Şimdi Ara

Derhal Transfer(ler) Yapılmalı! (Gidenler Dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcut yönetim kongre gününe kadar yatmamalıdır, bu seneyi kaybetmeye hiç mi hiç gerek yok. Öncelikle elde bulunan ve gitmek isteyen futbolcuların tamamı ile yollar ayrılmalı. İlk aklıma gelenler; Raul, Sow (denilenlere göre). Bize önümüzdeki 2 sene boyunca yıldız değil, adam gerek. Bakın Beşiktaş'a yıldızları ile mi iş yaptı ? Olcay'la, Veli'yle, gencecik Oğuzhan ile yaptı. Bize hırs, azim ve takım aşkıyla oynayacak oyuncular lazım.

Aklıma ilk gelen, alınabilecek oyuncular; Erkan Zengin, Tuncay Şanlı (Çok ciddiyim, beğenmeyen beğenmesin), Serdar Gürler, Enes Ünal, Veysel Sarı.

Paraya bakmamalı Fenerbahçe, zaten önümüzdeki 2 yıl boyunca çok ciddi bir transfer harcaması olacağını sanmıyorum. Arda marda uğraşmasınlar gerek yok bu saatten sonra takıma kendisini kanıtlamaya ihtiyacı olan, karakterli adamlar getirsinler.

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eldeki bazı yabancılarla kesinlikle yolların ayrılması gerek hem bonservisleriyle şu 2 sene için para birikir.
    Kadroya gelecek olursak orta sahadaki şişkinliğinde azaldığını varsayarak;

Mert-Gökhan-Egemen-Alves-Hasan-Topal-Alper-Caner-Krasic-Sow-Emenike.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Eldeki bazı yabancılarla kesinlikle yolların ayrılması gerek hem bonservisleriyle şu 2 sene için para birikir.
    Kadroya gelecek olursak orta sahadaki şişkinliğinde azaldığını varsayarak;

Mert-Gökhan-Egemen-Alves-Hasan-Topal-Alper-Caner-Krasic-Sow-Emenike.

Sow - Emenike ikilisini şuan takıma lüks bence. Eğer talibi varsa Sow gönderilsin, hazır kendisi de çok mutlu değilken (eğer doğruysa, varsayımla konuşuyorum). Krasiç'i kazanmak bu seneyi kazanmak olur Fenerbahçe için o konuda inanılmaz hak veriyorum size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Tamam

• sow'un mutsuz olduğunu düşünmüyorum. sadece takımdaki bu düzensizlikten o da herkes kadar mutsuzdur. mert-gg-alves-egemen-hak-topal-caner-salih-alper-topuz-holmen-sow-emenike dışında herkes yollanıp sağlam bi revizyona gidilmeli
  • Enes Ünal'ı Fenerbahçe alamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuraya birisi Drogba'nın hayırlısı be gülüm capsini atabilir miiii :))))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMKoP

sow'un mutsuz olduğunu düşünmüyorum. sadece takımdaki bu düzensizlikten o da herkes kadar mutsuzdur. mert-gg-alves-egemen-hak-topal-caner-salih-alper-topuz-holmen-sow-emenike dışında herkes yollanıp sağlam bi revizyona gidilmeli

Yerli hiçbir futbolcusu ile yollarını ayırmamalı Fenerbahçe önümüzdeki 2 yıl boyunca (Selçuk, Bekir dahil). Yerli futbolculardan gamsız olan çok azdır hatta yoktur. Önce içindeki yamyam, gamsız yabancılardan kurtulmalı (bkz. Cristian, Meireles).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Kompany

Enes Ünal'ı Fenerbahçe alamaz

Bir de şu var; şöyle genç bir oyuncu aman gol atmasın, medya hemen göklere çıkartıyor. Taraftar da hemen alalım bunu...

• enes unali alamaz fb cok buyuk yildiz potansiyeli var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Orijinalden alıntı: iMKoP

sow'un mutsuz olduğunu düşünmüyorum. sadece takımdaki bu düzensizlikten o da herkes kadar mutsuzdur. mert-gg-alves-egemen-hak-topal-caner-salih-alper-topuz-holmen-sow-emenike dışında herkes yollanıp sağlam bi revizyona gidilmeli

Yerli hiçbir futbolcusu ile yollarını ayırmamalı Fenerbahçe önümüzdeki 2 yıl boyunca (Selçuk, Bekir dahil). Yerli futbolculardan gamsız olan çok azdır hatta yoktur. Önce içindeki yamyam, gamsız yabancılardan kurtulmalı (bkz. Cristian, Meireles).

bence bu son yıllardaki rezillikleri ve takıma maaş anlamındaki yüklerini göz önüne alırsak belki yazdıklarım arasından topuz dahil saymadığım herkes gönderilmeli. artık kimsenin gözünün yaşına bakılacak zaman değil. yüzlerce türk oyuncu var bekir selçuk gibilerinin aldığı paranın yarısından bile azına onlardan iyi performans gösterebilecek. saçmalamayı bırakalım artık olmaması lazım artık böyle şeylerin yeter ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

quote:

Bir de şu var; şöyle genç bir oyuncu aman gol atmasın, medya hemen göklere çıkartıyor. Taraftar da hemen alalım bunu...

