Şimdi Ara

DERİDEN ve TIMBERLAND İndirimleri (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
5
Favori
90.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Söyledigin iyi oldu dostum yarın işten izin alıp gidecktm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şöyle bir şey buldum. Bu link üzerinden ulaşabilirsiniz. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Arkadaşlar şöyle bir şey buldum. Bu link üzerinden ulaşabilirsiniz. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama.

fake in babası bunlar. güzel tasarımlı site yaparak göz boyuyorlar. timberland ile alakası yok bu tarz sitelerin. almayın sakın, sipariş verdiğiniz ürünle size gelecek olan ürün son derece alakasız bişeydir.

• Qbert1903 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Zaten almaya niyetim yok linkteki ürünü.
  • sahtelerınden kaçının arkadaslar bır deriden calısanı olarak gercegı ıle hıc alakası yok yan sanayı cakmaların, 3 defa gıydıkten sonra derısı catlama yapıyor ve %99 u su geçiriyor, tabanlarına bakarak orjinal ve çakmayı anlayabılırsınız ama çakma olanlar zaten gıyınce rahatsızlıgından ve su almasından anlasılır

Orjinal Timberland Nasıl Anlaşılır?

sorusunun üyelerimizce sık sık sorulması üzerine Sahte Timberland botları Orjinal Timberland Botlardan nasıl ayırt edebileceğinize dair hazırladığımız bilgilendirmeyi aşağıda bulabilirsiniz.

1- Orjinal Timberland ayakkabı içerisinden çıkan destek kağıdı üzerinde Timberland Logosu bulunmalıdır. Sahte Timberland botlarında genellikle bu detay bulunmaz.

2-Gerçek Timberland Botun bağcık kısmına ilişkilendirilmiş ürün etiketinde, kesinlikle barkod numarası bulunmamalıdr.

3-Timberland'in 30 seneyi aşkın süredir üretmekte olduğu Classic 6" modelinin kodu 10061'dir. Eğer Klasik Timberland Botu haricinden bir modelde 10061 kodu var ise sahte olduğunun kolaylıkla söyleyebilirsiniz.

4-Orjinal Timberland Botların dil kısmında yalnızca Amerika Beden Ölçüleri ve Timberland Model Numarası yazmalıdır. Onun haricinde bir yazı veya bilgi var ise ilgilenmekte olduğunuz/ satın aldığınız Timberland Bot sahtedir.

5-Orjinal Timberland iki taraflı koyun derisinden imal edilirken, sahte Timberland botları ucuz domuz derisinden üretilmektedir.Bu farkı timberland botu giydiğinizde verdiği yumuşaklık hissiyatından kolaylıkla anlamanız mümkündür.

6-Genellikle gerçek Timberland modellerinin kutularında "Timberland America" ibaresi bulunmaktadır.

7-Gerçek Timberland Botun, topuk kısmı dış yüzeyinden Timberland Logosu bulunmalıdır.

8-Gerçek Timberland botların burun kısmı yuvarlak ve uzun iken, sahte Timberland bot burun kısmı kısa olarak üretilmektedir.

9- Gerçek Timberland botun arka tarafında bulunan Timberland yazısı karakterleri birbirine çok yakın iken, sahte Timberland bot yazısı karakterleri birbirinden ayrıktır.

10-Gerçek Timberland bot tabanı oldukça esnek iken, sahte Timberland tabanı çok serttir.

11-Genellikle Ebay üzerinden satılan Timberland Botları uzak doğu üretimi sahte Timberland Botlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astateoftrance -- 11 Aralık 2013; 16:05:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Arkadaşlar şöyle bir şey buldum. Bu link üzerinden ulaşabilirsiniz. Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama.

fotolar org. ama sipariş verdiğinizde size gelen ürün sahte olacaktır, bu ve bunun gibi 100lerce internetten ve mağazadan satış kanalları var ve deriden hepsine tek tek mahkeme açıyor, mağazada buldugu çakma botun adeti neyse adet başı 100 tl ceza kesiliyor.. almayın ve aldırmayın kı bu tip sahteleri türemesin.. orijinalleride yakında deridende indirime girecek 150 tl gibi uygun bir rakkamdan sahip olabilirsiniz

• hocam indirim olursa mutlaka bilgilendir bizi :)
  • Arkadaşlar geçen sene ben bu indirimden almıştım yaklaşık 20-25 adet. Sadece bayan kaldı 6 adet eğer eşinize,kız arkadaşına veya yakınlarına almak isterseniz ilanıma bakabilirsiniz. Sezon fiyatı 399 TL malum :)Deriden faturalarıyla veriyorum bende ürünü belki işine yarar diye etiketledim sizleri.

