Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Mode49 Viridian Deri Sırt Çantası Satın Al 4 Temmuz 2017 20:37 1 1 Mode49 Viridian Deri Sırt Çantası Çantayı aldıktan sonra boyuma göre ufak kaldığını farkettim (boyum 192) İade etmekle uğraşamadım. Kaliteli ve şık bir çanta. Üründe hiçbir hata-kusur bulunmamaktadır. Fiyatı: 70 TL Konya içi elden teslim yapılabilir. Şehir dışından sadece hesaba Havale/EFT ile satılacaktır.Kargo ücreti bana aittir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 70 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya, Selçuklu Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ÜST SEGMENT HAZIR SİSTEM İŞ/OYUNCU BİLGİSAYARI (KASA + 2K MONİTÖR) HUAWEI Watch GT2 Pro Akıllı Saat - Küllü Kahve Philips 43PUS7505 4K Ultra HD 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Mini 0801S Araç İçi Kamerası Park Modu + Dahili GPS + 64 GB Samsung Evo Plus MicroSD Card