Şimdi Ara

böyle giyinsem tuhaf mı olur ??? deri mont

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyaz tshirt buz mavisine yakın bir kot üstünede - spor kesim dik yakalı klasik olmayan bir deri mont giysem abes mi olur yoksa uyum sağlar mı sizce arkadaşlar ?
    1.80 boy 66-68 kilo civarı genel görünümde zayıfım...
    sizden beğendiğiniz yada önerdiğiniz modelleri bekliyorum ... fiyat 500 tl yi geçmemeli...birde kahverengi mi yoksa siyah mı tercih edilmeli sizce ?

mesela şu nasıl sizce xxxx
    aslında paraya kıyıp aşşağıdakini sipariş etmeli abd den ama 4 haneli rakamlarıda geçiyor fiyatı
     böyle giyinsem tuhaf mı olur ??? deri mont

• Senelerdir bu montun resmi koyuluyo forma
  • Çok merak ettim ne kadarmış fiyatı? Ve dostum kaç yaşındasın onu da söyle de ona göre yorum yapalım
  • bu montun o kadar pahalı olması markasının abercrombie olması yani ben para harcamaya yer arıyorum demiyorsan zaten yazık olur.
    kot üzerine deri mont giyeceksen kotun koyu renkli olmalı buz rengi çok sırıtır benim fikrim. ayrıca tişört de illaki beyaz renkli olacaksa dar olmamasına dikkat et ama bence beyaz renk tercih etme. montu bence siyah renk almalısın nedense kahverenkli olanlar bana daha çok orta yaşlılara hitap ediyor gibi geliyor.
  • tişörtün altına bu pk gitmez be aga bu biraz kaba gibi geliyo bana tişörtün altından genelde düz çeket tarzı montlor güzel gidiyo
  • Bu renkte deriye kesinlikle koyu renk jean yakışır.
  • Eğer omuzların biraz genişse çok güzel durur kanımca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @TonnyMontanA , bu kış sezonunun ürünü bu ama : ) ...ya her sene aynısını kopyalıyor aber yada sen karıştırıyorsun
    @Sonuna Kadar Yardır , 20 yaşındayım..... 1500 tl
    @Şebboy , evet aber ın ürünü ve fiyatı uçkun haliyle ama kesimlerini çok beğeniyorum ...desa ya filan baktım ama çok klasik kesimli ürünleri..siyah deri ceket , beyaz tshirt, tam siyah olmayan(füme) kot pantolon nasıl olur peki..cevaplar için teşekkürler bu arada
  • modelinin fotoları olsun,deri ve aksesuar dahil aynısını uşak'ta 5/1 fiyata yaptırırım
  • markaya para vermeyin.istanbuldaysan bunun gibilerini daha ucuza bulabilirsin.
  • füme rengi buz mavisinden daha iyi ama bence koyu mavi bir kot hem mont hem de tişört açısından daha uygun olur. bordo renkli bir tişört de montun altına yakışır yada lacoste yeşili de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 10 Ocak 2010; 3:21:27 >
  • @tigerson , eline almadan dikişlerini bilmeden nası yaptıracan hocam o aber a ölsem vermem zaten o kadar para ben :)
    @tulamistad , @Bay Edepsiz , @Şebboy , dikkate alacağım ilk önce montu bi alıyım gerisi kolay : )
    @|Uqur| , geniş sayılır hocam deri ceketlerin kalıpları genelde dar olduğundan tam oturuyor zaten üstüme.
    @Lèon , istanbulda değilim ama net üzerinden alabilme imkanım var hocam.

arkadaşlar model önerebilirseniz çok iyi olur tek benim koyduğuma bağlı kalmayın ..teşekkürler cevaplar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TonnyMontanA

Senelerdir bu montun resmi koyuluyo forma

kimse de alamadı
  • orjinalini getirtip yaptırmaya kaldımı imitasyon işine gir daha iyi,kendin giymek içinse model için gerekli arkalı önlü fotoğraf ve aksesuar seçimiyle kralını bedenine göre yaptırırım,varsın içinde A&F yazmasın,o eskitme gibi olan yerler dahil
  • bunun aynısını yaptırabilen varsa 300 tl'si hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Bu renkte deriye kesinlikle koyu renk jean yakışır.