http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=597281&cat=2046&m=82305532
  • buradaki indirimi takip ederken n11'de 300 liraya satan bir satıcıdan100 liralık çek ve en paradan dönecek olan indirimle 180e aldım. takip edenlere duyurulur.
  • şimdi telefonuma msj geldi deriden & timberland %50.55'e varan indirimler diyor ama neden %50 değilde 50.55 onu anlayamadım

konuyu takip edenler olduğundan aynı mesajı bu konuyada yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

şimdi telefonuma msj geldi deriden & timberland %50.55'e varan indirimler diyor ama neden %50 değilde 50.55 onu anlayamadım

konuyu takip edenler olduğundan aynı mesajı bu konuyada yazıyorum

Hocam ne zaman başlıyormuş?
  • Online satışta hala aynı fiyatlar
  • O indirim miktarı, belirli ürünlerde geçerli. Bugün deriden mağazasında gördüm. Botlarda indirim yok.
  • Hala yok mu timberland indirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR TİMBERLAND BOT ALACAĞIMDA 500 TL FİYATI NE ZAMAN DÜŞER,DÜŞER Mİ? DÜŞERSE LÜTFEN HABER VERİN TEŞEKKÜRLER.
  • mr10ur1907 M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alma! Bende 6 yıldır kullandığım timberland bot var. Fakat Deriden´den inidirimdeyken bu yaz yenisini aldım, 2 ay giymeden tabanı açıldı. Gönderdik merkeze 3 defa hiç bir şey yapmadılar, sürekli papağan gibi üretimsel hata yoktur deyip duruyorlar.. Öyle teslim aldım tüketici hakem heyetine vereceğim.
    Sikayetvar.com´a bakın bir sürü şikayet var bu markayla ilgili.
    Fazla söze gerek yok, paranızı çöpe atmak ve boş yere sinirlenmek istemiyorsanız almayın

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 26 Ocak 2015; 14:29:14 >
  • Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. 2011 yılında deriden'den aldığım bot artık eskidi. 4 senedir giydim. Çok memnun kaldım. Yenisini almak istiyorum. Dün gittiğimde 599 lira dediler. Daha ucuza bulma ihtimali varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. 2011 yılında deriden'den aldığım bot artık eskidi. 4 senedir giydim. Çok memnun kaldım. Yenisini almak istiyorum. Dün gittiğimde 599 lira dediler. Daha ucuza bulma ihtimali varmıdır ?

sabah sabah heyecan yaptırdın bize:)
  • Gayet rahat fakat 2 gün öncekı kar havasında sankı bıraz parmaklar soğugu aldı.pek sıcak tutmuyor galıba ?
  • orjinal aldıkta ne oldu ? ben 30 liraya da ayakkbı giyen biri olarak şuan 40 üzeri ayakkbım var hayatımda ayağımı vuran birde adidas stan smith modeli olmuştu o topuklardaydı. bu ise yarım saat yürürsem baş parmaklarım su topluyor ya ortopedik değil ya fazla baskı yapıyor. 42 42.5 ve 43 denedim en iyisi buçuktu..içine ayağımı sokar sokmaz bi karıncalanma da oluyor sıkıyor desek gevşek kullanıyorum ayrıca. yürümek azap genelde az yürüyeceğim zaman seçiyorum o derece yani.. ilk sene alıp hiç giymeyince garanti durumu da devre dışı kaldı..ki gönderilse de biliyorum sorun yok derler.. ayaklarım o kadar kibardır ki yani ayakkabı eskitip attığımı hatırlamam. askerde 13 ay sonunda verdikleri yeni botu giymedim 1 ay sonra diğerleriyle yan yana getirdik ki dağ taş operasyon bögesindeydik 14 ay sonunda benimki daha bile sağlam ve iyi duruyordu. velhasıl kelam bu tımberland sadece marka satıyor.. benim ayağımı birde bağ parmağımı su toplatmak nedir ya vallahi yazıklar olsun bide dominik üretimi. botu giyer giymez sanki ayak içinden çıkmak için sinyal gönderiyor hiç rahat değil hiç rahatı bırak ayağıma her seferinde yaptığı sonrasında öncesinde yarabandı takıyorum yada öne bi taban ve kalın çorap falan giyiyorum ama hiç bi şekilde tam olarak önüne geçemedim. yazık günah vermeyin bu kadar para bir şansım daha olsa cat tercih ederim

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.