Şimdi Ara

Derin Dondurucu Önerileri En İyi Derindondurucu Hangisi (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
58
Favori
546.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackboy55555

Merhaba.Derin dondurucuda statik mi nofrost mu önerirsiniz?Hangisi daha iyidir?
    Merhaba. Kusura bakmayın lütfen çok geç döndüm size.
    Statik model çok daha mantıklı olacaktır.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Merhaba, öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bir firmanın temsilcisi olarak başka bir firmayı önermeniz oldukça güzel bir davranış :)

Sizin önerilerinizi de alabilirim karşılaştırma yapabileyim belki annem önerinizi beğenir ve onu alırız

Alıntıları Göster
    Merhabalar.
    Çok afedersiniz geç cevap için.
    Şuan Siemens'te stoklar bitti maalesef.

• shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Fiyattan dolayı mı statik öneriyorsunuz yoksa fiyattan bağımsız olarak mı statik öneriyorsunuz?Nofrost ile statik model arasında fiyat farkı çok az ise gene de statik model mi öneriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackboy55555

Fiyattan dolayı mı statik öneriyorsunuz yoksa fiyattan bağımsız olarak mı statik öneriyorsunuz?Nofrost ile statik model arasında fiyat farkı çok az ise gene de statik model mi öneriyorsunuz?
    Merhabalar tekrar.

Statik öyle söylendiği gibi kısa sürelerde buzlanmaya yol açmıyor.
    Fiyat farkı yüksek bizim markamızda diğer markalarda var ise gerçekten az bir farkla değerlendirilebilir.

Şimdi malum tam kurban önü fiyatlar yüksek sonrasında elde kalanları bir tık uyguna bulunabilir diye düşünüyorum.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
  • Merhabalar,

Profilo DF1024W2VV modelini kullanan var mı acaba, bilgi verebilir mi memnun mu vs ?
    Bu modeli almayı düşünüyorum.
  • Bazı modeller bayilerde kalmamış. Profilo 1136 favorimdi ama Bosch GSV33VW31N aldım kartla 2200 liraya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PoISoN kullanıcısına yanıt
    Ben de küçük hacimli ve nofrost ürünlere bakıyorum. Aklınıza yatan bir ürün bulabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Askaparta

Bazı modeller bayilerde kalmamış. Profilo 1136 favorimdi ama Bosch GSV33VW31N aldım kartla 2200 liraya.
    İnternetten uğraşmak istemediğimiz icin burdaki Bosch bayisine uğradım aynı ürüne istedikleri fiyat 2500 pazarlıklı indirimli halı bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Bana da bir mağaza 2350 TL dedi, internet fiyatı. Hiç indirim yapmadı. Bunlar mahalli zenginlerden. Sonra başka bir mağazayla pazarlık yaptım, kredi kartı tek çekim dedim, hesap yaptı, 2209 TL çıktı. 2200 liraya aldım, 2,2 lira da puan geldi. Ziraat ile de 6'ya böldüm. Uygun oldu. Darısı hepinizin başına inşallah.

• quote:

Bana da bir mağaza 2350 TL dedi, internet fiyatı. Hiç indirim yapmadı. Bunlar mahalli zenginlerden. Sonra başka bir mağazayla pazarlık yaptım, kredi kartı tek çekim dedim, hesap yaptı, 2209 TL çıktı. 2200 liraya aldım, 2,2 lira da puan geldi. Ziraat ile de 6'ya böldüm. Uygun oldu. Darısı hepinizin başına inşallah.
    Beyazını 2350 bırakıyordu fakat yanındaki diğer beyaz eşyalarla uyumlu olsun diye 250 daha verip gri aldım. Mağazadan almak istedim, kargoda problem yaşayan çok var guvenemedim acikasi. 2600'e geldi anlayacaginiz. Umarım değer uzun ömürlü olur.

Hayırlı olsun. Güle güle, uzun süre kullanırsınız inşallah. Inox uyumu da hoş görünür tabi.

+2 yıl garanti için 269 TL istediler. Servis eve gelip işlemleri yapıyor.

• quote:

+2 yıl garanti için 269 TL istediler. Servis eve gelip işlemleri yapıyor.
    Siz yaptiniz mi +2 yıl? Ben kararsız kaldim.

Yapmadım ama yapayım diyorum. 2 yıl iyidir yine. Yarın servisi çağırmayı düşünüyorum.

• quote:

https://www.trendyol.com/simfer/8407-enf-a-dual-8-cekmeceli-no-frost-dikey-derin-dondurucu-p-38928074?merchantId=155238&utm_source=aff_t&utm_medium=cps&utm_campaign=gelirortaklari&utm_subaff=21&utm_term=1026be6a107d0572dff1509295d4b7
    Simferin adı pek geçmez ama geniş hacim ve kullanım memnuniyeti var genelde.
    Kullanan var mı acaba,ona göre düşünürdük almayı?

• quote:

https://www.trendyol.com/simfer/8407-enf-a-dual-8-cekmeceli-no-frost-dikey-derin-dondurucu-p-38928074?merchantId=155238&utm_source=aff_t&utm_medium=cps&utm_campaign=gelirortaklari&utm_subaff=21&utm_term=1026be6a107d0572dff1509295d4b7
    Simferin adı pek geçmez ama geniş hacim ve kullanım memnuniyeti var genelde.
    Kullanan var mı acaba,ona göre düşünürdük almayı?

• xxzero kullanıcısına yanıt
    Bugün temizledikten sonra süper modda çalıştırıp hazırlayacağız dondurucuyu. Henüz tecrübe etmedik.

• Command.com kullanıcısına yanıt
    Bunun profilo daki aynısını aldık hocam 2000 TL ye 9 taksit olarak dün. Profilo df1129. Biraz önce geldi kuruldu, içini temizleyip süper modda yarın öğlene kadar çalışacak. Temizlik kiti satmaya çalıştılar, babamda olmaz dedi çok az sirkeli su ile komple içini temizleyeceğiz.

Kendimde de hotpoint tnf 7522 nofrost derin dondurucu mevcut.

• Ufak tefek farklar var Bosch ve Profilo arasında. Tutma kulbu ve motor gibi sanırım. Hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.