Şimdi Ara

msü yks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese yakşamlar. Arkadaşlar aranızda tecrübeli insanlar, benden daha bilgili olan kişiler vardır diye sormak istiyorum. Msude ilk 10bine giren bir kişi yksde ilk bine girebilir mi? Giremezse de max kaç bine girebilir? Sadece merakımdan soruyorum gelip sovmezseniz etmezseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• ÖSYM binasını bastım tüm verileri aldım anelizlerim sürüyor ✍🏿✍🏿✍🏿 Yalan söylemek gibi olmasın ama YÖK'ün bu konuda da mide bulandırdığını söyleyebilirim malum derecelerin lobisi yine işin içinde🤢🤮 Takipte kalın gece saat 20:10'da bomba gibi bir flood ile başlıktaki sorunun cevabını vereceğim ve AIHM'e mail bombardımanı yapacağız🦅🦅🦅
  • belli olmaz

• Geldi yine dünyanın en saçma sorusu.

• hocam msü hiçbir şey ifade etmiyor sadece bir deneme.Ben 57 bine girdim hedefim ilk 20 k ve gireceğim de.Çünkü msüden bir sürü ders çıkardım ben.İnanabiliyor musun tytde süre sıkıntım olduğunu ben msüden sonra anladım :) Artık her gün tyt türkçe denemesi çözerek hızlandım 25 dklara kadar indirdim.Ve netlerimde bir anda sıçrama gördüm. Şimdi sosyal kasıyorum. Bakalım ne olacak.AYT 60 civarındayım.Ben inanıyorum ya,başaracağım.Sende başarabilirsin. Sıralaman hiç kötü degil.Şey diyorlar,önündekiler durmayacak çalışacak vs. İnanma boşver,ben yapacağına inanıyorum.

• böyle mal mal cevap yazıp elinizi yoracağına keşke insanlara yardımcı olsanız.

• cantbeblankbabe C kullanıcısına yanıt
    Sence bu soruyu forumda kaç kez görmüş olabilirim ?.Kim nasıl bir cevap verebilir bu soruya ?.MSU'de 100k yapıp TYT 'de 3k yapan da gördüm ben.MSU'yu kendine baz alıyorsa kendi sorunu.Her gün gelip aynı soruya aynı cevabı neden vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagatayTheHun -- 7 Mayıs 2021; 2:30:2 >
  • merakımdan soruyorum gerçekten msüde 100 k yapıp tytde 3 k yapan adam gördün mü?

MSU 60-70 net civarı yapan ve TYT'de 100 yapan gördüm,evet.

• tamam hocam seğolun umut oldunuz.

Sen yine de fazla umutlanma. Mezun senende basarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 110 k Johannes...Acınacak haldesin dostum.

110k falan degilim la arkadas sordu orda kac k'ya giricem diye 110k dedim. Ben kolay kolay 300k giremem belli olmuyo mu avare avare geziyorum forumda

• arkadaşlar ben son özdebirde 70k'da 5k oldum.
    msü çok kötü geldi lakin odaklanamadım, son gün bile bile sosyal bile bakmadım ve umduğum yerlerden en az 5 soru geldi. son özdebirde msü netimin 25 fazlasını falan yaptım, ben de guveniyorum. umarim bosa cikmaz, cikasrsa da mezunum.

• karamba007 kullanıcısına yanıt

Karamamba gittin gideli hayallerde yasayanlar sardi forumu pesimistligimi yitirme derecesine geldim ama metanetimi korudum. Bayragi sana devredip gidiyorum.

hayal kurma boşuna msü 100ün altında geldiyse selçuk makineyi unut

karamba töderde kaç yaptın

töder girmedim kardeşim.

• ne diyonuz olm

• Karikatürü sana uyarlıyorum hocam bak şimdi. Eğer iyi çalıştıysan, deneme çözdüysen ışık açısı iyi gelirse sınavda tuvaletin gelmezse ,kekonun biri arabayla sen tam Türkçeyi çözerken müzik açmazsa ve bunun gibi 500 tane değişken tutarsa olmaman için bir neden yok.
    msü yks

• ilk 10a girer ama ilk 1000e giremez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.