Şimdi Ara

Dereceli oyunu mahveden insanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu insanlara oyunu oynatmıcaksın jungta iyiyim dedi herife jung verdik her gittiği yerde öldü laneime gank geliyor giriyor pasifli voliye arda ww varken adama tepki gösterince afk kalırım diyor uykum geldi diyor rahata bak herifte ki jung ışınlan akmış bir de sanki solo oyuncusuhttp://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/152224150/202144990 maç burada adamın adı xMyWORLD derecel ioyun olmasa gidip gıdım sesimi çıkarmam ama derecelide yapıyorlar

• nasusa buzdoğan alan sen prosunda o mu noob?
  • sen flame yaparsan adam afk kalır normal.d
  • quote:

Orijinalden alıntı: AraXuS

nasusa buzdoğan alan sen prosunda o mu noob?

Ben proyum demedim zaten ayrıca buzdoğan nasusa çıkılmaz diye bir şey yok bekleme süresinde azalma vermesi ve pasifi yüzünden kullanılır üstüne zırh ve mana veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakepie

quote:

Ben proyum demedim zaten ayrıca buzdoğan nasusa çıkılmaz diye bir şey yok bekleme süresinde azalma vermesi ve pasifi yüzünden kullanılır üstüne zırh ve mana veriyor

nasusa alınacak en son itemdir buzdoğan tüm stackini engeller sen adama noob demişsin noob olabilir ama senin skorunda pek iç açıcı değil gank gelip kill vveredi diyorsun istemeseydin o zaman gank veya adam geldiğinde öküzün trene baktığı gibi bakmasaydın!
  • Yazdığını okumadım fakat 28. dakika NASUS ile 112 farm ve build'e bak , skora bak. Burada suçlu sensin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Online 24

Lcs izle -> Nasus bd gör -> Derecelide oyna -> Buzdoğan alıp stack fakiri ol -> Jungler suçla -> Oyun kaybet -> QQ konusu aç

lcsle ne alakası var adamada 0 flame yaptım sadece benim laneime gelme dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-history/TR1/202144990

arkadaşın geçmişine bakın.nerdeyse her maç feedlemiş ama işi gücü insanlara laf atmak
  • quote:

quote:

quote:

nasusa alınacak en son itemdir buzdoğan tüm stackini engeller sen adama noob demişsin noob olabilir ama senin skorunda pek iç açıcı değil gank gelip kill vveredi diyorsun istemeseydin o zaman gank veya adam geldiğinde öküzün trene baktığı gibi bakmasaydın!

abicim adam geldiğinde ww yakalamış ona giriyordu bende hemen geldim 0 hasardı arkadaş ultiside vardı wwarwicke girdim volibear geliyor bu warwicke 2 vurdu e atıp kaçtı anlamadım naptığını volibear geldi beni kesti resmen ben o nak gelmişim o adama dalmamış gibi davrandı

• quote:

quote:

quote:

quote:

abicim adam geldiğinde ww yakalamış ona giriyordu bende hemen geldim 0 hasardı arkadaş ultiside vardı wwarwicke girdim volibear geliyor bu warwicke 2 vurdu e atıp kaçtı anlamadım naptığını volibear geldi beni kesti resmen ben o nak gelmişim o adama dalmamış gibi davrandı

abicim?laflarını düzgün seç ben senin kardeşin değilim bana abicim şekline konuşamazsın.illaki kaybetmekte suç arayacaksan kendine ara nasusta berbatsın nerdeyse her maç feedlemişsin senin yüzünden oyunlar rezil hale geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Yazdığını okumadım fakat 28. dakika NASUS ile 112 farm ve build'e bak , skora bak. Burada suçlu sensin.

Ben zaten kendime iyi demedim ben farma yaklaşamadım voli kill alınca adamda üstüne afk kalınca oyun iyice gitti farmım kötü hiç lafım yok ama ben lanede üstündüm kill verene kadar benim uykum geldi diyip gitmesi sinirimi bozdu
  • Hatayı hep başkalarında ararız,kendimizi düzeltmeden başkalarını suçlamak ne bilim biraz şey gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klinikeczacı

Hatayı hep başkalarında ararız,kendimizi düzeltmeden başkalarını suçlamak ne bilim biraz şey gibi..

Ben zaten kendim çok iyiyim demiyorum afk kalması sinirimi bozdu şöyle düşün bi jungle gank geliyor ben ölünce afk kalıyor uykum geldi diye şöyle düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakepie -- 24 Ağustos 2014; 11:27:44 >
  • quote:

quote:

Sunfire alıyomusun qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalağına Talibim

quote:

quote:

Sunfire alıyomusun qnq

sunfire çıkmaıdm hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Online 24

Lcs izle -> Nasus bd gör -> Derecelide oyna -> Buzdoğan alıp stack fakiri ol -> Jungler suçla -> Oyun kaybet -> QQ konusu aç

Günün anlam ve özeti
  • cakepie kullanıcısına yanıt
    Ben seni yazdim oglum.

• insanın kendini bilmemesi ne kadar kötü birşey allah'ım.

maini jungle hatta canım sıkıldıgında bile normal gamede jungler olan biri olarak seviyorum senin gibi adamları.

"Koridorumu kazanamıyorum çünkü junglerım noob" TheOddone 2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turist_

insanın kendini bilmemesi ne kadar kötü birşey allah'ım.

maini jungle hatta canım sıkıldıgında bile normal gamede jungler olan biri olarak seviyorum senin gibi adamları.

"Koridorumu kazanamıyorum çünkü junglerım noob" TheOddone 2014

Bende genelde jungle oynuyorum ben koridorumda öndeydim adamı suçlamamaın tek sebebi ultisi varken kaçması ondan sonra da uykum geldi diyerek afk kaldı dakika 12 mi 15 mi ne
  • quote:

nasusa buzdogan belli baslı durumlarda cıkılır.

Ayrıca konu sahibi sen daha nasus oynama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Rand_al_Thor_ -- 24 Ağustos 2014; 12:13:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.