Şimdi Ara

Deri Eldiven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erkek deri eldiveni almak istiyorum. Gerçek deri, rahat, kullanışlı bir şey olmasını istiyorum. Alan, bilen, tavsiyesi olan, nereden alabiliceğimi söylemek isteyen?

• Bir kişi bile mi yok?
  • Deri eldiven'de nasil bişi ariyosun motorcu tipi mi, düz deri elviden mi.. parmak uçsuz eldiven mi. Şunlar gibimi yani ;

Deri Eldiven

Deri Eldiven

Deri Eldiven

Deri Eldiven

Birde şunu eklim Gerçek deri bi eldiven 30 40 lira bişi degildir.. Hakiki deri eldivenler 80 90 150'e kadar yolu var yani..

1,5 ay önce arkadaş Sarar'dan aşagida linkini verdigim eldivene 95 lira vermişti.. ben olsam vermezdim ama zevk meselesi tabiki..

http://www.sararshop.com/?urun-detay_462_SARAR_iCi_YUNLU_DERi_ELDiVEN.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 4 Şubat 2010; 3:42:13 >

• Geçenlerde Collenizone'da gördüm. Denedim, gerçekten rahat. Kısacası Collenioze mağazalarında bulabilirsin
  • Kapalı çarşıda bulabilirsin
  • lalenin iç taraflarında (çanta, valiz fln satılan yerlerde) deri ürünler satan ufak bi dükkan var içi kürklü erkek deri eldivenini 20 tl ye almıştım hem kaliteli, hem görüntüsü hoş hemde sıcak tutuyor tam adres tarif edemem ama laleli taraflarını araştırırsan kolayca bulabilirsin
  • Piyasada çin işi eldiven çok fazla var. Fiyatları düşük. Ancak sağlığı tehdit edici kansorejen maddeler taşırlar. Yerli ürünleri tercih edin. Gerçek deri ler zaten fiyatlarından dolayı kendini belli eder. Bir diğer hususta dikişlerine dikkat etmelisiniz. Çin işi eldivenler genelde birkaç parçadan oluşur. Oysa ki gerçek deri ve kaliteli eldivenlerin parça sayısı azdır. avuç kısmında dikiş izleri bulunmaz. Deri ürünlerini satan mağazaları tercih etmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 5 Şubat 2010; 20:36:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suni deri ceket yıkanır mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zara hoş bir tane deri eldiven vardı, 30 lira mı neydi emin olamadım şimdi
    ama fena değildi bir bakın ona
  • Benim de ihtiyacım var. Kâr topu oynarken, soğuk havada dolaşırken falan. Ellerim çatlıyor resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Benim de ihtiyacım var. Kâr topu oynarken, soğuk havada dolaşırken falan. Ellerim çatlıyor resmen.

kapalıçarşıda kavaflar 3 numarayı bul beyazıttan gir şark kahvesinin ordan devam et 50 metre ilerde hemen solda ona sor o yardımcı olur
  • burada bir tane var, sade bir eldiven arayanlar icin iyi gibi duruyor:
    http://www.tchibo.com.tr/plantum/urun/Erkek_Deri_Eldiven-_9-5/251523.html#
  • Böyle bir eldivenmi :)

Deri Eldiven
  • Güzel bende arıyodum iyi oldu bu konunun açılması
  • Ben de arıyorum. İnce ve şık bir erkek eldiveni olacak. Öyle kaba falan da olmayacak hani.
  • bende alcam ya nerden bulurum istanbul bakırköy civari
  • ben de arıyorum bi tane kapalı çarşıda bulunur demişsiniz de. nasıldır kaliteli mi acaba, accessorize collezione gb mağazalarda da varmıs, alanlar tavsiyede bulunabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: interrex

ben de arıyorum bi tane kapalı çarşıda bulunur demişsiniz de. nasıldır kaliteli mi acaba, accessorize collezione gb mağazalarda da varmıs, alanlar tavsiyede bulunabilir mi?

gerçek deri
  • İSTİNYE PARK H&M DE BEN DÜN GÖRDÜM 69 LİRA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.