Şimdi Ara

Derin Galatasaray ve fatih terim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konudan önce Derin galatasaray muhabbetini forumda çok görüyorum.onunla ilgili birşeyler yazayım

derin gs fb bjk vs sadece gs ozgü birşey değil her takımda olur ama neden gs da daha çok muhabbeti dönüyor aşağıda açıkladım.

derin gs dediğiniz kişilerde

Bir kere öncelikle en başta

Eski başkanlar gelir.Ünal Aysaldan Duygun yarsuvata adnan polata faruk sürene Selahattin Beyazıt
    kadar tüm eski başkanlar banko olur . Çünkü bu adamlar zamanında 1500 2000 tane oy almışlardır ve hali hazırda baskanlıklarında unlerine ün cevrelerıne cevre katmışlardır.dolayısıyla şuan bile söylemleriyle 200 300 kişinin fikrini değiştirebilecek potansiyelleri hala vardır

ikinci olarak da güçlü simalar camiada tanıdık isimler girer bunlar kendi yetenekleri ve nicelikleriyle kendilerini kanıtlamışlardır
    mesela ali dürüst bu çevreyi yıllarca içinde olduğundan, yönetimlerde yer aldığından oluşturmuştur
    inan kıraç türkiyenin en büyük holdinginde profesyonel yöneticilik ve eğitim kurumlarının başında olduğundan oluşturmuştur
    divan başkanları vs sayılabilir..

Bu muhabbetin en çok gs olmasının sebebi
    1.si çok fazla başkan değişmesi
    2.si eski başkanların aktif olması
    3.sü gs camiasında başkanlık makamına olan saygı

derin gs çok konuşmaz sessizdirler yani bu fatih terim gelirse kendimi yakarım, yok yönetimi indiririz vs vs hayatta bu tarz saçma sapan açıklama yapmazlar
    her zaman kalitelerini korurlar bu tarz saçma sapan söylemlerden kaçınırlar yönetimi eleştirseler bile makama saygılarını belirtirler çünkü söylemleriyle camiayı etkileyeceğinin bilincindedirler
    siz hiç ünal aysaldan adnan polattan faruk sürenden ali dürüsten inan kıracdan vs başkan varken yönetim vaken böyle saçma sapan açıklama yaptığını gördünüz mü?yapmazlar

bu isimler de ft ye karsı değil tam aksine ft eğer boştaysa kaos yaratırlar ne yapar ne ederler yine de terimi gs ın başına getirirler bu hep böyle olmuştur.
    Lucescu döneminde dahi lucescu gönderilip terim getirilmiştir
    ünal aysal terimi gönderdi diye al aşağı etmişlerdir vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 22 Aralık 2017; 1:51:24 >

• İyi hikaye yazmışsın. Maşallah hikayede derin Galatasaray olmayan kimse yok :) Spekülasyonları geçelim. Herkes biliyor ki Galatasaray’daki derin yapının başı İnan Kıraç’tır. Onun dışındakiler gelir ve geçer.

Fatih Terim’in getirilmesi için derin bir yapıya da ihtiyaç yok. Hali hazırda Türkiye’in ve GS’nin en başarılı teknik direktörü. Bu kulübün yaşayan efsanesi. Neredeyse bütün camia da destekliyor.

Aysal efendinin Terim’i gönderdi diye alaşağı edildiği falan da yok. İstifa edip kaçtığı genel kurulda kendisine “başkan ol itibarını düzelt” teklifi yapıldı. Bunu yapan Galatasaray’lılar. Hiçbir aday çıkmadı karşısına. Aysal verdiği yanlış kararlarla kendi topuğuna kurşunu sıkmıştır. Bunun Derin GS ile falan alakası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gürkan Allah aşkına ne kongre üyesi tanırsın ne ciddi araştırma yapmışsın :) medyada sözlükte forumda yazılanlardan ortak özet bunlar... o kadar yazılan şey 2 cümle

Derin gs denilen şey eski yönetici ve başkanlar, onlarda her şartta Fatih terimi ister :) iki cümle için süsleme yapmışsın...

Derin gs denilince insanlar kurtlar vadisi tadında bir şeyler bekliyor, derin gs oy potansiyeli olan fakat ne yönetici ne Başkan olan şahıslar... bunlar o toplara girmediği için yönlendirecekleri oy potansiyeli hep ellerinde olmuştur. Kaostan besleniyorlar çünkü sadece o dönemlerde güçlü muhalefet olmuyor karşılarında...Eğer güçlü başkanlar olursa bir şekilde yine kaos oluşturup düzeni kendi Lehlerine çevirirler... neyse daha da yazılır ama burada akıl verir gibi yazma güzel kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Gürkan Allah aşkına ne kongre üyesi tanırsın ne ciddi araştırma yapmışsın :) medyada sözlükte forumda yazılanlardan ortak özet bunlar... o kadar yazılan şey 2 cümle

Derin gs denilen şey eski yönetici ve başkanlar, onlarda her şartta Fatih terimi ister :) iki cümle için süsleme yapmışsın...

Derin gs denilince insanlar kurtlar vadisi tadında bir şeyler bekliyor, derin gs oy potansiyeli olan fakat ne yönetici ne Başkan olan şahıslar... bunlar o toplara girmediği için yönlendirecekleri oy potansiyeli hep ellerinde olmuştur. Kaostan besleniyorlar çünkü sadece o dönemlerde güçlü muhalefet olmuyor karşılarında...Eğer güçlü başkanlar olursa bir şekilde yine kaos oluşturup düzeni kendi Lehlerine çevirirler... neyse daha da yazılır ama burada akıl verir gibi yazma güzel kardeşim

Nerden biliyorsun tanimadigimi bilmedigimi?

• Her takımda derin vardır, Galatasaray da lise tayfası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Gürkan Allah aşkına ne kongre üyesi tanırsın ne ciddi araştırma yapmışsın :) medyada sözlükte forumda yazılanlardan ortak özet bunlar... o kadar yazılan şey 2 cümle

Yazdıklarını söylemek için ekstra bilgiye gerek yokta ondan, orada yazılanları sözlükte 2 3 dakika takılan herkes yazabilir. Benim sana verdiğim cevapta olduğu gibi...Ne derinli ne bilgi ne kesinlik hiç bir şey yok :)

Tanıdığın ekstra bildiğin varsa yazarsın hem ben hem üyeler aydınlanır, herkesin bildiğini bilmiyorlarmış gibi servis ediyorsun.

Fatih Terim 8 yılda 6 kere şampiyon oldu demek gibi bir durum dediklerin :)

• Boy ver görelim ne kadar derin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Yazdıklarını söylemek için ekstra bilgiye gerek yokta ondan, orada yazılanları sözlükte 2 3 dakika takılan herkes yazabilir. Benim sana verdiğim cevapta olduğu gibi...Ne derinli ne bilgi ne kesinlik hiç bir şey yok :)

Tanıdığın ekstra bildiğin varsa yazarsın hem ben hem üyeler aydınlanır, herkesin bildiğini bilmiyorlarmış gibi servis ediyorsun.

Fatih Terim 8 yılda 6 kere şampiyon oldu demek gibi bir durum dediklerin :)

Bu soylediklerim icin Ekstra bilgiye gerek yok zaten nerden biliyorsun gs icinde misin diyen sensin

Senin bahsettigin gibi ismi bilinmeyen ama kongre degistircekk kimse yok bu isimler bellidir adnan polat unal aysal faruk suren inan kirac ali durust beyazit baskan duygun yarsuvat irfan akar vs

Ayrica arkadasin biri forumda sozlukte yazilanlari derlemissin demis basit bir olay zaten sozlukte ya da burda yazilmasi normal benim vurgu yaptigim derin devlet gibi gorulmesi akli basinda olan insan zaten cozer

Benim soylediklerim mantikli dusunen insan ordan burdan duymasa bile bu kaniya varir.eski bir baskanin taraftarinin olmasi gayet normaldir cunku

Gs ile icli disli olmama gelirsej dr Isim dolayisiyla 2 haftada bir turk telekom arenada idari islerde oluyorum

Gs ile devamli calisiyorum ara ara fb ve bjk ile de calisiyorum

Yonetimi bilmem ama satin alma finans vs ile iliskilerim oluyor

Unal aysal doneminde nasil paralarin cukkalandigini duyuyorum

Unal aysalin bulent ... Gibi kac danismanina aylik 25 bin dolar bagladigini

Manajerlerin nasil cukkaladigini

Mudurlerde arac yokken 10 yonetim kurulu olmasina ragmen 20 30 arac kiralandigini vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 22 Aralık 2017; 13:10:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.