Şimdi Ara

spor ayakkabı kokuyor çözüm yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
17.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayak kokmuyor, çorapta kokmuyor yani ayakta bakteri yok koku yapacak, çorapta kir vs. yok koku yapacak ve diğer ayakkabılarda da sorun yok ancak yeni sayılır bir spor ayakabı koku yapıyor. çorabı leş kokutuyor. bi kaç gün dinlendirdim ama nafile. karbonat diye okudum nette, ayakkabıya geceden serpin denmiş ancak pek faydasını göremedim. ayakkabı için satılan koku gidericilerden memnun olan var m? ya da başka çözüm?

• genelde kalitesiz ayakkabılar koku yapıyo öyle bi ayakkabı olmasın sizdekide
  • Ayakkabı kokmaz ki. İlk aldığında koku mu vardı mutlaka sonradan oldu. Çoraptan kaynaklanıyor bence.
  • eger ayakkabı bir kere kokarsa iflah olmuyor arkadaş
    benim spor yaptıgım ayakkabıyı günlük olarakta giyiyorum
    leş gibi kokuyor :D
    naftalin alacagım sanırım :D

marka adidas
    hergün çorap değiştirim

hee unutmadan kalitesiz coraptanda oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

genelde kalitesiz ayakkabılar koku yapıyo öyle bi ayakkabı olmasın sizdekide

çakma superstar enteresan ama sebebi nedir ki. malzeme olsa bi tek spor ayakkabılar da mı olan bi şey acaba?

@Fingolfin ` maalesef ayakkabıdan kaynaklı tamamen. bende anlamadım. çorapta sorun yok. her gün değiştiririm. diğer ayakkabıda değiştirmesem bi gün daha giyilir, kokmuyor. ama bu ayakkabı da böyle.
  • hava almayan ayakkabı kokar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

çakma superstar enteresan ama sebebi nedir ki. malzeme olsa bi tek spor ayakkabılar da mı olan bi şey acaba?

@Fingolfin ` maalesef ayakkabıdan kaynaklı tamamen. bende anlamadım. çorapta sorun yok. her gün değiştiririm. diğer ayakkabıda değiştirmesem bi gün daha giyilir, kokmuyor. ama bu ayakkabı da böyle.

ya durum şöyle aslında benim yakın bi arkadaşın babası el işçiliğiyle ayakkabı imalatı yapıyodu bende gittiğimde bazen yanına oturup onu izlerdim tabi sorularım olurdu en iyi ayakkabıyı nası bulurum felan gibisinden anlıyosan gidip alırsın ama yapımıda önemli derdi
    neyse peki bu(10 yıl öncesinden bahsediyorum yaklaşık)ucuza spor ayakkabı satıyolar felan dedim onlar dediki ucuz malzeme ile üretiliyolar o yüzden koku yara felan yapıyolar dedi sebebide derilerinin hava almayan maddelerden yapılıyo olması dedi
    goretex'ler bunların en iyi örneği biliyosunuzdur hem hava alır hemde çok dayanıklıdır-ayrıca çok konforlu ve rahattırlarda bende yaklaşık 2004'te aldığım hala duruyo sapasağlam ama artık giymeye utanıyorum

yani kısaca sebebi kalitesiz malzeme ve işçilik

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisırakaya -- 29 Mart 2012; 0:22:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

eger ayakkabı bir kere kokarsa iflah olmuyor arkadaş

marka adidas
    hergün çorap değiştirim

Aynı sorun bende de var

Marka Adidas samoa

Çoraplarda kalitesiz degil son 1 aydır yapıyor
  • içine karbonat dök bir gün beklet ondan sonra karbonatı içinden temizle ve giy.. yanlız ayaklarını her gün yıkadığına dikkat et.!
  • çoraplarımı 1 yıldır değiştirmiyorum koku yapmıyor arkadaşlar sorun sizin ayağınızda
  • Eğer ayakkabı yeniyse koku yapıyor, yaz veya kış farketmiyor. Bir hafta sonra normale giriyor. En azından bende öyle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

