Şimdi Ara

DERİDEN ve TIMBERLAND İndirimleri (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
580
Cevap
5
Favori
90.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 saat kadar önce izmir optimum mağazasından 3 adet ayakkabı aldım bu indirim resmen masrafa soktu beni ama fiyatlar iyiydi bence

DERİDEN ve TIMBERLAND İndirimleri

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Orijinalden alıntı: ejderson

alsancaktaki mağazaya gittim yağmalanıyordu yarına bişey kalmaz

ben de alsancak'a gittim bugün. depodan sürekli mal taşıyorlardı. millet 2'şer 3'er almış. sanırsın erzurum'da yaşıyoruz.

merak'tan konak'a da gittim, orada hiçbir şey kalmamış.

millet timberland'e açmış ya...

sürekli bot giymek tarzım olmadığından almadım, sen bi şey aldın mı? bi de timberland aldım daha önce özellikle bilek kısmı çok sert geldi, rahat edemedim nedense...

bugün de mağazada north face beğenir gibi oldum, onda indirim yokmuş vazgeçtim.

dün msj attıktan sonra konaktan aldım bi tane
    ben gittiğimde her model ve numara vardı bugün iki yerde de hiçbirşey yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahinci83

2 saat kadar önce izmir optimum mağazasından 3 adet ayakkabı aldım bu indirim resmen masrafa soktu beni ama fiyatlar iyiydi bence

Ben de resimdeki botu aldim, asiri rahat.
  • Konuyu açan arkadaş teşekkür ederim bot ihtiyacımı layıkıyla giderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize de yardımcı olun ihtiyacım var fakat ürün niğde de yok
  • Vay be bu başlığı keşke dün görseydim. 2 gündür AVM AVM gezdim. İhtiyacım yok bota ama en azından bi girip bakardım mağazasına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

en mantıklısı hangi magazaya gitmek ona karar veremedim ? viaport mu ? pendik marina mı? yoksa Göztepe optimum mu

PENDİK MARİNA ORDAN BEĞENMEZSENİZ EĞER DİREK VİAPORT A ÇIKARSINIZ :)

valla bende öyle düşünüyorum. en mantıklısı öyle çünki.

dün bildigim kadarıyla genel olarak göztepe optimum çok kalabalikmiş. şimdilik orayı eledim gitmeye gerek yok oraya
    pendik maridan umutluyum bakalim

Aldınız mı hocam :)

Evet aldım bir önceki sayfada yazmiştim

• Oxs botları, ablalarım 12 sene önce almışlardı. Hala taş gibi ilk günkü gibi kullanıyorlar. Bende aldım, siyah parlak ama keşke gerdirme deri ( rugan tarzı parlak siyah) bulabilseydim.Onlar 2 yıldır TR ' ye gelmiyormuş artık. Bende boğazlı ve bağcıklı oxs aldım..
  • millet pitbull gibi saldırıyordu...
    gittiğim her deriden mağazasında kavga vardı.

indirim yapmışlar ama yönetemediler ürünlerin hepsi yerlerdeydi...
  • kampanya ne zaman bitecek acil cevap yarın varmi kiii

• quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

her gün girdigim foruma bi gün girmedim........... sabah magaza kapısındayım

sadece haftasonunda ozel bır ındırımmıs bende sordum cumartesi kapış kapış almışlar bende bu sabahtan gittim aldım gerçi 3şubesini gezdim 44numarasını bulabilmek için.Birde bu botlar Çin malı donminik değil sıkıntılı olmaz sanırım garantisi var sonuçta.

şansımı .. sağol yarın agaç olmayayım bari
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemocekko

quote:

her gün girdigim foruma bi gün girmedim........... sabah magaza kapısındayım

sadece haftasonunda ozel bır ındırımmıs bende sordum cumartesi kapış kapış almışlar bende bu sabahtan gittim aldım gerçi 3şubesini gezdim 44numarasını bulabilmek için.Birde bu botlar Çin malı donminik değil sıkıntılı olmaz sanırım garantisi var sonuçta.

şansımı .. sağol yarın agaç olmayayım bari

Konuyu açan arkadaş da yazmış zaten

->Kutlu logoya özel Pazar akşamına kadar HER ŞEYDE %55,55 indirim var!

• Bugun sabah 12 gibi ankamall den aldim.. Mevcut timberlandim koyu kahveydi siyah parlak deri olanindan aldim kendime waterproof tarzi ve yaninda carrera nin mavi bogazli suet ayakkabisindan aldim.. Abime niaanlima ve arkadasima da timberland aldim biraz masrafa girdim ama degdi.. 8 yil once 180 liraya aldigim timberlandim hala tas gibi

• bugün istinye park timberland mağazsına gittim. etiket üzerinden %55 indirim olayı varmış. içersi yine yağma hasanın böreği usulu yıkılmış vaziyetteydi acaba dedim bedava mı dağıtıyolar ? sonra botlara baktım beğendiğim model 589 tl etiket fiyatı - %55 indirimle 265 tl eder. nefis bir deri ceket vardı 1980 liraydı bu da indirimle 891 lira eder kumaş b..ktan ceketler 350- 400 liraya falan geliyordu.

Deriden e gitmedim bilmiyorum ama Timberland istinye park için durum böyle ulan sanki bedava dağıtıyolar bu fiyatlara şahane botlar alabilirsiniz zaten Timberland mağazaları için ugün saat 21:00 de bitmiş indirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 21 Ocak 2013; 0:45:40 >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

Mersin'deki mağaza da yağmalanıyordu ama tamamen tükenmemişti, 3 tane modeli beğenerek aldım. Bu ayki masraflar zorlayacak ama en azından uzun süre ayakkabı ihtiyacım olmayarak kendimi avutuyorum :)
  •  DERİDEN ve TIMBERLAND İndirimleri

bu modelden(6132r) almayı düşünüyordum dün marmara forum yağma şeklindeydi vazgeçmiştim inanılmaz kalabalık ve millet kutulara saldırıyodu resmen

bu sabah profiloda işim vardı göz ucuyla bi bakıyım kalabalıkmı dedim bomboştu haliyle elemanlarda baya ilgilendi (6131r) modeli aldım çıktım haber veren arkadaşa teşekkürler.

• bu indirimdeki botların üretim yeri neresi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bu indirimdeki botların üretim yeri neresi acaba

Genellikle Çin yazıyor.Ben de bugün aldım Çin yazıyor.Sonuçta dünya çapında bir marka timberland ve bir çok marka Öin.de üretiyor işçilik ucuz olduğu için.Çinde üretildi diye kalitesinin düşük olacağını zannetmiyorum
  • şimdi yarın 5 e kadar neresi yoğun olmaz ist.avrupada ? ... sabahtan gideyim kampanya devamsa
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.