|
Kadıköy Newport Üniversitesi
Newport Üniversitesi, Türkiye'de Kadıköy'de yer alan uluslararası bir üniversitedir. Newport University Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Newport University'nin bir şubesidir. Üniversite, öğrencilerine global bir eğitim deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.
Newport University Kadıköy'deki kampüsü, modern tesislere ve son teknoloji öğretim kaynaklarına sahiptir. Üniversite, İşletme, Mühendislik, Bilgisayar Bilimleri ve Dijital Medya alanlarında lisans ve yüksek lisans programları sunmaktadır.
Kadıköy Newport Üniversitesi, uluslararası öğrencilere hoş geldiniz diyor ve onlara çok kültürlü bir ortamda eğitim alma fırsatı sunuyor. Üniversite, öğrencilerine çeşitli öğrenci kulüpleri, spor takımları ve sosyal etkinlikler yoluyla bütünsel bir üniversite deneyimi sağlamayı hedefliyor.
Newport University İstanbul kampüsü, şehrin kalbinde yer alır ve öğrencilere hem akademik hem de sosyal olanaklar açısından zengin bir ortam sunar. Üniversite, öğrencilerini akademik başarıya ulaşmaları ve küresel vatandaşlar olmaları için desteklemeyi amaçlamaktadır.
Öğrenciler Newport University Türkiye'de kaliteli eğitim, uluslararası bir atmosfer ve kariyer hedeflerine ulaşmaları için ihtiyaç duydukları desteği bulabilirler.