Şimdi Ara

Deri MONT giyen kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
44.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar deri mont güzel gözüküyorda, kullanımı nasıl acaba? geçen fiyatlarına baktım genelde 200 üzerinde...
    Montun kullanımı zor oluyor mu? kumaş olan montlardan ne kadar farklı? ve dikkat etmek gereken şeyler var mı?

Ankara da uygun fiyatlı ve çeşit olarak bol bulabileceğimiz yerler var mı?

• İşim deri üzerine..o yüzden söyleyebilirim ki..Çok rahat ve kullanışlı olurlar..

kumaş giymem hayatta..

Bir dünya Deri mont ceketim var vazgeçilmeziimdir
  • montla zoe oluo demi cakkal
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaGarba

İşim deri üzerine..o yüzden söyleyebilirim ki..Çok rahat ve kullanışlı olurlar..

kumaş giymem hayatta..

quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

İşim deri üzerine..o yüzden söyleyebilirim ki..Çok rahat ve kullanışlı olurlar..

kumaş giymem hayatta..

bende derici olsam bende giyerim

dayımın deri montunu çaktırmadan arada giyerim gerçekten cok şık duruyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkosif

quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

kumaş giymem hayatta..

bende derici olsam bende giyerim

dayımın deri montunu çaktırmadan arada giyerim gerçekten cok şık duruyorlar

Alıntıları Göster
    Bende De Var, 1 Yıl Önce Boyner den Almıştım.Çok Severim Deri Ceketimi...

• quote:

Orijinalden alıntı: EmRSrL

Bende De Var, 1 Yıl Önce Boyner den Almıştım.Çok Severim Deri Ceketimi...

Alıntıları Göster
    Yırttımmı kötü oluyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __MeHMeT__2

Alıntıları Göster
    Terletir ve kokar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __MeHMeT__2

Alıntıları Göster
    almayı düşünüyorsan kalite biyerden kalite deri mont al hem kulanış hemde görönüş acışından kalite cok önemli ben yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum halende ilk aldığım günkü gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Terletir ve kokar.

Alıntıları Göster
    babamın mesleği olduğu için bizde giyiyoruz.
    çok rahat. Hele deri Yeleğiniz varsa Bel ağrılarını(soğuktan dolayı) baya azaltıyor.
    Cekette rüzgardan koruyor.vel hasıl güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzihh

babamın mesleği olduğu için bizde giyiyoruz.
    çok rahat. Hele deri Yeleğiniz varsa Bel ağrılarını(soğuktan dolayı) baya azaltıyor.
    Cekette rüzgardan koruyor.vel hasıl güzel oluyor.

Alıntıları Göster
    deri mont vazgeçilmezimdir.En son bu kış aldım mrm den .400 kağıt bayıldım ama değdi.Hakiki dana derisi.

ben çok severim ama bazı dez avantajları var mesela yağmura yakalanmıyacaksın , iyi bakıcaksın arada çok az nemli bezle sileceksin ki ömrü biraz daha uzasın.

ayrıca illede alıcam diyosan bastır parayı iyisini al bi kere alırsın.Sakın ucuza deri alma..Deri lüks bişeydir zaten ucuzu iyi olma zhakiki olmaz iki gün sonra yamulur ve üzerinde ucuz durur siyah çöp poşeti gibi..1 milyarın üzerinde deri ceketler var ama orta karar olanlarıda var.Bence mrm bu konuda pazara iyi bi giriş yaptı deri ceketleri kalitesine göre çok ucuza satıyolar seneyede böylemi olur bilmem..Ama sen mevsimi biraz kaçırmışsın bence seneye sezonunda yeni modeller gelince al..

• quote:

Orijinalden alıntı: gecomert

deri mont vazgeçilmezimdir.En son bu kış aldım mrm den .400 kağıt bayıldım ama değdi.Hakiki dana derisi.

ben çok severim ama bazı dez avantajları var mesela yağmura yakalanmıyacaksın , iyi bakıcaksın arada çok az nemli bezle sileceksin ki ömrü biraz daha uzasın.

ayrıca illede alıcam diyosan bastır parayı iyisini al bi kere alırsın.Sakın ucuza deri alma..Deri lüks bişeydir zaten ucuzu iyi olma zhakiki olmaz iki gün sonra yamulur ve üzerinde ucuz durur siyah çöp poşeti gibi..1 milyarın üzerinde deri ceketler var ama orta karar olanlarıda var.Bence mrm bu konuda pazara iyi bi giriş yaptı deri ceketleri kalitesine göre çok ucuza satıyolar seneyede böylemi olur bilmem..Ama sen mevsimi biraz kaçırmışsın bence seneye sezonunda yeni modeller gelince al..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

Bence mrm bu konuda pazara iyi bi giriş yaptı deri ceketleri kalitesine göre çok ucuza satıyolar seneyede böylemi olur bilmem..Ama sen mevsimi biraz kaçırmışsın bence seneye sezonunda yeni modeller gelince al..

Bu MrM markasından bir deri ceket beğendim bende, bu markayı daha önce hiç duymamama karşın güzel modelleri var ama "Derimod" buna 10 çekecek değişik modelleri olmasına rağmen ben MrM nin bir modelini daha güzel buldum, kumaş kapşonlu bir modeldi bu...

Bu MrM markasını Ankara da satan yer var mı bildiğiniz? veya Başka markada olsa olabilir illa ucuz demiyorum ama uygun fiyatlı bir yer veya yerler???

Her malzemenin satıcılarının yoğunlaştığı yerler olurya, deri açıcından ankara da bunlar nerede bulunur?

baktığım model; (yorumlar lütfen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 18 Mart 2008; 12:32:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: memet

quote:

Orjinalden alıntı: gecomert

Bence mrm bu konuda pazara iyi bi giriş yaptı deri ceketleri kalitesine göre çok ucuza satıyolar seneyede böylemi olur bilmem..Ama sen mevsimi biraz kaçırmışsın bence seneye sezonunda yeni modeller gelince al..

Bu MrM markasından bir deri ceket beğendim bende, bu markayı daha önce hiç duymamama karşın güzel modelleri var ama "Derimod" buna 10 çekecek değişik modelleri olmasına rağmen ben MrM nin bir modelini daha güzel buldum, kumaş kapşonlu bir modeldi bu...

Bu MrM markasını Ankara da satan yer var mı bildiğiniz? veya Başka markada olsa olabilir illa ucuz demiyorum ama uygun fiyatlı bir yer veya yerler???

Her malzemenin satıcılarının yoğunlaştığı yerler olurya, deri açıcından ankara da bunlar nerede bulunur?

baktığım model; (yorumlar lütfen)

Alıntıları Göster
    iyi deri mont için 400 ytl gozden çıkarıcaksın genelde kuzu derısı kullanırlar ama bazı kaba modellerde dana derısıde kullanılır markalara gıdersen hakkından fazlasını verırsın ankarada bılmem ama ıstanbulda çok tavsiye edebileceğim yer var mesela zeytinburnunda kuzu deri var malları kalite olarak 10 numara ama modellerını pek beğenmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathCore.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ben şöyle eskitilmiş farklı bir mont istiyorum ama hep klasik kesim montlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenacious D

Ben şöyle eskitilmiş farklı bir mont istiyorum ama hep klasik kesim montlar.

Alıntıları Göster
    bugun derimod un ürünlerini gördümde adamlar neler yapmış ya... birde sezonun son hali, bu arada ankara da izmir caddesinde bol miktarda varmış deri ile ilgilenenler... birde asrın a girdim orada güzel modeller olmasına karşın derimod olayı aşmış diyebilirim, desa falan hikaye kalıyor yanında... ama fiyatlar el yakacak cinsten biaz... benden bulabilirseniz iyi ama sezonudaki fiyatları görünce aldın kaplama mı diye soruyor insan kendi kendine...

bu arad derimod un sadece690 gram olan modelleri varki çok güzeller gerçekten, almasanız bile gidip üzerinize deneyip bir görün derim... bende şimdilik öyle yapabildim ne yazkki

• quote:

bugun derimod un ürünlerini gördümde adamlar neler yapmış ya... birde sezonun son hali, bu arada ankara da izmir caddesinde bol miktarda varmış deri ile ilgilenenler... birde asrın a girdim orada güzel modeller olmasına karşın derimod olayı aşmış diyebilirim, desa falan hikaye kalıyor yanında... ama fiyatlar el yakacak cinsten biaz... benden bulabilirseniz iyi ama sezonudaki fiyatları görünce aldın kaplama mı diye soruyor insan kendi kendine...

bu arad derimod un sadece690 gram olan modelleri varki çok güzeller gerçekten, almasanız bile gidip üzerinize deneyip bir görün derim... bende şimdilik öyle yapabildim ne yazkki

Alıntıları Göster
    Lekeden aldım 70 Lira harika birşey.Şçinde hırkasıda var.Birde okul ve dershaneye asla gitme dalgagçeiyorlar vaay james bond senmisin diye

• quote:

Alıntıları Göster
    bn judas priestin giydiklerinden arıom yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionist

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    deri montu giyince çok süper görünüyor o kesin, kızlar bu bahar çok hasta olacak eğer biraz daha para bulup bir deri ceket alırsam

bu arada AYMERKEZ dediğin yer aytim ayakkabıcılar çarşısı oalrak bilinen Ankamall ın arkakasındaki,köprünün altında kalmış gibi görünen iş merkezinden mi söz ediyorsun acaba?

• quote:

deri montu giyince çok süper görünüyor o kesin, kızlar bu bahar çok hasta olacak eğer biraz daha para bulup bir deri ceket alırsam

bu arada AYMERKEZ dediğin yer aytim ayakkabıcılar çarşısı oalrak bilinen Ankamall ın arkakasındaki,köprünün altında kalmış gibi görünen iş merkezinden mi söz ediyorsun acaba?

Alıntıları Göster
    pilot tarzı deri montlar çok hoş duruyor.

Deri  MONT giyen kullanan var mı?

• quote:

Alıntıları Göster
    [image]http://seb.o.free.fr/matos/redskin/CIMG0510piti.jpg
    [/image]
    Buna benzer fakat yakası tüysüz, kolları cepsiz olan modeller hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 19 Mart 2008; 19:13:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

[image]http://seb.o.free.fr/matos/redskin/CIMG0510piti.jpg
    [/image]
    Buna benzer fakat yakası tüysüz, kolları cepsiz olan modeller hoşuma gidiyor.

Alıntıları Göster
    kardeş bunun yakası tüysüz mü ben mi yanlış görüyorum...

Deri  MONT giyen kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 19 Mart 2008; 19:16:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.