Merhabalar,
Bir aylık ürün. Evde hali hazırda kullandığım bir televizyon daha var. Bu televizyonu özellikle Netflix için almıştım ama işlerimin yoğunluğundan dolayı kullanmaya vaktim olmuyor. İhtiyaç fazlası durumuna geldi.
Amazon.com.tr'den alınmıştır. Faturalıdır. Philips TP Vision Türkiye Garantilidir. Garanti süresi 2 yıldır.
Aslında bir aylık süre içerisinde yasal olarak iade etme hakkım olmasına rağmen ürünü iade etmedim çünkü televizyonu olumsuz anlamda nitelendirebileceğim geçerli bir sebep bulamadım.
Zararımı da göze alarak bu şekilde elden çıkartmayı doğru buldum.
Satış sadece Konya içidir. Kendim teslim edeceğim. Teslim sırasında kurulum yapılır, televizyon incelenir (istenirse yetkili servis eşliğinde) ürün onaylanırsa satış tamamlanır.
Taksit istenir ise Sahibinden veya GittiGidiyor üzerinden ilana çıkabilirim.
Ürünü yorumlarsam ses ve görüntü kalitesi açısından gerçekten çok üst düzeyde. Full HD veya 4K Ultra HD kalitesini sunan kanal sayısını düşünürsek bu kaliteyi gerçek anlamda uydu kanallarında beklemeyin. Ancak Youtube, Netflix gibi uygulamalara girip 4K bir video açtığınızda farkı ortaya çıkıyor. Ambilight özeliği yoktur. Fotoğraflardan da görüldüğü gibi ürün kaide üzerinde. Duvara asma aparatı bulunmamaktadır.
İade yoktur.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.