ders çalışmak için masaya oturuyorum uykum geliyor uykum gelmesin diye kahve içiyorum bu sefer karnım acıkıyor karnım acıkınca bir şeyler yiyiyorum bu seferde ağırlık çöküyor uykum geliyor
ders çalışırken uykunun geldiği günler hiç televizyon izlememişindir veya kendini derse kaptıramadığın için uykun gelir (bende öyle oluyor çay kahfe falan iç) 45-50 dk çalış 10dk dinlen (ayrıca kendini gaza getirecek şeyler söyle uykuyu unutursun)
quote:
Orjinalden alıntı: pcpratik_editor
Bendede son dönemlerde bir ölü toprağı var bende pek çalışamıyorum!
hocam bu senin imzanda gözüme bişey takıldı.istanbul üniversitesi ulaştırma ve lojistik orada okuyosun galiba nasıl bi yerdir?iyi bi okulmudur kaç puanla girmiştin??bu sene üni.ye hazırlanan ve istediğim bölümlerden birisi olduğu için merak ettim
modban okul gayet iyi ama geliş hikayem gerçekten son derece karışık yani ÖSS yoluyla değil. Güzide bir vakıf üniversitesinde bölüm 1.si olunca bu okula geçiş yaptım. Çok değerli bazı hocalarımız var ve gerçekten çok farklı, güzel bir bölüm. Bölüm içerik olarak işletmeye yakın daha fazla bilgi için P.M at...
ders çalışma
uykunun geldiğini hissettiğin anda hemen masanın başından kalkıp 20-25 tane şınav çek..(biliyorum o ağırlık çöktüğünde bu çok zor bi şeydir ve herkes üşenir..) kan dolaşımın hızlanacağı için en az bi 45-50 dk daha konsantrasyon sağlayıp ders çalışabilirsin..
HOrtlamış mı desek ne desek konu
quote:
Orjinalden alıntı: Resident
HOrtlamış mı desek ne desek konu
heehhee hortlamışşş
mewluth hoca bile düşmüş bu hortlak konuya e tabi branş artık o kadar olur..
hehee.gif
Demli çay ya da türk kahvesi tavsiye edebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Be®k
arkadaşlar nekdar uzun süre uyusamda ders çalışmaya başlıyınca uykum geliyor,bunun nedenini bilen biri varmı acaba
bnmde
yaw 24 saat uyu gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: kartal3457
yaw 24 saat uyu gitsin
en doğrusu
sadece ders düşünme dersin başında
quote:
Orijinalden alıntı: wonderkidd
sadece ders düşünme dersin başında
ne düşünelim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme