116 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 6 ORTAK 1 121 FELSEFE - 1 ORTAK 2 244 YABANCI DİL - 5 ORTAK 2 401 DİL VE ANLATIM 1 ORTAK 2 406 DİL VE ANLATIM 6 ORTAK 2 411 TÜRK EDEBİYATI 1 ORTAK 3 415 TÜRK EDEBİYATI 5 ORTAK 2 416 TÜRK EDEBİYATI 6 ORTAK 2 492 TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 2 ORTAK 1 500 YABANCI DİL - 6 ORTAK 2
seçtiğim dersler bunlar 19 kredi oldu toplamda 1 kredilik seçmeli ders seçmem faydalı olurmu sizce yoksa seçmelileri en son mu halledeyim yeni kayıt oldğum için pek bilmiyorum ortak derslerden seç dediler sadece yardımcı olursanız sevinirim
20 degil, 30 kredilik ders alabiliyosun. sonuna kadar al derim :D 1 kredi bile bırakma. ve aynen ortaklardan almaya bak ilk. sonra alanlardan al. secmelilere pek gerek olmaz daha simdiden, yeni kayıt olmussun ztn bol bol secilcek dersin vardır simdi
ama bende 20 krediden daha fazla alamazsın diyor tıkladıgımda
Önceliğin kesinlikle ortak dersler olmalı dil anlatima ağırlık ver gerisi gelir..
Dil Anl. baraj ders. Muaf olamıyorsun. Önceden girip Dil Anl. dersini vermeye bak. Sürekli ortak derslere yüklen, eksik kredi bırakmanın mantığı yok. Seçmelide olsa o dersi seç.
Not : MAOL'de okuyorum.
Zorunlu dersler sekmesindeki derslerin hepsine en az 1 kere girmiş başarmış veya muaf olman gerekiyor bu yüzden seçeceğin dersleri bu sekmeden takip et basamak basamak ilerlersen daha kolay kredi toplarsin mat 1 mat 2 mat 3 diye gitmen daha iyi olur elinden geldigi kadar kredi toplamaya çalış diploma notuna etki ediyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme