Şimdi Ara

Bursa İnegöl Çarşısı(Uludağ Game Center)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ps2'm bozulduda inegöl çarşısındaki uludağ game center'e vericem tamir ettirmek için acaba güvenilirler mi yorumlarınızı bekliyorum.

• Bir sorun olucağını sanmıyorum ama o dükkanda çalışanlara çok uyuz oluyorum orası ayrı
  • herhangi bir sorun yaşamazsın
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim ne kadar yardımcı olduğunuzu bilemessiniz
  • Vay be geçmiş anılarım tazelendi.Yıllardır gitmiyorum inegöl çarşısına.20 sene öncesi Bursa anadolu öğretmen lisesinde okurken bi arkadaşa commodore64 oyunu almak için gitmiştik.Amiga falan her tür platform için oyun bulunurdu.Sonraları metalci bi arkadaşım metalciler için malzeme satan dükkana girmişti.Amatör rock grupları için stüdyo falan vardı.Ben de 10 sene önce boş cd almıştım ordan.Bilgisayarcılar vardı orda.Fiyat sorardık.Nerdeyse 10 senedir gitmiyorum.Bi ara gidip ps3 oyunu falan takaslıyayım diyorum ama bi türlü fırsat olmadı.
  • Bursada Playstation denince akla ilk gelen isim ayhan abi'idi ama harcadılar adamı. İnegöl çarşısındaki PS dükkanlarından ne oyun nede başka bir alışverişim olamaz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Bursada Playstation denince akla ilk gelen isim ayhan abi'idi ama harcadılar adamı. İnegöl çarşısındaki PS dükkanlarından ne oyun nede başka bir alışverişim olamaz!

Harcadılar derken?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crinix16

quote:

Bursada Playstation denince akla ilk gelen isim ayhan abi'idi ama harcadılar adamı. İnegöl çarşısındaki PS dükkanlarından ne oyun nede başka bir alışverişim olamaz!

Harcadılar derken?

kadir kıymet bilinmedi maksadında.
  • quote:

Ayhan abi dediğin Yazıcıoğlu sinemasının ya da sonraki sokağın arasındaki dükkanın(kapandı) sahibi mi? Adını hatırlamıyorum ama, çok severdim kendisini. PS2 zamanı orjinal oyun bile satardı ki Bursa'da 10 yıl önce güncel oyun satan yoktu. DMC ve Half-Life'ı çıktığı hafta ondan almıştım:)

Uludağ da çok eskidir ama, çalışanlarını falan hiç sevmem. Ne zaman konusu geçse, çoğu kişi kötü bir anısını anlatır mutlaka:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 3 Mayıs 2012; 3:01:08 >
  • Calisanlarinin hal ve hareketleri cok kotu.Insanlari hep kazikliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Ayhan abi dediğin Yazıcıoğlu sinemasının ya da sonraki sokağın arasındaki dükkanın(kapandı) sahibi mi? Adını hatırlamıyorum ama, çok severdim kendisini. PS2 zamanı orjinal oyun bile satardı ki Bursa'da 10 yıl önce güncel oyun satan yoktu. DMC ve Half-Life'ı çıktığı hafta ondan almıştım:)

Uludağ da çok eskidir ama, çalışanlarını falan hiç sevmem. Ne zaman konusu geçse, çoğu kişi kötü bir anısını anlatır mutlaka:)

Merhabalar

Yazıcının alt tarafında oyun dükkanı olan Çetin abidir. Konsollar geliştikçe ve kopya oyun furyası internete düşünce dükkanların işide zorlaştı.

Ayhan abi de dükkanını 2001 yılında heykelde Vakıfbank arasında Yener Belgin iş hanında açmıştı. Yanında çalıştım ve çok iyi dostluğumuz oldu ve devam etmekte. Zamanın zor şartları ve dolandırıcılık olaylarıda 2007 yılında ayhan abiyi bitirdi.

Uludağ game centera gelirsek ismail zor adamdır ama sönmezde kardeşi Murat ona nazaran daha iyidir. Huyuna gitmesini bileceksin. Ben hepsini 16 senedir tanırım.

Makine tamirleri ve oyun değişimleri için Focus elektroniki tavsiye ederim...

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majords -- 5 Mayıs 2012; 19:42:15 >

• Sorun olmaz ama calisanlar biraz garip :D
  • Evet onu bende geçde olsa anladım çok ters tipler ne zaman bir oyun almaya gitsem adam bana indirim bahanesiyle 3,4 oyun satıyor" 3 oyun 10 tl 4 oyun 15 tl" gibisinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: majords

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Merhabalar

Yazıcının alt tarafında oyun dükkanı olan Çetin abidir. Konsollar geliştikçe ve kopya oyun furyası internete düşünce dükkanların işide zorlaştı.

Ayhan abi de dükkanını 2001 yılında heykelde Vakıfbank arasında Yener Belgin iş hanında açmıştı. Yanında çalıştım ve çok iyi dostluğumuz oldu ve devam etmekte. Zamanın zor şartları ve dolandırıcılık olaylarıda 2007 yılında ayhan abiyi bitirdi.

Uludağ game centera gelirsek ismail zor adamdır ama sönmezde kardeşi Murat ona nazaran daha iyidir. Huyuna gitmesini bileceksin. Ben hepsini 16 senedir tanırım.

Makine tamirleri ve oyun değişimleri için Focus elektroniki tavsiye ederim...

İyi forumlar...

Alıntıları Göster
    Hocam İsmail abiyi 1998'den beri tanırım ama sonradan çizgilerini bozdular galiba. Hala duruyor mu kendisi veya devrettiler mi acaba mekanı. PS1 sattıkları zamanı bilirim ama yorumlara bakınca iyice yoldan çıkmışlar gibi anlıyorum. PS3 için bakmıştım Bursa içi. İnegöl Çarşısı içi Focus daha iyi diyorlar ama bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.