Şimdi Ara

Ders Çalışmamanın Bedelini Ödüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Keşke zaman makinem olsa da geriye dönebilsem.Sınav sonucum iyi gelmedi ben de bir sene daha hazırlandım ama yine istediğim bölümü kazanamadım.Kendimi derslere çok vermedim ve sonuç bu oldu.

Şimdi öylece arkadaşlarımı izliyorum.Hepsi iyi kötü istedikleri yerleri kazandılar.Bilgisayar telefon her şeyi aldılar günlerini gün ediyorlar.Bense hem istemediğim bir bölümde okuyorum hem de elimde hiçbir şey yok onların mutluluklarını izliyorum.

Lütfen yardım edin nasıl kurtulabilirim bu durumdan? Sınava tekrar hazırlanmak istiyorum ama hiç enerjim yok.Üni derslerine de girmiyorum adam akıllı iyice uçuruma sürükleniyorum lütfen yardım edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• - Sınava tekrar hazırlanmak istiyorum ama hiç enerjim yok.Üni derslerine de girmiyorum adam akıllı iyice uçuruma sürükleniyorum lütfen yardım edin.

Nasıl yardım edelim sınava senin yerine biz mi girelim? ya sınava gir çalışıp yada kabullenip okulu bitir yapacak bir şey yok.

• Senin mutsuzluğun üniversite okuyamamak değil fakirlik yani gelecek kaygısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim hiç isteğim yok nasıl hırslanabilirim derslere asılabilirim bunun için yardım istiyorum hocam.

• Ne kazandın, ne okumak istiyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: kırıkobpli55

Demek istediğim hiç isteğim yok nasıl hırslanabilirim derslere asılabilirim bunun için yardım istiyorum hocam.

Hırslanıp derslere asılmana gerek yok önce karar ver okulu bırakıp üniversite sınavına tekrarmı gireceksin yoksa üniversiteyimi bitireceksin.Eğer üniversite sınavı konusunda kendine güvenmiyorsan veya kafan basmıyorsa kabullenip okulu bitir boşuna sene kaybetme.Zaten hukuk, doktorluk gibi yüksek seviye bir şey okumayacaksan çokta kasmanın alemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 14 Ekim 2020; 13:52:37 >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Hocam okul ile birlikte götürmek istiyorum okulu bırakmayı düşünmüyorum eğer kazanamazsam istemeye istemeye de olsa şuan bulunduğum bölümü bitirmeyi düşünüyorum.
    İstemediğim mesleği yapmak yerine bir sene daha kaybetmeyi göze alıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ders çalışmak için enerjik olmayı beklerseniz muhtemelen hiç çalışamazsınız ya da o enerji çok kısa sürer.içinizdeki yorgunluğa rağmen kendinizi zorlayacaksınız.ilk zamanlar da çok zor gelecek ama zamanla alışacaksınız.erteledikçe erteler insan ve daha da tembelleşir.birinci kısım ders çalışabilmek ikinci kısım ise doğru çalışabilmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-091269FB4

Ders çalışmak için enerjik olmayı beklerseniz muhtemelen hiç çalışamazsınız ya da o enerji çok kısa sürer.içinizdeki yorgunluğa rağmen kendinizi zorlayacaksınız.ilk zamanlar da çok zor gelecek ama zamanla alışacaksınız.erteledikçe erteler insan ve daha da tembelleşir.birinci kısım ders çalışabilmek ikinci kısım ise doğru çalışabilmek.

• Undisclosed kullanıcısına yanıt
    Konforun bile fazlası iyi değil bence de ama asgari bir konfor düzeyine de sahip olmak gerekir diye düşünüyorum.en basitinden yediğimiz şeyler falan bile o kadar kalitesiz ki.çoğunluk olarak çok kalitesiz yaşıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu kendinizi başkalarıyla kıyaslamayı bırakın. O bu bölümü kazanmış, şu benden daha iyi bilmem ne... Hayat senin hayatın mutlu değilsen üni okurken bir daha sınava gir iyi puan alırsan bırak istediğin bölüme gir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.