Şimdi Ara

Derin dondurucu öneri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar vestel cd-m 1102 olan modelini az önce bayiden 900 TL ye aldim.7 yil garantili malzemesi basit felan durmuyor diger bir kaç markaya da baktim besteli bugun kuracaklar inceleyip detayli bilgi veririm.fakat sunu söyleyebilirim evimde genelde vestel urunleri kullanıyorum sağda solda söylenenlere bakmayin vestel ürünlerinden ben çok memnunum kaliteli urun yapiyor adamlar...inşallah bu dondurucu da iyi cikar...ayrıca son bir not +5 yil garanti olayi 15 ekim son bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Arkadaşlar vestel cd-m 1102 olan modelini az önce bayiden 900 TL ye aldim.7 yil garantili malzemesi basit felan durmuyor diger bir kaç markaya da baktim besteli bugun kuracaklar inceleyip detayli bilgi veririm.fakat sunu söyleyebilirim evimde genelde vestel urunleri kullanıyorum sağda solda söylenenlere bakmayin vestel ürünlerinden ben çok memnunum kaliteli urun yapiyor adamlar...inşallah bu dondurucu da iyi cikar...ayrıca son bir not +5 yil garanti olayi 15 ekim son bilginize...

hayırlı olsun bende aynı model bakıyorum nasıl memnun musunuz birde media markta 850 tl ama 2 sene garantisi var onun. vestelin kendi sitesinde 1000 küsür bayiden iyi almışsınız 900 tl ye bende bakayım buradakilerdede öyle alırım inşallah...

başka kullanan memnun olan olmayan varsa yazarmısınız...

• Vestel gittigidiyor da pesin 700 tl world e 6 taksit 740 tl (ARC LTD.) diye biri satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, Electrolux'un aşağıdaki ürününü almayı düşünüyorum. Mersin'deyim tek çekincem servis konusu.

Ürün A+++ ve fiyatı da iyi duruyor. Bu fiyata A++ Beko, Uğur falan var ama Electrolux daha cazip duruyor ama tek çekincem servis...

http://www.hepsiburada.com/electrolux-ec2233aow1-a-223-lt-lowfrost-sandik-tipi-derin-dondurucu-p-MTELEEC2233AOW

Düzeltme:

Electrolux'u aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 10 Ağustos 2015; 22:30:38 >
  • UĞUR Derin Dondurucu!
  • metalok kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende az önce sipariş verdim HB dan. Forumdan aldığım çek ile 1185TL ye geldi birde 50TL bonusu var.

Ürün sıkıntısız bir şekilde ulaşıp servise kurulumunu yaptırdınız mı? Aileme aldım umarım sorun çıkmaz komprosör vs uzun süre gider.
  • _Discovery_ kullanıcısına yanıt
    Kurulumunu yaptırdım, servis şimdilik iyi görünüyor. Ürün macaristan üretimi, kompresör avusturya üretimi. Üründe bir sıkıntı yok umarım da olmaz :)
  • Liebherr GP 2733 Comfort A++ SmartFrost 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

http://www.ankastrevim.com/Liebherr-GP-2733-Comfort-A-SmartFrost-7-Cekmeceli-Derin-Dondurucu,PR-941.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.