Şimdi Ara

Ders Kaydı Yaparken Hata Yaptım( Ünililer İçeri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
18.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Danışmanın kaydını zaten onaylamayabilir. En kötü ekle-bırak döneminde düzeltirsin.
  • Vay canına bunu nasıl basarabildin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders kaydı işi tamamen prosedür gereği.yoksa bi numarası yok.Hiç ders kaydı yapmayıp harcnı yatırmadan sınıf geçen arkadaşlarım vardı.mezun olurken ödediler gerçi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8156ACF80 -- 16 Eylül 2019; 21:28:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Yok olmasın hocam, sorgulamak iyidir.

Alıntıları Göster
    LoL

• quote:

Orijinalden alıntı: tusilencio

Ekle birak haftası diye bi sey yok mu
    Var hocam. En kötü o zaman düzelteceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8156ACF80

Ders kaydı işi tamamen prosedür gereği.yoksa bi numarası yok.Hiç ders kaydı yapmayıp harcnı yatırmadan sınıf geçen arkadaşlarım vardı.mezun olurken ödediler gerçi de
    İçim rahatladı. Teşekkürler

• Korkma onaylamaz öyle bir hata varsa onaylarsa bile ekle çıkar zamanı dersleri düzenlersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Danışman hocana söyle onayı kaldırsın tekrar seçim yap, ders seçimi bitmeden

• Bu sisteme ana avrat küfrettiğim kadar başka birşey yoktur zorunlu ders diye birşey var ee var ve bunu benim seçmem bekleniyor asldjsalfk lan zorunluysa sisteme yükle otomatik olarak kimlere zorunluysa default olarak yüklensin onlara. ben niye seçiyorum bunu hadi seçtim ben seçmek istediğim zamanda yok kontenjan aşıldı yok bilmem sarı çizmeli mehmet ağayla kontak kur baştan aşşağı gerizekalıca süper beyinsizce birşey bu ders seçimi denen şey. 20 yıl önce tek tek driver yüklenirdi bilgisayara ses driveri ekran kartı bilmemne. Bu da aynı mantık işte 2019 yılında uğraştığımız şeylere bak ya.
  • daha ne istiyon işte 1 derse girer çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Bu sisteme ana avrat küfrettiğim kadar başka birşey yoktur zorunlu ders diye birşey var ee var ve bunu benim seçmem bekleniyor asldjsalfk lan zorunluysa sisteme yükle otomatik olarak kimlere zorunluysa default olarak yüklensin onlara. ben niye seçiyorum bunu hadi seçtim ben seçmek istediğim zamanda yok kontenjan aşıldı yok bilmem sarı çizmeli mehmet ağayla kontak kur baştan aşşağı gerizekalıca süper beyinsizce birşey bu ders seçimi denen şey. 20 yıl önce tek tek driver yüklenirdi bilgisayara ses driveri ekran kartı bilmemne. Bu da aynı mantık işte 2019 yılında uğraştığımız şeylere bak ya.
    Aynı şeyi bende düşündüm hocam. Sabahtan beri kahkaha atıyorum. Bu nasıl sistem ya ahahaha

• Kontenjan mevzusu yoksa ekle çıkar döneminde tekrar seçersin sorun olmaz. Okul açıldıktan 1-2 hafta sonra başlıyor sanırım o sırada da girersin derslere hocalar falan laf etmez.
  • Danışman hoca tüm dersleri seçmiş. Sorun çözüldü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.