri olmadığını mı düşünüyor?
  •  Derdi olanlar, ölen, biten, aşk acısı çeken, parası olmayan içeri.
  • Şöyle yaşayıp ölmek var:http://richkidsofinstagram.tumblr.com/

şöyle yaşayıp ölmek var:http://instagraminfakirpicleri.tumblr.com/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.