Önceden beri çalıştığım için yapabiliyorum.1 ay çalıştım 70 net yaptım demedim konunun başında.Mümkün değil ztn.Bayadır çalışıyorum ve 70 nete çıkarsbildim.Buna neden bu kadar takıldınız anlamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Derece yapmak için? (4. sayfa)
-
-
Yani diyorsun ki evde kendim lti öğrendim diğer fen derslerini öğrendim ve daha okula başlamadan 70 yapıyorum.
Eğer gerçekse sen derece yaptın bile rahat ol
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala aynı şeyi söylüyorsunuz ne diyeyim. Tyt fende 17 18 netlere çıkarırsam inşallah ilk size haber vereceğim inanın diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olm zaten tyt kimya çerez, tyt fizik desen ayt fiziğin yan çarı, ayt fiziği yapan adamın tyt fiziği yapamaması imkansız. Hadi biyolojiyi anladım o neyse. Ama ayt de 35 net yapan adamın tyt fende 6-7 net yapması saçma. 36 4 matematik için de lti bitirmen lazım. Bana troll gibi geldi.
12 başlamadan aytyi 70 seviyesine çekebilmiş biri çalışma tavsiyesine gerek duymaz diye düşünüyorum, pek inanamadım o yüzden. şayet cidden doğruysa tebrik ederim, bir sene düzenli çalışmayla 2100 rahat gelir, ilk 100 bile hayli olası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bukadar egonuz yüksek olmasın nasıl yaptıgınızı anlatın
-
Haklısınız hocam harfiyen katılıyorum dediklerinize
Tamam hocam
Egom fln yok ya nereden çıkardınız.Dediğim gibi maddi durum olmadığı için dershane özel ders fln yok. Sabah kalkıp akşam yatana kadar bilgisayar başında ders çalışıyorum. Hocalarım da ilgileniyor saolsunlar.Böyle yani
Hedeflediğim sıralama yüksek olduğu için ve netlerim Bi kaç haftadır sabit kaldığı için önceki senelerde iyi yapmış olanlarfan yardım alırım diye geldim buraya. Ama ayt de 36 yapıp tyt de 6 7 nasıl oluyor, senenin başında 70 ayt nasıl yapıyorsun fln diyorlar hala. Okullar kapandığından beri ders çalışmaya başladım 1.5 yıl oldu neredeyse. 1.5 yılda 70 ayt yapmak çok mu olağanüstü bişey anlamadım.
sadece tyt kimyada 5-6 net gelir ayt kimyaniz iyiyse. karisimlar bilmeden cozeltiler, atom-p sistem bilmeden nasil modern atom cozuyorsunuz merak ettim acikcasi.
500 600 kadar iyi olmama ihtimali olsa da optikte bir sorun yoksa bana da iyi bir derece gelecek gibi(900-1000 falan) Şu an netlerin çok iyi benim de yazın bu şekildeydi ayt 65-70 tyt 105-115 arasında değişiyordu.Sana şu anlık en büyük tavsiyem daha yolun başındayken defter tutman.Önemli gördüğün bilgileri,hiçbir yerde görmeyip sadece bir kaynakta rastladığın şeyleri,kendince daha kolay anlamanı sağlayacak çıkarımları(kendince yaptığın çıkarımlar aşırı önemli bence),müfredatta olmayan ama işi ne yarama potansiyeli olan formülleri bu deftere not al.(İyi seviyedeki denemeler bu konuda çok yardımcı olur.)Zaten şu an seviyen de çok iyi olduğu için bunları yapabilecek donanıma sahipsindir bence.Onun dışında piyasada ne buluyorsan çöz(kolay saçma yayınları demiyorum)Sınav yaklaştıkça haziranda mayısta bu defteri/defterleri okursun.Bir de soru kesip biriktirebilirsin bu da çok iyi bir tekrar işlevi gördü benim için sınava 1 hafta kala falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet olağanüstü bir şey. Çünkü 10. Sınıfın 2. Dönemine girmeyerek polinom, fonksiyon, optik dalga vs vs bir ton önemli konuyu yarım yamalak anlayamadan 1,5 sene içerisinde hem 10 hem 11 hem de 12 konularını adamakıllı bitirmek imkansıza yakın bir şey. Yukarıda da hem 9 hem 11 hem 12 bakıyorum karışık gidiyorum deyip ayt fen ve mattan 35 net yapıyorum demek çok absürt. Tytten de 100 net diyorsun. Ulan tyt’nin %70’i 10. Sınıf zaten onun da yarısını anca gördün. Bir tık troll.
Ayt fen yapmak için bilgim var.Sadece tyt fene başlamadan tyt çözmüyorum.Fen bölümünde kolay gözüken soruları işaretleyip çıkıyorum hani tyt feni bitirip 6 7 yapabiliyorum ama aytde 36 yapıyorum desem tuhaf olurdu ama buna niye bu kadar şaşırdınız anlamıyorum.
cunku temel yeterliliginiz olmadigini iddia edip ayni zamanda alan yeterliliginizin cok iyi oldugunu iddia ediyorsunuz. bicagin ne oldugunu bilmediginizi ve ayni zamanda doner ustasi oldugunuzu iddia ediyorsunuz yani baska bir bakis acisiyla.
sadece kolay gozuken sorulari isaretleyip gerisine karismiyorsaniz daha aciklayici bir sekilde soylemeniz lazimdi bunu cunku onceki yanitlariniza goz atarsaniz 20 soruda 6-7 net yaptiginizi iddia ediyordunuz.
Üni sınavına hazırlananlar bütün konuları 1.5 2 yıl içerisinde hallediyor ztn. Derslere girmeden nasıl yaptın demişsiniz. Derslere girince çok mu bir şey değişiyor sanki.Evde kendi emeğiyle çalışmadan sadece derslerin katkısıyla sınavda iyi yapabilecek kaç kişi var.Youtubede dersleri çok kaliteli anlatan kanallar var. O yüzden okula gitmeden halledebildim. Okula gitseydim de çoğunluğu internetteki hocalardan daha kötü olan hocalardan ders dinleyecektim.O yüzden 1.5 yıl sürede dersleri halletmekte değişik Bi durum görmüyorum.Bana ısrarla trol demenizi anlamadım.
En başta ayt fen gözümü korkuttuğu için önce zoru halledeyim sonra tyt fene geçerim diye aytden başladım.Tyt fene başladığımda çoğu konu çok kolay hallolucak muhtemelen aytde yaptığım için. Sadece denemelerde çözmeyip onun yerine mat Türkçe testlerindeki boşlarımı çözüyorum şimdilik
Tebrikler çok iyi yapmışsınız.
şuan 70 ayt yapan adam 1 sene varken sınava gelip 76 yapamıyorum ya diye yazmaz
aramıza hoşgeldin
afro tayfa
-
Gerçekse müthiş, gerçek değilse forumun ağır tiye alacağı konu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X