evet koray en güzel bilgiyi crash dan alabilirsin bu arada crash ihşallah istediğin gibi olmuştur direksiyonuda kaplattınmı deri ile ben düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: sadoz5775
evet koray en güzel bilgiyi crash dan alabilirsin bu arada crash ihşallah istediğin gibi olmuştur direksiyonuda kaplattınmı deri ile ben düşünüyorum
Evet Sadoz direksiyonuda kaplattım. Senin mailin var bende akşam evde müsait olunca foto atarım.
bende düşünüyorum benim ufaklık 1 yaşında efe bey dişleri yeni çıkmakta sen gel direksiyonu bir güzel dişle direksiyonun o üst kısmı haşat etti mecburen alt ve üst kısmını 2 parça halinde deri ile kaplatmayı düşünüyorum yada bilmem olurmu sedef kaplama yapıyorlar gri tonlarında olurmu acaba
Orjinalden alıntı: _crash_
Temizlik için ise bana önerilen yılda bir kez arap sabunu köpüğü ile temizlik ve fırsat buldukça nemlendiri krem ile bakım.
Ben bildiğiniz nemlendirici vücut bakım süt/losyonları kullanıyorum yaklasık bir gecede koltuklar sürülen losyonu içine çekiyorlar deri yumuşayıp güzel bir hal alıyor.
Ek olarak sık olmamakla birlikte Wizzy marka deri döşeme temizleme bezleri var onlar ile siliyorum.
Orjinalden alıntı: alperen_hakki "Formula 1, Carpex" gibi firmaların deri temizlik ve bakım urunleri var.Genelde her iki işi bir ürün yapıyor.Tavsiye ederim.Deriye bakım yapılmazsa yumusaklıgını kaybediyor, catlamalar başlıyor, deri özelliğini kaybetmeye başlıyor.
En son "Formula 1 Mr. Leather " diye bir urun kullandım.Temizlemesi super, uygulamaadan sonra temizlik yanında dokununca bir değişikliği hemen farkediyorsunuz.Urunun oyle agır bir kokusuda yok, oluşan koku da kısa üsrede geciyor.
teşekkürler bilgi için
arkadaşım, gösteriş için bence olmalı.. ama ben olsam koydurmam.. neden derseniz, yazın yakar, kışın dondururu bilmem ama yazın arabaya oturunca, hele birde kumaş pantolonla oturursan eyvah diyorum.. araçdan indiğinde pantolonun arkası terden batar.. anlatabiliyormuyum? bence gereksiz.. ama gösteriş olsun diyosan senin zevkin..
terleme olayı, patronun 2005 saab TID de yaşadığım tecrübeyle sabittir
üstelikte saab lüx araba, koltuk kaplamaları gerçek deri , hemde domuz derisi, hem sağlam hem yumuşak..buna rağmen terletiyor, demekki bizim imitasyon, yani deri takliti suni deriler , başka bir deyişle plastikler, bırak terletmeyi pişirir pişirir yakar valla
yav benim honda crv döşemeleri deri döşeme orjinal ama dediğiniz gibi kışın ne donduruyor yazında ne yakıyor. diyorumki ankaranın iklimidenmidir acaba
adam gibi kaliteli deride bahsedilenler kadar sorun olmuyor senelerdir kullanıyoruz... sanki kumaş koltuk yazın buz gibi oluyor... aksine bir süre sonra yakmaya başlıyor kumaş koltuk....
ayrıca arabanın içinde ciddi anlamda toz olmuyor deri koltuk olunca.... silmeseniz çok uzun süre bile genede toz olmuyor konsolda...
geçen sene peder koltuğa kavun koymuş bir baktım bal gibi damlamış koltuğa ağda gibi... aldım ıslak mendili 2 kere ileri geri sildim hiçbirşey kalmadı...o koltuk kumaş olsaydı nasıl temizlenirdi merak ediyorum... hiç bir zaman leke v.s. olmuyor koltuklarda....
kadife tarzı yarı deri olanlar bi tek hoşuma gidiyor görüntü açısından onun dışında her zaman deri koltuk öneririm... bütün pahalı markalar deri kullanıyor bu kadar şikayet olsa emin olun hepsi yarı deri yapar...
aracın içinin her zaman çok hoş bir kokusu olmasıda cabası.....
ben o senin "çok hoş" dediğin deri kokusu yüzünden uzak duruyorum deriden
Zevk meselesi neticede deri döşeme...
ben Whisper911 gibi düşünüyorum bu konuda...
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
ben o senin "çok hoş" dediğin deri kokusu yüzünden uzak duruyorum deriden
hakiki kaliteli deri aslında kötü kokmaz... kataloglarda bile bundan bahsediyor birçok marka . derinin hoş bir kokusu olduğundan... ancak zevk meselesi tabi saygı duyarım...herkes sevecek diye bir şey yok..
arkadaşlar teşekkür ederim öncelikle ilginiz için... olumsuzluklarına rağmen dayanamayıp deri yaptırdım... şimdilik pişman değilim. güzel yapmışlar. orjinal deri değil ancak alman suni derisi... hoş güzel kokuyor =) belkide arabadandır bilemeyecğeim onu
sıcak olayına önlem olsun diye film çektiriyorum şimdi arabaya... en azından az yanarız diye düşündüm =D
Hayırlı olsun film işinide iyi düşünmüşsün ısı açısından...
Suni deri bakım açısından deriye nazaran daha da kolaydır kaliteli ise güzel...
İyi günlerde kullan
quote:
Orjinalden alıntı: _crash_
Hayırlı olsun film işinide iyi düşünmüşsün ısı açısından...
Suni deri bakım açısından deriye nazaran daha da kolaydır kaliteli ise güzel...
İyi günlerde kullan
Eywallah =)
ihşallah memnun kalacaksın araca ayrı bir güzellik ayrı bir hava katıyor güle güle bin allah kaza bela vermesin
biraz geç oldu ama deri bej ise bende de civic 1.8 full var ve o deriden var suni ve bulabileceğin en kötü deri! sakın yaptırma derim acayip kayıyosun hemen kirleniveriyo ve sıcakta terliyorsun ayrıca araç daha 14.000 kilometredeyken deformasyonlar başladı
çok geç...yaptırmış bile..pişman olması an meselesidir
hehehe
yok daha öyle bişey
ısı konusunda cam filmi çektirerek önlem aldım ki bayağı başarılı bir çözüm oldu. öğlen sıcağında arabayı bırakıp sonra bindiğimde araç içi aşırı derecede sıcak olmadığı gibi bi tarafımıda yakmıyor =D
terletiyor mu? illaki ama klimayı açınca o da kalmıyor =)
deformasyonu bilemeyecğeim... onuda zaman gösterecek bakalım
Ben de 96 İnfiniti i30 aracıma, tavan, kapı içleri, direksiyon vs. dahil deri döşeme yaptırdım. Hiç beklemediğim derecede iyi bir işçilik ve malzeme kalitesiyle karşılaştım. Bostancı sanayinde bir baba-oğul un sahip olduğu yerde yaptırmıştım. Bahsedildiği gibi, sıcakta yanma, soğukta donma gibi dertlerim hiç olmadı. Muallakta kalanlara kesinlikle öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme