Şimdi Ara

derin dondurucuya koycam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anakartı ve diğer bileşenleri dondurucunun içine koycam, derin dondurucunun arkasını matkapla delsem ordan kablo çıkarsam derin dondurucu bozulur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servealm -- 9 Temmuz 2012; 17:15:31 >

• Evet bozulur.
    Bozulmasa bile, daha önce deneyenler olmuştu, verimli olmamıştı.
  • aa gerçekten mi kimler denemişti acaba merak ettim , vede onun yerine kapağı aralık bıraksam olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servealm -- 9 Temmuz 2012; 19:19:43 >
  • ne gerek varki zaten işlemcinin çalışabilmesi için yeterli sıcaklığa ulaşması lazım sen derin dondurucuya koyarsan buz bile tutabilir :D o zamanda çalışmaz
  • işlemci çok ısındığı için sorun olmaz onda bile hafiften ılık olur
  • Dondurucuyu deleceğinize kapak arasındaki plastiğin bi kısmını kesip kabloları ordan çıkarın..
  • çok zekisin ama sen ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Dondurucuyu deleceğinize kapak arasındaki plastiğin bi kısmını kesip kabloları ordan çıkarın..

sonradan düşündüm onuda o arası o kadar büyük müdür acaba diye düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servealm -- 9 Temmuz 2012; 21:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

çok zekisin ama sen ya

teşekkürler
  • allah aşkına anakartın ve işlemcinin üstündeki buzlanmayı nasıl önleyeceksin?
  • kapak aralık kalcağı için buzlancağını sanmıyorum
  • Buzlanmanın sebebi zaten buzdolabının kapağının hava almasıdır bence sen birazdaha düşünmelisin bu konu üzerine. Ayrıca sana bir deneme önereyim git bu gece evindeki dolabın kapağını 1 parmak açık bırak ve o şekilde 24 saat açık kalsın sonra gel tekrar konuşalım
  • quote:

Buzlanmanın sebebi zaten buzdolabının kapağının hava almasıdır bence sen birazdaha düşünmelisin bu konu üzerine. Ayrıca sana bir deneme önereyim git bu gece evindeki dolabın kapağını 1 parmak açık bırak ve o şekilde 24 saat açık kalsın sonra gel tekrar konuşalım

neden bu kadar çok karşı çıktığını anlamadım olabilir farketmez bende en düşük derece yaparım yani dediğim gibi neden bu kadar çok karşı çıkıyosun ki

• Bu konu yüzlerce kez konuşuldu çünkü hiç araştırmadan buzdolabının/soğutucunun çalışma prensibini hiç araştırmadan konu açıyorsun mevzunun kökeni burdan geliyor :)
  • quote:

Bu konu yüzlerce kez konuşuldu çünkü hiç araştırmadan buzdolabının/soğutucunun çalışma prensibini hiç araştırmadan konu açıyorsun mevzunun kökeni burdan geliyor :)

arkadaşa katılıyorum buzdolabında içindekileri gerçek manada soğıtursun,ama bilgisaytar soğutmasında sıcak hava uzaklaştırılarak soğutma yapılır aradaki ufak farkı umarım anlarsın..sonra parçaları yakacaksın söylemedi deme....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalakci

quote:

Bu konu yüzlerce kez konuşuldu çünkü hiç araştırmadan buzdolabının/soğutucunun çalışma prensibini hiç araştırmadan konu açıyorsun mevzunun kökeni burdan geliyor :)

arkadaşa katılıyorum buzdolabında içindekileri gerçek manada soğıtursun,ama bilgisaytar soğutmasında sıcak hava uzaklaştırılarak soğutma yapılır aradaki ufak farkı umarım anlarsın..sonra parçaları yakacaksın söylemedi deme....

buzdolabının içine sıcak şeyler koyulduğunda bozulduğunu ve veriminin düştüğünü biliyorum, bende 1 sene kullandıktan sonra atarım işte nolcak ki bilgisayarımdan yani arkadaşımdan daha önemli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: servealm

quote:

Orijinalden alıntı: dalakci

quote:

buzdolabının içine sıcak şeyler koyulduğunda bozulduğunu ve veriminin düştüğünü biliyorum, bende 1 sene kullandıktan sonra atarım işte nolcak ki bilgisayarımdan yani arkadaşımdan daha önemli mi

pc yi buzdolabına koyduğun zaman ilk önce nem yüzünden pc yanar yani arkadaşın.

• :(
  • ya buzlanma ve nem olmazmı arkadaşlar neyin kafasındasınız. o dondurucu içinde hava olacak e havada soğuyunca buzlanacak. dondurucu içindeki havayı vakumla alabilen bir teknolojiye sahip olmadıgın için yaş o iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkurtbey -- 10 Temmuz 2012; 23:14:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.