Şimdi Ara

Derin dondurucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Zanussi ZFU19400WA 168/190 Lt 5 Çekmeceli Derin Dondurucu ile Electrolux EUF1900AOW A+ Enerji Sınıfı 5 Çekmeceli Derin Dondurucu arasında kaldım.yaşadığım şehir malatya iklimi kuru sizce hangisini almalıyım.derin dondurucumu no frost derin dondurucumu.cevap yazarsanız memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkanisos

Arkadaşlar Zanussi ZFU19400WA 168/190 Lt 5 Çekmeceli Derin Dondurucu ile Electrolux EUF1900AOW A+ Enerji Sınıfı 5 Çekmeceli Derin Dondurucu arasında kaldım.yaşadığım şehir malatya iklimi kuru sizce hangisini almalıyım.derin dondurucumu no frost derin dondurucumu.cevap yazarsanız memnun olurum.

Cevap gelmemiş, fikri olan yada satın alan arkadaş tercihini paylaşabilirmi?
    Selamlar,
  • ikisi de aynı model diyebilirim. isim dışında. statik model. bu zamanda 800-850 liradan alınırsa uygun. ben canlı gördüm uğur udf 7sl bu modellerin bir üstünde.
  • tarkanisos T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar konuyu açan olarak hangi tercihte bulunduğumu sizlerle paylaşmak isterim.Derin dondurucu konusunu çok fazla araştırdım diyebilirim.Ve en sonunda Electrolux EUF1900AOW A+ Enerji Sınıfı 5 Çekmeceli Derin Dondurucuyu tercih ettim.Yaşadığım şehirde nem oranı çok düşük olduğu için no frost için fazla para vermeye gerek olmadığını anladım.No frostlar genelde nemli şehirler için ideal.Çünkü nemli bölgelerde derin dondurucunun içinde karlanma olmakta buda temizlemesi açısından sorun oluşturmakta.Gelelim ürünün özelliklerine; malzeme kalitesi gerçektende çok güzel.Uyduruk parçalar kullanılmamış özellikle çekmecelerde kullanılan malzeme size güven veriyor.Bu ürünle ilgili en çok hoşuma giden özelliği çok sessiz çalışıyor olması.İçerideki ısı ayarlanan ısıdan yüksek olursa yani -18 dereceye ayarlayıp içine yeni gıdalar eklediğinizde ısı yükseleceği için sesli ve ikaz lambası aracılığı ile sizi uyarmakta aynı uyarıyı elektrik kesilmesindede yapmakta.Bu durumda şoklama özelliğinden yararlanabilirsiniz.Bir yıldır içinde çok az bir karlanma oldu.Bu yılın sonunda havalar iyice soğuduğunda karlarının çözülüp temizliğinin yapılması gerekiyor.Herkese tavsiye ederim.Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi 800-900 Tl iyi fiyattır.

• tarkanisos T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yol gosterici bilgiler icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.