ya durum şöyle aslında benim yakın bi arkadaşın babası el işçiliğiyle ayakkabı imalatı yapıyodu bende gittiğimde bazen yanına oturup onu izlerdim tabi sorularım olurdu en iyi ayakkabıyı nası bulurum felan gibisinden anlıyosan gidip alırsın ama yapımıda önemli derdi
    neyse peki bu(10 yıl öncesinden bahsediyorum yaklaşık)ucuza spor ayakkabı satıyolar felan dedim onlar dediki ucuz malzeme ile üretiliyolar o yüzden koku yara felan yapıyolar dedi sebebide derilerinin hava almayan maddelerden yapılıyo olması dedi
    goretex'ler bunların en iyi örneği biliyosunuzdur hem hava alır hemde çok dayanıklıdır-ayrıca çok konforlu ve rahattırlarda bende yaklaşık 2004'te aldığım hala duruyo sapasağlam ama artık giymeye utanıyorum

yani kısaca sebebi kalitesiz malzeme ve işçilik

edit:imla

bende ayakkabıları uzun süre giymeyi severim. askerden dönüşte son çarşıda güzel bi çakma buldum,ilk defa giyeyim hem deneyim dedim, iyi olursa çakma takılırım, gg'de 35. yıl serilerini beğeniyodum superstarların ama böyle koku yapacaksa kalsın. orjinal gibi gayet hoş ayakkabıları çok beğeniyorum ama kelek yaptı. ben goretex olsa 20 sene giyerim herhalde. puma sporlarım var 99da almıştım. hala giysem giyilir, tabanlarda hafif delik var ama yetti dedim artık, ömrünü tamamladı. sevdiğim bi kıyafetin eskimesini sevmem. ömür boyu eskimese severek giyerim ama zamana bi şey dayanmıyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: GnCFb123

çoraplarımı 1 yıldır değiştirmiyorum koku yapmıyor arkadaşlar sorun sizin ayağınızda

KOMİKSİN BİRAADEEER !!
  • Ayakkabının bağcıklarını bağlama. Gevşek dursun böyle her an ayağından çıkabilicekmiş gibi bir pozisyonda olsun. Öyle olduğu zaman hem ayakkabı hava alıyor hemde ayakkabının şekli bozulmuyor. Sıkı sıkıya bağlarsan hiç hava almazsa ayak kokar tabi ki de.
  • kullandığınız çoraplar koku yapar. ayakkabı koku yapmaz. ayrıca spor ayakkabılar üretildiği amaç için kullanılır. mesela koşu ayakkabılarını bütün gün ayağından çıkarmazsan elbet de koku yapacaktır.
  • bende bir kere halı sahayı bir arakadaşa vermiştim. çok fena kokuyordu ondan sonra. güzelce yıkadım suyla 2-3 gün balkonda kuruttum. geçti sonra. bir dene sende istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Ayakkabının bağcıklarını bağlama. Gevşek dursun böyle her an ayağından çıkabilicekmiş gibi bir pozisyonda olsun. Öyle olduğu zaman hem ayakkabı hava alıyor hemde ayakkabının şekli bozulmuyor. Sıkı sıkıya bağlarsan hiç hava almazsa ayak kokar tabi ki de.

zaten öyle giyiyorum.

ayakkabının içi de öyle eski ve çok giyilmiş gibi görüntüsü olupta, karşıdan gördüğünde leş gibi kokuyodur denilecek gibi de değil. gayet temiz. içindeki baskıdaki beyaz yazılar bile daha bembeyaz. çorap kiri vs. den dolayı kahverengileşme vs. yok yani. oluyo bende anlamadım işte, ayakkabıdan kesinlikle. yıkamayı düşündüm @_BySmhr_ ancak şekil kayar diye yanaşmadım.
  • Ayakkabıyı yıkasam daha kötü olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

marka adidas
    hergün çorap değiştirim

Aynı sorun bende de var

Marka Adidas samoa

sorunu çözdünüzmü

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

marka adidas
    hergün çorap değiştirim

Aynı sorun bende de var

Marka Adidas samoa

sorunu çözdünüzmü

Hayir ayakkabiyi biraz daha giyip attim

Daha dogrusu bu konuyu bile hatirlayamadim p

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.