Şimdi Ara

Derhal Transfer(ler) Yapılmalı! (Gidenler Dahil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan ne transferi hala transfer diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Aziz bu gazla Ozil'i alir. Yersen.

Dün Özil'i getirebilir diyordum forumda ben, cidden inanıyordum ama artık imkansız ve gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

Lan ne transferi hala transfer diyorlar

Oturun yas tutun, rakipleriniz alsın başını gitsin. Kriz yönetmeyi bilmek gerek, eğer takıma ufacık bir sevgileri varsa giderayak mantıklı işler yapmalılar. Şayet sizin gibi düşünüyorlarsa, hepsi beter olsunlar...
  • Ne demek hocam her zaman böyle konuşuruz yeter ki konuştuğumuz futbol olsun
    Ancak Tuncay konusunda hak veremeyeceğim, tamam hırslı azimli vs ancak teknik bir oyuncu değil bana göre. Hatta Kuyt yanında Hagi gibi kalır Tuncay'ın (abarttım)

Aslında sorun futbolcularda-teknik adamlarda değil. Cezamız kesinleşse, yönetim değişse bu baskı da kalkacak herkesin üstünden. Bu olumsuzluklar da şans olacak bir yerde bizim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Ne demek hocam her zaman böyle konuşuruz yeter ki konuştuğumuz futbol olsun
    Ancak Tuncay konusunda hak veremeyeceğim, tamam hırslı azimli vs ancak teknik bir oyuncu değil bana göre. Hatta Kuyt yanında Hagi gibi kalır Tuncay'ın (abarttım)

Aslında sorun futbolcularda-teknik adamlarda değil. Cezamız kesinleşse, yönetim değişse bu baskı da kalkacak herkesin üstünden. Bu olumsuzluklar da şans olacak bir yerde bizim için.

Benhttp://www.youtube.com/watch?v=8TOXmjfWY0k bu videodaki adamın teknik özürlü olduğunu düşünmüyorum hocam.

• Avrupa ligine gitmiyoruz
     Derhal Transfer(ler) Yapılmalı! (Gidenler Dahil)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meireles'in gitmesi gerek. Baroni bile bu heriften daha çok katkı sağlıyor bence.
  • En büyük transferiniz Ersun Yanal ve Aziz Yıldırım'ın gitmesi olur. Kaleci antrenörü daha iyi yönetir takımı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.