Göklere çıkarmak değil. Semih Şentürk'ün bundan sonra fayda sağlaması imkansız Fenerbahçe'ye. Önümüzdeki 2 yıl boyunca Avrupa olmadığı için bize alttan yetişecek, kendini kanıtlayacak yerli adam lazım. Yerli forvet ihtiyacımızı kesinlikle genç biriyle doldurmalıyız.
  • Yanlış mı hatırlıyorum Beşiktaş yapmış mıydı bu tarz transferler 3-5 sene önce.
    Her mevkiye neredeyse 3-4 adam al ama hiçbiri fark yaratacak adam olmasın. Kadro yeterince şişmiş durumda, 2-3 oyuncuyu kazansalar yeter.
    Ayrıca bu saatten sonra yapılacak mantıklı iş para edecek yabancılar ile vedalaşmak olmalıdır bence.

Evet çok iyi oyuncular ama bu takımdan Meireles ve Sow gitse çok şey kaybetmeyiz. Gelecek paralar da rahatlatır kulübü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Yanlış mı hatırlıyorum Beşiktaş yapmış mıydı bu tarz transferler 3-5 sene önce.
    Her mevkiye neredeyse 3-4 adam al ama hiçbiri fark yaratacak adam olmasın. Kadro yeterince şişmiş durumda, 2-3 oyuncuyu kazansalar yeter.
    Ayrıca bu saatten sonra yapılacak mantıklı iş para edecek yabancılar ile vedalaşmak olmalıdır bence.

Evet çok iyi oyuncular ama bu takımdan Meireles ve Sow gitse çok şey kaybetmeyiz. Gelecek paralar da rahatlatır kulübü.

Beşiktaş benim bahsettiğim olayı geçen yıl yaptı. Genç ve kendini kanıtlama isteği olan adamlar aldı; Olcay, Oğuzhan vesaire. Ben orta düzey adamlarla dolduralım takımı demiyorum. Mesela Erkan Zengin, Enes Ünal, Tuncay bu adamların hangisi kalitesiz ?
  • Tuncay ne alaka transferde , yukarıda arkadaşın dediği gibi bu Bekir ,Mehmet topuz vesaire gibi bir ton adam bulunur . 300 400 versen adam ben fenerde oynamam mı diyecek . Ekonomiye zarar topçulardan, sıyrılmak lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

quote:

Ben aslında uzun zamandır tanıyorum

http://resim.donanimhaber.com/m_78100932/tm.htm

Konusunu da açmıştım birkaç ay önce cidden çok büyük potansiyel Türkiye'de tutacağımızı sanmıyorum ama milli takıma katkısı olur umarım.

• Hocam kaliteli adamlar ama sence fark yaratabilecek adamlar mı?
    Tuncay ne katabilir ekstra. Kuyt gibi bir adam var elinde onun bile takıma katkısı tartışılıyor.
    Enes Ünal'a gelene kadar Salih kazanılsa son yılların en büyük transferi olur.
    Erkan Zengin konusuna katılıyorum, eksikliğini çektiğimiz tipte bir adam.
  • Kennet Andersson nerde hani
    Costacurtayıda alalım milandaydı en son
    Van hooijdonk?
    Uche?
    Kaleyede Toni Schumacher koyarız
    Türk olarakta rıdvan,aykut,oğuzu alalım ki 6+0+4 e yakalanmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Hocam kaliteli adamlar ama sence fark yaratabilecek adamlar mı?
    Tuncay ne katabilir ekstra. Kuyt gibi bir adam var elinde onun bile takıma katkısı tartışılıyor.
    Enes Ünal'a gelene kadar Salih kazanılsa son yılların en büyük transferi olur.
    Erkan Zengin konusuna katılıyorum, eksikliğini çektiğimiz tipte bir adam.

Öncelikle seviyeli üslubunuzdan ötürü teşekkür ederim, sizin gibileri bulmak zor forumda bu aralar.

Tuncay ne katabilir söyleyeyim. Hırs, azim, abilik ve bilinç katabilir takıma. Recep Niyaz, Salih Uçan, İbrahim Serdar Aydın bu adamı örnek alabilir, bazıları sevmese de Tuncay bu kulübün evladıdır. Kuyt ile sadece çalışkanlığı benziyor Tuncay'ın, Tuncay teknik özürlü bir adam değil. Kuyt yanındaki adama pas atamıyor, Tuncay'ın ne pasları, ne ortaları, ne şutları vardı.

Salih konusuna kesinlikle katılıyorum lakin 2 yıl boyunca sadece Salih'in çıkması demek 2 yıl sonra Avrupa'ya giderken çok oyuncu almamızı gerektirir. Bu süreçten faydalanıp belirli bir düzen oturtmak en mantıklısı olur Fenerbahçe için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.