Şimdi Ara

Derece yapmak için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba lise son sınıfım seneye Üni sınavına giricem.Derslerim fena değil Bi fen lisesinde okuyorum.Özyeğin pilotajı hedefliyorum. Geçen sene sayısal 2100le kapatmış.Önceki senelerde derece yapanlar nasıl çalışılır, hangi derslere ağırlık verilmeli gibisinden yardımcı olurlarsa sevinirim.(Şu an tyt 90-100 ayt 70 civarı yapabiliyorum anca bunları daha da artırmam gerekiyor)Bi de donanım haberde yeniyim yorumlara verdiğim cevaplar karışmış olabilir kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaansönmez -- 24 Temmuz 2021; 14:25:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cunku temel yeterliliginiz olmadigini iddia edip ayni zamanda alan yeterliliginizin cok iyi oldugunu iddia ediyorsunuz. bicagin ne oldugunu bilmediginizi ve ayni zamanda doner ustasi oldugunuzu iddia ediyorsunuz yani baska bir bakis acisiyla.

sadece kolay gozuken sorulari isaretleyip gerisine karismiyorsaniz daha aciklayici bir sekilde soylemeniz lazimdi bunu cunku onceki yanitlariniza goz atarsaniz 20 soruda 6-7 net yaptiginizi iddia ediyordunuz.

• Netler harika, ayt 12 dahil 70se siz olmuşsunuz

Edit:Soru bankası yine de çözün eksik yoksa. Aksi halde deneme kalmaz. Sene başı tyt için sizden 10 net eksik başladım 95 -105 bandına gelmişti sonradan. Ayt içinse 55 civarı başlamıştım 75lere kadar çıktı. Siz biraz daha zor artış sağlarsınız çünkü netleriniz sizin zaten sağlam olduğunuzu gösteriyor. Ama yine de soru bankası/fasikül falan bitirin diye düşünüyorum.

Edit2:derece yapamadık :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 24 Temmuz 2021; 14:20:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tyt de eksik var mı yoksa her deneme başka bir yerden mi kaçıyor

• Tyt fene başlamadım daha 9 ve 10.sınıftan hatırladığım kadarıyla 6 7 net anca yapabiliyorum. O yüzden eksik kalıyor biraz.

• 12ye başlamadan ayt 70 mi yapıyorsunuz hocam

• MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.Çok şükür netler fena değil ama hem bölüm 2000 gibi yüksek sırayla alıyor hem de maddi durumdan ötürü ilk üninin verdiği ilk 1000 bursunu almak zorundayım.Sayısal 1000 yapmak da çok zor biliyorsunuz. O yüzden tedirginim biraz netleri artıramazsam 1000 hayal. Siz de çok iyi yapmışsınız bu arada tebrikler.

• 70 mı yapıyosun ? hızlandırılmış eğitime mı tabi tuttular olum senı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Derece yapmak isteyenler
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yahya7818 kullanıcısına yanıt

Evde kendim çalışıyorum malum okullar kapalı.Yani sınıf sırası fln kalmadı bir gün 9 bir gün 11 ertesi gün 12 fln çalışıyorum kendi kendime.

• Kaansönmez K kullanıcısına yanıt
    Şimdiden başarılar. Günlük tutabilirsiniz fava alırım

• Teşekkürler

• Şöyle 500 600 sıralama yapmış abimiz ablamız yok mu Bi tavsiye alsak?

• up  

Hocam hiç inanasım gelmedi ama inanmış gibi yorum yapıcam. Senenin başında ayt 70 demek senenin başında SB ortalarına doğru SB deneme sonlara doğru da yoğun denemelerle ilk 500 de görürüz bence sizi .

Ümitcan Evleksiz ve The Killing Road'un konularına bakabilirsiniz.

niye şüphe duydunuz ki hocam

Neden gelmedi ki.Ayrıca maalesef bu netler az kalıyor ayt'de 76 dan aşağı yaparsam ilk 1000 çok zor ztn o yüzden tedirginim. Eskilere danışayım dedim.

• Bu işi başarabilecek kişi sayısının azlığından olabilir.
    Gerçekse cidden tebrik ediyorum ama

Hocam senenin başında 70 yapan adam sene sonunda fullemezse acırım

Bu sene için değil emin olabilirsin. Kesin net sınırı belirlenemez bence. Geçen sene 76 ayt ilk 1k getirmeyenler vardı. Bu sene belki de 76 ayt yapan ilk 500de olacak. Belli olmuyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.