Şimdi Ara

DERİDEN ve TIMBERLAND İndirimleri (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
5
Favori
90.463
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi boynerden aradılar bir hata olduğunu eğer ürün reyonda varsa hemen değişim yapacaklarını söylediler. Yarın gidip değişim yapıcam keşke direk müşteri hizmetlerine gelseydiniz dediler , bende eşeklik ettim bir daha öyle yaparım dedim Siz gittiğinizde müşteri hizmetlerine gidin yani benim gibi bir şeyden haberi olmayan adamlara sormayın Yarın ürün değişimi yapıldığında buraya yazarım .

edit : değişim yapıldı bir yanlışlık oldu falan dediler saolsun müşteri hizmetlerindeki kız depoya kendi gitti buldu en sağlam temiz ayakkabıyı getirdi Bir daha çalışanlara tek bir soru sormam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 1 Şubat 2013; 16:28:08 >

• Az önce Televizyonda deriden %50 indirimi mi gördüm ?? var mı benden başka gören ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdeminal

Az önce Televizyonda deriden %50 indirimi mi gördüm ?? var mı benden başka gören ?

Yapma yau yine sadece timberlande mi varmış indirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdeminal

Az önce Televizyonda deriden %50 indirimi mi gördüm ?? var mı benden başka gören ?

Dostum bende gördüm.Var mı mağazaya gidenler? Timberland ürünlerinde geçerli mi indirim?
  • %50 indirime mi girdi yine timberland? eger öyle ise begendğim bi mont vardı alayım bari
  • %50'ye varan arkadaşlar, 3 haftadır var bu kampanya. O efsane her üründe %55 daha zor olur diye tahmin ediyorum. İhtiyacı olanlar gidip baksınlar Deriden ve Timberland mağazalarına, %50 indirimde olan ürünler mevcut ama çoğu üründe indirim var yani %40'ta fena bir indirim değil, bu da uçmadan değerlendirin bence.
  • Arkadaşlar 2ay sonra 2. %55.55 indirim mesajı geldi Deriden'den ; Deriden ve Timberland magazalarında sezon kapanıyor. Sansasyonel %55.55 indirim tüm ürünlerde sizleri bekliyor.

Kampanya bitene kadar konu tekrar Sıcak Fırsatlara taşınırsa ihtiyacı olan yararlanabilir.
  • lig tv de gördüm %55'i yarın uğrarım.
  • Kampanya sanırım hala devam ediyor. Çünkü Pazar günü Timberlan mağazasından 176 TL'ye aldım ben de botu.
  • Bugün aldım lacivert bot marmara forumdan numara ve renk cok kalmamıştı ama istediğim 42 numara laciverti aldım.176 tl 3 taksitt.
  • İndirim 5 mayısa kadar devam ediyormuş acaba stok durumu nasıl biraz dişi sıkmak gerek.
  • Dun gece 35 tl ye aldim Timberland botlarimi :) 5 mayis'a kadar urun kalirsa hersey 5 kurus :) GIden aliyor. giden aliyor . kacirmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: neweruser

Dun gece 35 tl ye aldim Timberland botlarimi :) 5 mayis'a kadar urun kalirsa hersey 5 kurus :) GIden aliyor. giden aliyor . kacirmayin

Hocam ciddi misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

Dun gece 35 tl ye aldim Timberland botlarimi :) 5 mayis'a kadar urun kalirsa hersey 5 kurus :) GIden aliyor. giden aliyor . kacirmayin

Hocam ciddi misin?

35 degil de 135 yazmak istemiş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir 35 tl bildigin 35 yani. Ama artik sanmam alabilecegini cunku alan aldi. bir suru model var. belki gidersen bulabilirsin ama dedigim gibi hic sanmiyorum :) butun stoklari eritiyorlar cunku.
  • quote:

Hayir 35 tl bildigin 35 yani. Ama artik sanmam alabilecegini cunku alan aldi. bir suru model var. belki gidersen bulabilirsin ama dedigim gibi hic sanmiyorum :) butun stoklari eritiyorlar cunku.

dostum 395 tl bot %64 indirim olsa 138 felan olur bi hata var gibi.
  • Bugün Ankara ankamall deki mağazasında erkek bot 136 lira bayan bot 126 liraydı. Ürün çeşidide oldukça fazla idi. Haftaiçi bir gün 1 bayan 1 erkek botta ben almayı düşünüyorum.
  • Merhabalar,
    Suadiye ve Erenköy Deriden'e uğrayan oldu mu hiç indirim var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Hayir 35 tl bildigin 35 yani. Ama artik sanmam alabilecegini cunku alan aldi. bir suru model var. belki gidersen bulabilirsin ama dedigim gibi hic sanmiyorum :) butun stoklari eritiyorlar cunku.

dostum 395 tl bot %64 indirim olsa 138 felan olur bi hata var gibi.

Bence hata senin bu mesaji yazmanda. Buraya mesaj yazarak kaybettigin zamanla gitsen sende alirdin. Yeni sezon gelicegi icin icerideki butun stoklarini eritiyorlar. Botlarin cok ufak yerlerinde cizikler vs gibi seyler var. 35 lira 35 bildigin 35 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: werrol

Merhabalar,
    Suadiye ve Erenköy Deriden'e uğrayan oldu mu hiç indirim var mı acaba?

dün maça giderken arabadan bakarak bağdat caddesi üzerindeki deriden'de indirim etiketlerini gördüm, %65 falan diyordu.
    ve içerisi de tıklım tıklımdı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.