Şimdi Ara

Dereceli maç hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyunu oynamaya başlayalı bir yıl oldu yada olmadı çok eski bir oyuncu değilim.. Oyuncuların dereceli maçlara daha fazla önem gösterdiğini bildiğim için daha kaliteli oyunlar olduğu için genelde dereceli maçlara giriyorum, fakat şöyle bir sorun var oyun ilk safhalarında eziyoruz yani oynadığım koridor da üstün geliyorum mid se mid jung sa jung mesela bot dayız sup oluyorum çok iyi gidiyoruz rakibe farm yaptırmıyoruz geri düşmelerini sağlıyoruz sonra abi bir bakıyorsun mid deki vatandaş ezilmiş beceriksizliği yüzünden rakip iyice kasılmış oluyor sonra oraya yardım felan derken bir bakıyon oyun başında ezdiğimiz adamlar oyun sonu king oluyor bu sefer insan üzülüyor herşey çok iyi giderken neden her oyunda oyun sonu eziliyoruz ve kaybediyoruz anlamıyorum çoğu kaybettiğim oyunda onurlu alıyorum veya oyun sonu konuşmalarda iyiydin felan filan diye rakip tarafından övgüler alıyorum ama bunun bana bir faydası yokki her maç kaybettikten sonra insanda ne zevk kalıyor nede oyun hırsı..

Bu konu hakkında ne yapmam gerekiyor bilemiyorum neyi yanlış yapıyoruz bilemiyorum ww oynadım geçen 13 - 8 - 15 8 ölümün 3 tanesi felanda takımın tf de beni ortada bırakmasından kaynaklıdır buna rağmen oyunu kaybediyoruz yani anlıcanız her oyun bir koridor eziliyor bir yada iki oyuncu oyunu batırmaya yetiyor çözümde bulmadım belki bir fikir verirsiniz diye paylaşmak istedim.. Görüşlerini belirtecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederi
    m..

• Lane'de oynarsan lane'i kazanırsın, jungle'da oynarsan oyunu kazanırsın.
  • Bu forumda da o senin dediğin tiplerden çok var merak etme. Herkese sor ya mid ya top main oyuna gir feedlesin. Hayır bu memlekette herkes doktor olacak değil herkes mid olacak değil. Beceremiyorsan başka yerde oyna neden ısrarla mide gidiyorsun ? Ben support oynamam başkasına güvenemem oyunu bilmeyen adcler deli ediyor beni diyenler çok bu forumda oysaki o adamla eşleşiyorsan sen de onun seviyesindesin ve sende o beğenmediğin oyuncu kadar oynuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basshunter HD

Bu forumda da o senin dediğin tiplerden çok var merak etme. Herkese sor ya mid ya top main oyuna gir feedlesin. Hayır bu memlekette herkes doktor olacak değil herkes mid olacak değil. Beceremiyorsan başka yerde oyna neden ısrarla mide gidiyorsun ? Ben support oynamam başkasına güvenemem oyunu bilmeyen adcler deli ediyor beni diyenler çok bu forumda oysaki o adamla eşleşiyorsan sen de onun seviyesindesin ve sende o beğenmediğin oyuncu kadar oynuyorsun.

Sen trollerden bıkıp bırakmamış mıydın joe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YandankaykılTR

quote:

Orijinalden alıntı: Basshunter HD

Bu forumda da o senin dediğin tiplerden çok var merak etme. Herkese sor ya mid ya top main oyuna gir feedlesin. Hayır bu memlekette herkes doktor olacak değil herkes mid olacak değil. Beceremiyorsan başka yerde oyna neden ısrarla mide gidiyorsun ? Ben support oynamam başkasına güvenemem oyunu bilmeyen adcler deli ediyor beni diyenler çok bu forumda oysaki o adamla eşleşiyorsan sen de onun seviyesindesin ve sende o beğenmediğin oyuncu kadar oynuyorsun.

Sen trollerden bıkıp bırakmamış mıydın joe

Trollerden bıkıp mı ? Hiç öyle bir şey söylemedim.

• ezilen koridorlara yardıma gitmelisin
  • Beyler ben çook çook iyi bir oyuncu olduğumu söylemedim zaten bende kendi çapımda oynuyorum ama arkadas haklı ne zaman jung oynasam o oyunda biraz daha üstün geliyoruz solo top mid adc sup oynadıgım zamanlar oyun genelde gidiyor..

Örneğin adam jung oynuyor ormandan hiç çıkmıyor gang gelmiyor gelsede yüzüne gözüne bulaştırıyor.. mid oynuyor rakibi kayıp oluyor o hala minyon temizliğine devam ediyor yardıma gitmiyor gibi gibi nedenler ama belkide bende bir sorun var ben neyi eksik yapıyorum diye düşünüyorum ama bulamıyorum sanırım daha öğrenmemiz gereken çok şey va
    r..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm1ng

ezilen koridorlara yardıma gitmelisin

Dediğini yapıncada busefer senin koridorundaki adam daha rahat kasıyor ve sebi geçebiliyor her koridor dengeli oyuncular olmalıki seninde kasmana engel olmasın..

Birde şöyle bir durum var oyun bir yerden sonra mide toplanıyor böyle durumlarda ne yapmak lazım üst koridor alt koridor dağılmakmı yoksa midde takımına yardımetmekmi daha mantıklı
    ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuLLL

quote:

Orijinalden alıntı: Storm1ng

ezilen koridorlara yardıma gitmelisin

Dediğini yapıncada busefer senin koridorundaki adam daha rahat kasıyor ve sebi geçebiliyor her koridor dengeli oyuncular olmalıki seninde kasmana engel olmasın..

Birde şöyle bir durum var oyun bir yerden sonra mide toplanıyor böyle durumlarda ne yapmak lazım üst koridor alt koridor dağılmakmı yoksa midde takımına yardımetmekmi daha mantıklı
    ??

koridorundakı adama üstünlügünü kurmalısın.farmda her zaman üstün olmalısın şampiyon farketmeksizin.Oyun mide toplanıncada hızlı minyon kesen birini splite gönderin dağılırlar zaten..

• Beyler bu son maçımdan bir ss Karma oyunu sırf kendi başarısız oynadıgından bilerek fedledi rakibi iyice besledi sonra biz ecell terleri dökedöke oyunu cevirdikten sonra oyun sonu az da olsa yardım etti kazancaz lan hadi diyordu en son anlarda :)) buna rağmen elimden geleni yaptım takımım da öyle çok çalıştılar.. Bir sürü ks den sonra iyice kastım ve oyunu sonunda 4 de 4 yaptım o ara bakamadım pentamıda çaldı biri :D neyse durum bu böyle adamlar oldugu sürece sen ne yaparsan yap bronz 5 de kalmaya mahkumsun abi çözümüde yok sanırım..Bu arada şunuda belirtmek isterim ilk oynayışımdır Lucian ama sonuçta adc ise ne yapman gerekenler belli..
     Dereceli maç hakkında

Beyler buda Lucian la ikinci oyunum :)) saırım tam bana göre bir hero dü
    şünüyorumda derewceli oyunlkardaki şansızlıgım neye bağlı bir türlü çıkaramıyorum :((

Dereceli maç hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuLLL -- 15 Şubat 2014; 23:20:03 >

• Abi artık bu oyunda ne yapacağım bilemez oldum sonra diyorlar Bronz sun nobsun felan abi yok olmuyor ya cok saçma sapan maç kazanıyoruz yada çok rahat alıcağımız oyun gidiyor ben bilemedim abi ne yapalım yani bıktım artık lig çıkmak ve kalitelimaçlar oynamak isterdim ama olmuyor yok olu yok olmuyor şu hale bakın ya daha ne yapcam ben jung olarak ne yapmam grekiyor adcolarak ne yapam daha bilemiyom her yerde oynadım ama olmuyor ya ben anlamadım gitti..
     Dereceli maç hakkında

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.