Şimdi Ara

Deri MONT giyen kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
44.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: memet

quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

Bence mrm bu konuda pazara iyi bi giriş yaptı deri ceketleri kalitesine göre çok ucuza satıyolar seneyede böylemi olur bilmem..Ama sen mevsimi biraz kaçırmışsın bence seneye sezonunda yeni modeller gelince al..

Bu MrM markasından bir deri ceket beğendim bende, bu markayı daha önce hiç duymamama karşın güzel modelleri var ama "Derimod" buna 10 çekecek değişik modelleri olmasına rağmen ben MrM nin bir modelini daha güzel buldum, kumaş kapşonlu bir modeldi bu...

Bu MrM markasını Ankara da satan yer var mı bildiğiniz? veya Başka markada olsa olabilir illa ucuz demiyorum ama uygun fiyatlı bir yer veya yerler???

Her malzemenin satıcılarının yoğunlaştığı yerler olurya, deri açıcından ankara da bunlar nerede bulunur?

baktığım model; (yorumlar lütfen)

Deri  MONT giyen kullanan var mı?

ben aynısının kahverengisini 1-2 yıl önce 150 civarına aldım.gerçek deri çakma değil yani.hemde bundan daha kalitedir

• metro cash and carry biliosan git bak derim. geçenlerde gitmiştim çok şık montlar vardı.fiyatlarda uygundur..
  • hade lo dh deri fun açaq
  • Arkadaşlar bendede deri ceket var yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ancak yaka kısmında enseye temas eden yeri siyahladı iyice kirlendi ve biraz kötü gözüküyor. Bunun temizliği nasıl yapılır derici arkadaşlar biraz yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

Arkadaşlar bendede deri ceket var yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ancak yaka kısmında enseye temas eden yeri siyahladı iyice kirlendi ve biraz kötü gözüküyor. Bunun temizliği nasıl yapılır derici arkadaşlar biraz yardımcı olursa sevinirim

bugun baktığım yerler hep ondan bahsettiler, o siyahlaşma cildin yağından dolayı oluyormuş ve onun çaresi pek yok diyorlar, ama esas bunun kullananlar bilir...
  • sabunlu bez dene
  • Derimond la sıç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lèon

quote:

Orjinalden alıntı: memet

quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

Bence mrm bu konuda pazara iyi bi giriş yaptı deri ceketleri kalitesine göre çok ucuza satıyolar seneyede böylemi olur bilmem..Ama sen mevsimi biraz kaçırmışsın bence seneye sezonunda yeni modeller gelince al..

Bu MrM markasından bir deri ceket beğendim bende, bu markayı daha önce hiç duymamama karşın güzel modelleri var ama "Derimod" buna 10 çekecek değişik modelleri olmasına rağmen ben MrM nin bir modelini daha güzel buldum, kumaş kapşonlu bir modeldi bu...

Bu MrM markasını Ankara da satan yer var mı bildiğiniz? veya Başka markada olsa olabilir illa ucuz demiyorum ama uygun fiyatlı bir yer veya yerler???

Her malzemenin satıcılarının yoğunlaştığı yerler olurya, deri açıcından ankara da bunlar nerede bulunur?

baktığım model; (yorumlar lütfen)

ben aynısının kahverengisini 1-2 yıl önce 150 civarına aldım.gerçek deri çakma değil yani.hemde bundan daha kalitedir

tam aradığım mont bu...
    Istanbul Anadolu Yakasında uygun fiyata nereden bulunur bunlar bilginiz varmı ?

• yukarda ki elemanın montunun 2 rengi de factoda var yanılmıyorsam 189lira(adana)
  • teşekkürler. yarın gidip bakayım ozaman.

aslında istediğim mont bu, kapşonu gri olacak...

• yokmu bilen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Terletir ve kokar.

İmitasyon deri terletir ve kokar. O kadar deri ceket ve montum var, hiçbiri de terletmiyor ve kokmuyorlar da.
  • Ne deri ceketler var da asgari ücretten başlıyo nasıl alıcaz onları biz
  • Merhabalar benim babam 38 yıldır deri sektöründe. Kendi hem imal edip hem de dükkanımızda satıyor. çocukluğumdan beri azcık eskise montu değiştirmeme rağmen 3. montumu giyiyorum (23 yaşındayım).
    Deri mont süper bir şey, hem gösterişli hemde soğukla alakanız kalmıyor. Kışları çanakkalede geçiriyorum, kışın gidenler bilirler çok rüzgarlı ve soğuk olur. derimont haricinde ne giydiysem fayda etmedi. bir tek derimontum oranın rüzgarını kesiyor, yağmuruna dayanıyor =)

deri mont alırkende öncelikle deri kalitesine bakmalısınız. mesela deriyi elinize alıp asılın biraz esneyecektir eğer aralarda beyazlıklar yada çatlamalar görürseniz bilinki o mont ilk yağmurda sizi yarıyolda bırakır ve kısa sürede rengi atar, yıpranır. Kaliteli deri kolay hareket etmenizi sağlar, yumuşaktır ama dana derisi olursa biraz hareket kısıtlılığı olur.

diğer bir hususta hangi hayvanın derisi olacaktır. en yaygın olanlar kuzu ve dana derisidir. kuzu derisi danaya göre yumuşak, hafif, esnektir ve birazcık daha gösterişlidir fakat ömrü danaya göre kısadır. Dana derisi kuzuya göre daha sağlamdır, kalındır, serttir, ömrü uzundur, takılmalara karşı daha dayanıklıdır ve ağırdır.

ne kadar kullanırız gibi bir sorunuz varsa bu size bağlı. en kötü koşullarda kuzuyu min 5 sene giyerseniz danayı min 10 sene giyersiniz. Babamın bir müşterisi 20 sene önce sattığımız, her gün giydiği montunu boyattı ve 5 senedir giymeye devam ediyor. Bazı müşterimiz artık sıkıldığından montu giymiyor.

Yağmurda kaliteli deriye bir şey olmaz. ilk yağmur görüşünde de biraz parlaklığı gider sonraki yağmurlarda ıslakken mat durur kuruyuncada eski haline geri döner. kesinlikle bir şey olmaz, içine su almaz. bu sırada bazı hassas olan deri çeşitleri yağmurdan biraz etkilernir. bunuda satıcının alım sırasında söylemesi gerekir.

birde derimod, vakko, sarar gibi marka firmalar kendi atölyelerinin yetmemesi durumunda montları dışarıdan alırlar ki genelde hep böle olur. bu montları yapan atölyelerden veya mağzalardan (esnaftan) montu almak sizin için daha hesaplı olacaktır. montun markası ve fiyatı haricinde herhangibir farkı yoktur. Mesela Vakko ile çalıştıkları zamanlar vakko bizden 25 liraya aldığı etekleri 125 lira etiket koymuştu. hatta Monttan anlayan birisi iseniz bu marka firmaların montundan daha kalitelisini çok daha ucuza bulabilirsiniz.

almayı düşünüyorsanız msj atın size yardımcı olurum. bizdeki fiyat 300 lira civarı. İsterseniz istediniz modelde veya sipariş üstünede yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVolkaNY -- 21 Eylül 2009; 3:37:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Melik

teşekkürler. yarın gidip bakayım ozaman.

aslında istediğim mont bu, kapşonu gri olacak...

Bunun hemen hemen aynısını aldım geçen sene 400 lira derimoddan içinde kapşon var istediğinde çıkarıyorsun süper duruyor
  • Vay be 400-500 liradan bahsediliyor.100 lira civarı iyi birşey bulunamaz mı acaba?
  • Methaba,
    levi's tan bir deri mont beğendim.Keçi derisiymiş.Keçi derisi nasıldır?
    Kuzu derisine göre...
    Cevap için şimdiden sağolun
  • resimleri.Fiatı da 600 tl.
     Deri  MONT giyen kullanan var mı? Deri  MONT giyen kullanan var mı?

• Arkadaşlar 1 ay önce 550 tl ye satın aldığım Pierre Cardin marka deri cekette ki kötü kokuyla ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var;
    Birkaç gün kullandıktan sonra ceketin kötü koktuğunu farkettikten sonra mağaza yoluyla Aydınlı grup merkeze yolladım.İncelemeden gelen sonuç,derinin doğası gereği kokabileceği ve mevcut kokunun normal standartlarda olduğu bundan dolayı iade veya değişim isteğim rededildi.Ancak inanın giyilecek gibi değil,öyle ki kötü kokudan dolayı attım bir kenara giyemiyorum artık.1 aydırda kokuda bir azalma olmadı.Bu durumda sizce ne yapılabilir?Tüketici Hakları Mahkemesine başvursam aleyhime sonuçlanma ihtimali yüksekmidir?Lütfen bi bilen bana bilgi verebilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.