liseli arkdaşlar yatmıştır diyerek açıyorum konuyu.ve em onu küçük süprizler yap gibi yorumların gelmeyeceğini düşünerek
konuştuğum her kızı etkilerim.utanmam çekinmem reddedilmekten korkum yoktur.işim gereği çok yakınımdır bütün kızlarla mesleğim kurgu yönetmenliği her kız-kadın merak eder konuşur ve etkilenir e hani ağızımızda laf yapıyor kazancımızda yerinde yaşım 21 bu arada aşk kavramanı daha yaşamamıştım bugüne kadar.. çalıştığım yerde bir kıza aşık oldum .derdim şu benim normalde hiç kimseden çekinmeyen utanmayan ben hadi gel kafeteryada çay içelim dahi derken çekiniyorum kızarıyorum sıkılıyorum bunlıyorum kılıktan kılığa giriyorum ve açılmayı bırakın akşam bir şeyler yapalım dahi diyemiyorum.sadece bir kişi biliyor bu duygularımı onunda dediği git konuş istersen ben konuşiyim liseli aşık değilimki mektup yazayım diyorum onun dediği (konuyu bilen arkadaşda bir bayan) ona romantik gelir vs. ama benim romantik olmadığımı çok hızlı ilişkiye başlayıp bitirdiğimi bütün şirket biliyor sizce ne yapayım lütfen ciddi cevaplar ciddi yorumlar ciddi espriler yapın
En sonunda baltayı taşa vurmussun gözün aydın.... O iş tamam sen git yat...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme