Şimdi Ara

Derin Dondurucu Önerileri En İyi Derindondurucu Hangisi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
58
Favori
547.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş

Uğur markası en iyisi diyorlar

• Arkadaşlar merhaba. bütçem maksimum 20 bin. 6 yada 7 çekmeceli.. no frost olmalı.. ne önerirsiniz?

• dikey derin dondurucu almayı düşünüyorum ama yer konusunda sorum var

1. dikey derin dondurucu doğalgaz peteği yanında olur mu?
    2. güneş gören balkonda olur mu?
  • Merhaba, şuanda Bosch KGN57PW24N model
    373/86 lt 185x70 cm buzdolabı kullanıyoruz.

Artık eskidiği için yeteri kadar verim alamıyoruz bu yüzden değiştirmeyi düşünüyoruz ama buzdolapları ile ilgili pek fazla bilgim yok.

40k büçtem var. Bu bütçe ile alınabilecek buzdolabı önerir misiniz?
    Alttan donduruculu olması benim için önemli.
    Kompresörü panasonic olabilir. (Bazı yorumlarımda en iyisi o dedikleri için belirttim)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar arçelikten 2360j model sandık tipi derin dondurucu aldık. Bir önceki dondurucumuz da arçelikti 20 seneyi aşkın kullandık. Şöyle bir problemim var problem mi açıkçası onu da bilmiyorum ama eski dondurucuyu açıp kapattığımızda tekrar açarken bir vakum oluşturuyordu. Bu yeni dondurucu en ufak bir vakum yapmıyor tüy gibi kalkıyor kapağı bu normal midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt

aldınız mı?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

aldım hocam, en küçüklerinden aldım, çamaşır makinesinin yanına sığdırdım, petek yanı derdim kalmadı, arçelik 2052 nfb

• Master_Evil kullanıcısına yanıt

ben de başlıkta tavsiye soracaktım ama kimse ilgilenmiyor ...Fiyat ne?bir de ince uzun olanlardan tavsiyeniz olur mu?

Hayırlı olsun

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

sağolun hocam ama bir tavsiyem yok, mağazaya girip aldım 19.500'e geldi, yerim olsaydı daha büyüklerinden alabilirdim

• Derin dondurucunun buzdolabı olarak kullanılma özelliği önemli mi ? Ne zaman kullanılır bilgisi olan var mı ?

• Arkadaşlar bu sandıkların hepsi buzlanma yapıyor mu? no frost için dikey almak şart galiba.

• yasamayürütmeyargı kullanıcısına yanıt

Bana göre gereksiz bi özellik. Kaldı ki dondurucu maksatlı kullanımda iken buzdolabı moduna aldığında içindeki donmuşları ne yapacaksın. Zırt pırt sürekli içindekileri mi aktar dönder edeceksiniz...

Bana göre kullanılabilirliği olmayan bi özellik

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Sürekli aç kapa yapılırsa veya contasında problem varsa buzlanma yapar. Bunun yanında fazla miktarda ön soğutma yada şoklama yapmadan malzeme/gıda/yiyecek konduğunda da buzlanma oluşabilir. 9 yıl önce siemens sandık tipi aldık kullanıyoruz. Öyle anam anam bi buzlanması olmadı ama yinede her yıl özellikle kurban öncesi içini boşaltıp saç kurutmayla tabanda oluşan az miktarda buzlarını eritip temizleyip tekrar dolduruyoruz.

2 ay önce siemens gsvweon29 dikey modelini de aldık. Çekmecelileri kullanmak daha pratik ama sandık tiplerin soğuk muhafazası daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 16 Ekim 2024; 9:6:21 >
  • kadobay kullanıcısına yanıt

Hocam içini temizlerken malzemeleri nereye koyuyorsunuz? aslında yılda bir defa temizlemek dert değil ama malzemeyi koyacak başka yerim yok. dikey olarak hacimi yüksek model bulamıyorum hepsi 200-230 LT. sandıkların 406 L'lik modelleri bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisst0n -- 16 Ekim 2024; 11:51:50 >
  • pisst0n kullanıcısına yanıt

Temizleme işini genelde kurban öncesine denk getiriyor eşim. O zamana kadar da yeni ekleme yapmayarak azalmış oluyor. Kalanları da 2 tane kale piknik termosu var. Onun içine ve tepsi üstüne koyarak dışarıda bekletiyoz. İçindekileri çıkarmak, saç kurutma ile az da olsa oluşan buzları eritmek ve temizlemek maksimum 25-30 dk... Bu süredede dışarıya çıkarılanlar erimiyor zaten. Bazen bu işlem öncesinde buzdolabının üst nofrost bölmesi boşsa oraya da aktarma yaparak derind dondurucuyu tamamen boş ve yeni malzemeler için hazır hale getirmiş oluyor

• Almanya üretimi Siemens markasının Türkiye de satılan modeli mevcut mudur ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Altus 2104 model yarım sandık dondurucu aldım teknosadan. En uygun 7 bine bulabildim. Annem bu tarz bir şey istediği için bunu tercih ettim. İhtiyacı olan bakabilir. Fiyat fena değil.

www.teknosa.com
    Altus AL 2104 E 104 LT. Sandık Tipi Beyaz Derin Dondurucu Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/altus-al-2104-e-104-lt-sandik-tipi-beyaz-derin-dondurucu-p-115080713

• Herkese Merhaba

Dikey bir derin dondurucu almak istiyorum. No frost özelliği benim için oldukça önemli bu nedenle buzlanma ve karlanma yapmayan markaları tercih etmek istiyorum. Bütçem 20.000 Tl ye kadar çıkabilir. Ayrıca hepsiburada'da 2500 TL lik bir hediye çeki var bu yüzden alışverişimi oradan gerçekleştireceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.