Şimdi Ara

Derece yapmak için ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Belki bu konu bininci kez açıldı biliyorum ama kendimi tutamadım sormak istedim. Özellikle derece yapmış kişiler ya da ygs lys ye girmiş kişiler cevaplarsa sevinirim.
    11.sınıf öğrencisiyim ve dönem bitmek üzere. Ne olacağıma tam olarak karar vermesem de tıp ya da mühendislik düşünüyorum. 2 yıl boyunca okulumda okul birincisiydim. Malumunuz dershaneler kapanıyor ve resmen özel okula gitmessen bir şey yapamazsın, yapamayacaksın diyerek moralimi alt üst ettiler. Bana biraz tavsiye verir misiniz ? Derece yapmak istiyorum ve çoğu kişi bende potansiyel olduğunu söylüyor. Keşke bende öyle düşünsem diyorum. Keşke yapabilsem kendime güveniyorum ama bilmiyorum bir şeyleri eksik yapıyorum sanki. Lütfen görüşlerinizi benden esirgemeyin
    Şimdiden teşekkürler
    İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizbiridaha -- 19 Nisan 2015; 17:54:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs yada lys deneme sınavlarına girdinmi dostum girdiysen netlerini yazarsan yardımcı olabilirim eğer ders ders yaparsan çalışmanda öncelik olan konulara dahi yardjm edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: 11Omeer

ygs yada lys deneme sınavlarına girdinmi dostum girdiysen netlerini yazarsan yardımcı olabilirim eğer ders ders yaparsan çalışmanda öncelik olan konulara dahi yardjm edebilirim

ömer pm atarmısın kardeşim
  • 11Omeer kullanıcısına yanıt
    Güvender'in Sınavı'nda 79 yapmıştım zor gelmişti
    Kendi yaptığım denemelerde 100 ü de buldum ve bazı konuların sınırlı olduğu fem denemelerinde 100 ü bulduğum oldu.
    En çok fizikten nasıl başlamalıyım bilmiyorum. Ve yardımınız için gerçekten şimdiden çok teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksizbiridaha

Güvender'in Sınavı'nda 79 yapmıştım zor gelmişti
    Kendi yaptığım denemelerde 100 ü de buldum ve bazı konuların sınırlı olduğu fem denemelerinde 100 ü bulduğum oldu.
    En çok fizikten nasıl başlamalıyım bilmiyorum. Ve yardımınız için gerçekten şimdiden çok teşekkür ediyorum

Ben yüzon yaptım o sınavda ama okulda 35-40 ım yazılılara göre. Bi de derece dediğin ne kadar derece?

• Dostum isin zor ben gecen sene 110+ yapiyordum zaman ygslerde

tavsiyem yazdan ygs yi bitir. sonra hep lys kas. bol bol ygs denemesi coz. 11 konularini boslama

bir de dereceden kastin kac? ilk cumleyi ilk 100 icin yazdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 11 im hedef ilk bin,bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kareem Said' -- 20 Nisan 2015; 0:16:05 >
  • İyi bir net yapmalisin.

• bu iki arkadaş bu sene ygs'de derece yaptı.onlara bir danış istersen.
  • madridistaclubcard M kullanıcısına yanıt
    yahu sen ne değişik bir adamsın acaba????? onuryum ilk 200 yapmış adam.inekmatur ise 2400 küsür sıralama yapmış adam.nasıl ikisini aynı kefeye koyarsın resmen onuryuma hakaret etmişin kanka yani kusura bakma.ilk 200 nere..2000 küsür nere
  • Derece dediğim ilk 2000 e bir şekilde girmek. Belki de ilk 100 e girmek. Ne kadar kolay bahsediyor diyebilirsiniz haklısınız da
    Ama bir şeyi inanmadan yapmayı beklemekte boş bir hayal değil mi ?
    İstediğim özellikle Cerrahpaşa veya Gazi Tıp bilginize

• isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    Dereceden kastımın ilk 100 veya 2000 olduğunu demin de söyledim
    Yazın dershane kursundayım zaten ygsyi bitirmek için elimden geleni yapacağım ve bitince de soru bankası ve deneme üzerinden gitmeyi düşünüyorum. Nasıl bir fikir ?

• Cıva bulman lazım bi kere öncelikle

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksizbiridaha

Dereceden kastımın ilk 100 veya 2000 olduğunu demin de söyledim
    Yazın dershane kursundayım zaten ygsyi bitirmek için elimden geleni yapacağım ve bitince de soru bankası ve deneme üzerinden gitmeyi düşünüyorum. Nasıl bir fikir ?

Mantikli ama dedigim gibi ygs yi abartma asil calismalarini lys adina yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum çok dikkatli ol 11.sınıftayken bende ygsde 100civarı yapıyordum ama gerçek ygsde tepe taklak oldum
  • hocam öncelikle özür dilerim senden.tabiki de 2000 küsür sıralama yapmak da büyük marifet.fakat benim demek istediğim karşılaştırılan sıralamalar birbirinden çok uzak.adamın yaptığı sıralama seninkinin bilmem kaç katı,o yüzden aynı kefe olmaz dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.