Şimdi Ara

Dergi nerden satın alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Penguen dergisi mizahi açıdan en iyi dergi diyolar. Nerden satin alabilirim bu dergiyi internet disinda bulabilcegim yerler nereleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Bilgisayar başından kalkıp kırtasiye kitapçı market veya büfeye gidersen bulmaman imkansız heryerde bulursun

Tokat gibi cevap! Külliyen de doğru.
    Kitapçıları, kırtasiyeleri geçtim hemen hemen her süper markette kasaların yanında bulunur yav.

• Oha be kardeşim.
  • Cahillik başa bela biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ynal

quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Bilgisayar başından kalkıp kırtasiye kitapçı market veya büfeye gidersen bulmaman imkansız heryerde bulursun

Tokat gibi cevap! Külliyen de doğru.
    Kitapçıları, kırtasiyeleri geçtim hemen hemen her süper markette kasaların yanında bulunur yav.

+SONSUZ
  • İnsan gerçekten hayret ediyor. Herhangi bir gazete bayiinden kolaylıkla temin edebilirsin arkadaşım. Aslında yolda gezip durduğun yerlerde muhakkak vardır ama sanırım dikkatinden(!?) Kaçmış olmalı..

• 6 yıldır arşivini yapıyorum Penguen'in aldığım yerler.

Tüm kitapevleri
    Büfe
    Kipa,Tansaş,Migros benzeri marketler.
    Bakkal
    Dershane kantini
    Benzin İstasyonu
    Eski sayılar için sahaf
    Kırtasiye
    Arada sırada arkadaşlardan zorla el koyma

İstediğini seçebilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayilerde bulabilirsin.
  • Mars'ta satıyorlarmış diye duymuştum. Gerçi Neptün'de de var ama maliyeti yüksek olur şimdi. :)
  • Her bakkalda bile olan bir dergi. hatta bunu internetten satın alma gereği duyan bile görmedim ben bugüne kadar. Çık en yakındaki gazete satan bakkala sor hocam. Ama bana kalırsa Uykusuz daha iyidir. Ama penguende iyi tabi
  • Geleceğin konuları.
  • Kendimden örnek vermem gerekirse her gün alışveriş merkezine gider, dergileri alır reyonlara bakar gibi yapıp dergiyi okuyup bir köşeye bırakıp çıkarım. Kütüphane ve kitapçılarda ise ihtiyacımı karşılayana kadar okurum. Bu ülkede okumuş adam kolay yetişmiyor biraz ceplerine bedel ödetelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.