Aynen. Kemerde kalın ve kahverengi deriden olmalı. Ayakkabılar sivri uclu gene kahverengi kovboy çizmesi gibi ama kot dışında olacak çizmenin.
    Tişörtün kaki renkte olmalı. Yani asker tişörtleri ama kamuflaj deseni olmayacak. Sade kaki bir renk. Parmağında sade gümüş bir yüzük. Saçlar güreşçi traşı ense pis ense ve boynunda gene kahverengi deri ipinden bir kolye ama sırf ipi var. Kolyenin ucunda birşey asılı değil.

Güneş gözlüğü cebindeki zippoya uygun motifte olmalı. Güneşte bronzlaşmış bir yüz cildi üzerine büyümüş 3 günlük pis sakal.

Sonra harley davidsonu park eder ve üzerinden inersin. Cebinden çıkaracağın sigarayı ağızına götürürsün. Zippoyu çlik diye çakar ve başını eline doğru eğersin sigarayı yakmak için. Tek elini hafif siper edersin rüzgara karşı. Kamera bu esnada sağdan ve hafif aşağıdan dar açı ve yakın çekimden güneş gözlüğünün yarısından altı ve bileklere kadar olan kısmını sen sigaranı yakarken çeker. Zippo kapanır çlik diye.

Şimdi en civciv kısmına geldik. dudaktan sigarayı çekim açısı yakın mesafeden. Ucundaki közün tütünü eritmesiyle çıtır çıtır çıkan sesler ve içe doğru dumanı çekerken büzülmüş dudak...

Sigara ağızdan iki parmakla alınır ve birde nefesi içine çekme sesi ve üfürme sesi.

Buraya kadar. Ondan sonra harleyin başından adım adım uzaklaşma ve işine devam etme anı.

Bu kısa bir hava atma andır ve saniyeler sürer aslında.

Evet tarz budur.

Peki bu bo.u eline yüzüne bulaştırmak nasıl olur onu anlatalım birde.

Bu montun altına gri bir kumaş pantolon giyersin. Ucuz bir terzi dikmiştir. Kemerin abinden yada babanın gençliğinden kalma bir kemerdir ve sen zayıf olduğun için uzun kalan ucuna gene kemerin kendi demiriyle zorlama delik açılmıştır ve kemerin uzun kalan ucu isrif olmasın diye birbuçuk tur daha dolanır belinden. Aslında belide bol gelen pantolonunu tutmaktır bu kemerin görevi. Pantolonun beli o kadar boldurki kemerin sıkmasıyla fermuar kısmının üstündeki düğme kısmı katlanmış yorgan gibi dışarıda durur Yani kemerin demiri hem göbek deliğinin üstünde hemde direk içine giydiğin kazağa yaslıdır, pantolona değil.

Kazak deyince onuda anlatayım. İçinde kalın bir kışlık kazak. boldur ve boğaz kısmı o kadar geniştirki içindeki sümerbank atletinin köprücük kemiği üzerinde kalan askısı gözükür. 4-5 renkten oluşan gırcılı bir kazaktır bu. Kalındır ve yündendir. Bel kısmı kumaş pantolonun içine sokulmuştur. O kadar sokulmuşturki taşan bir bolluk bile yoktur. Kazağın kolları deri montun kol uclarından dışarı çıkmıştır. Sağ ve sol kol uclarından çıkan miktar dahi birbirine uyumsuzdur.

Gelelim ayakkabı ve çoraplara. Ayakkab spor olup beyaz renkli çin malı bir çakmadır. Çakma bile değil, no name bir ayakkabı. Çoraplar ise bilek kısmından koyu lacivert iki kat kuşak motivli havlu çorap cinsi beyaz bir çifttir.

