Sizce hangisi?
Arkadaşlar çok arada kaldım biliyorum son 2 gün kalmış hala karar verememiş falan diyeceksiniz fakat anasını satayım bilmiyorum hala karar veremedim ya siz olsanız hangisini tercih edersiniz veya hangisi daha iyidir sizce? Nedeninide yorum olarak atarsanız sevinirim. Bu arada sıralamam 32 k eğer öneriniz olursa açığım.
elektrik manyetızma
Öncelikle yakşamlar
Ayt fizikte şuana kadar kafamın basmadığı tek konu olarak düşünmeye başladım yani heralde 2-3 farklı kanal izlemişimdir az buz soruda çözdüm ama sanki tam oturmadı gibi
Ne önerirsiniz bu konular adına yani soru bankası veya kanal veya çalışma yöntemi adına? Bir de sizce kaç gün verimeli bu konulara?
msü yks
Öncelikle herkese yakşamlar. Arkadaşlar aranızda tecrübeli insanlar, benden daha bilgili olan kişiler vardır diye sormak istiyorum. Msude ilk 10bine giren bir kişi yksde ilk bine girebilir mi? Giremezse de max kaç bine girebilir? Sadece merakımdan soruyorum gelip sovmezseniz etmezseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Ders
Forumda çoğu kişi yapıyor ve verimde alıyor gibiler. Biz de deneyelim bakalım işe yarayacak mı. Umarım yarar yoksa sonumuz hiç hayırlı değil.
Geçen çarşamba tyt net 56
Ayt net 20
Allah'ın izniyle gün gün yazmaya başlıyacağım ve umarım netlerde artmaya başlar
sa
sa
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 137
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.650 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet