Sıralama yazma sebebim konunun ilk baslarındayken hedefim ilk 5-10k demistim bi arkadasta zor gibi ama 20-25 k olur demisti ve ben snıava 2 ay kala msude 7.5k yaptım. Umarım bundan sonrada böyle devam eder. |
Ders (4. sayfa)
-
-
Çok berbat 5 gün geçirdim :D . Biryerlerimiz kalktı maalesef son 5 gün ve benim (dershane hariç) bireysel çalışmam yalnızca 0 saat :D . Neyse artık önümüzdekli maçlara bakacağız. Bu hafta her gün 6 saat çalışmayı deniyeceğim inşallah başarabilirim.
-
Şaka gibi 3 ay geçmiş sınava kalmış 2 ay durumumuz gayet iyi hatta çok iyi offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
-
Ayt 42
-
3 ay
tyt +44
ayt +22
tabi bu 3 ayın ne kadarında ayt calıstım tartısılır max 1.5 aydır yani 1.5 ayda +22 netse 2 ayda bi 28 arttırsam 70 ayt ile ilk 20knın içinden geçerim
-
ben 101 netle 3800.oldum msüde sen nasıl 100 netle nasıl 7500.ncü oldun? -
Size sormak lazım? arkadaşım 103 netle 3k küsür sıralama yaptı ? :ddd sen git bidaha hesapla bence knk
-
yeniden hesapla diyeceğine sen şu 100 netle 7500 gelen sonucunu at benim profilimde sonucum var :)) -
Forumdaşlar burada bir şeyler oluyor / olmuş . Mesajları yukardan aşağı okudum adam aralarda kendince eğlenmiş. Bana da az da olsa doğruluk payı olduğunu düşündürdü. Eğer doğruysa ilginç bir serüven
-
Puhaha olm nasıl bir şizofrensiniz lan tmm bak ozeline attım alla allah :DD
-
yalan konuşma atmadın üstüne üstlük benden istedin? -
? ciddi misin :D
-
Knkm silver istersen sanada atarım bu arkadaş niye bilmiyorum sallama ihtiyacı hissetti :d
-
hocam katsayı farkından oluyor, msüde katsayılar baya önemliymiş. ben 103 netle 5k civarı oldum başka arkadaşım 99la 6k olmuş. benim mat ve tr 38-2 sos fen onlara göre daha düşük mesela
-
cahil hep cahil hocam yapacak bir şey yok isterse herif 100 tane kaynak bitirsin cahil olduktan sonra neye... çok güzel açıklamışsınız teşekkür ediyorum
-
katsayı farkından dolayı olanda zaten 800.cü olmuşum sözelde, bu arkadaş kendi netini ve sıralamasını yüksek söylüyor. -
hayır genel sıralamadan bahsediyoruz ve onda da katsayı var. arkadaşı tanımıyorum yalan söylüyor olsa da ilgilendirmez beni ki niye söylesin. ben msüyle alakalı söyledim
-
cahil diyen de özelden ırkçı küfür ediyor arkadaşlar :D -
Gerek yok standart sapması yüksek bir sınavdı MSÜ sınavı o yüzden olabilir. Ben gerçekse mükemmel bir serüvenmiş onu belirttim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X