Gelelim saç stiline. Uzun omuzlara kadar olan saçlar yanlardan ve üstlerden aynı miktarda kısaltılmış olup boyu 3 santimi geçmez. Ense kısmı ise omuzlara kadar uzundur. Eleman birde bıyık bırakmıştır. Yüzün diğer kısmı g.t gibi apak beyazdır ve sinek kaydı traştır.

Altında çin malı çakma bir motor vardır. Hatta motor bile değil mobilet. Bu elemanın o kadar güçlü bir öz güveni vardırki bu outfitle kendin contra volta sanmaktadır. Mobiletten iner ve cebinden tokai çakmağı çıkartır. Malborodur sigarası. Kutunun kabını göstere göstere çıkartır sigarasını ve gerisi malum yukardaki senaryonun aynısı.

Tercih senin kardeş. Bir mont üzerine bu kadar edebiyat ve tarz ürettik.

Bu iki tipleme benim hayallerimde her alan ve her konuda gelir ve karikatürize olur. Fark nedir anlamış değilim. Somut bir fark var ama neden o güzel öbürü çirkin geliyor göze. Oysa ikiside iyi niyetli yaparken biri bulaştırıyor öbürü beceriyor. Maymunla insan arasındaki farkmı acaba çünki maymun taklit üzere bir karaktere sahip olduğundan ve şebekliği sembolize ettiğinden dolayı bütün taklitler şebeklik gibi bir manzaramı oluşturuyor?! İlginç olan ama taklidi ciddi bir tavırla yapanlar bu konuma düşüyor farkında olmadan. Anlamadan yapılan taklit.

Acaba batı medeniyetinin gözünde batıyı anlamadan taklit eden doğu medeniyetidemi böyle gözüküyor? Batılı bir göz bizi nasıl görüyor acaba? Eğer durum gerçekten öyleyse bu onur kırıcı pozisyon ne zaman topluca farkedilir? Bu durumun devamına razı gelmek gibi bir ortam varsa zaten iş işten geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 10 Ocak 2010; 6:36:13 >

• @fifa_05 , tek bir fotodan hiçbirşeyin aynısı yapılamaz bana göre : )
    @mr.respect , maşallah hocam döktürmüşsün alttaki tarzda olmayacağım kesin o kadar düşmedik üstteki tarzıda yansıtamayacağım 1500 tl veremem o aber a sadece örnek olsun diye koydum : )

up...
  • şu aberin montlarının 5 para etmediğini hala anlayamadınız mı. o resimdeki gibi asla ve asla durmuyor gelen montlar. orda her türlü ışık olayı yapmışlar açın bi eski konulara bakın ne hevesle almış adamlar sitesinden gelen şeyin resimle alakası yok orda gözüktüğü gibi durmuyor. boşuna o kdr para bayılmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 10 Ocak 2010; 12:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

şu aberin montlarının 5 para etmediğini hala anlayamadınız mı. o resimdeki gibi asla ve asla durmuyor gelen montlar. orda her türlü ışık olayı yapmışlar açın bi eski konulara bakın ne hevesle almış adamlar sitesinden gelen şeyin resimle alakası yok orda gözüktüğü gibi durmuyor. boşuna o kdr para bayılmayın

of arkadaşım ilk önce bi yazılanları okusaydın ..ben zaten o montu almayacağım daha bir üst mesajda söyledim bir monta 1500 tl vermem diye..o fotoğrafı neden koydum ; deri mont diyince insanların aklına düz geniş kesim deri montlar geliyor onlardan istemediği yukardaki aber gibi spor tarzda istediği belli etmek için koydum

• Derimod'a falan git , görerek beğenerek al.Bence resimdeki kahverengi güzel bir renk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 10 Ocak 2010; 12:31:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.