Konuyu çok fazla uzatmayacağım, bu konuda çok netim. Eğer rektöründen temizlikçisine kadar bir partiden insanların doldurulmuş olduğu bir üniversiteyi tercih ederseniz "öğrenci toplulukları, projeler, etkinlikler, kurslar, dilekçe hakkınız, burslar, üniversite içi örgütlenmeler" vs. gibi tüm durumlarda eğer o parti teşkilatından değilseniz DEZAVANTAJLI durumda olacaksınız. 2028'e kadar bu şekilde devam edeceğinden üniversite hayatınızda, hayattan nefret eder duruma geleceksiniz. O YÜZDEN ÜNİVERSİTE TERCİHİ YAPARKEN DÜNYA YA DA TÜRKİYE SIRALAMALARINA, ÜNİVERSİTELERİN TERCİH SIRALAMALARINA BAKMAYIN. HER ÜNİVERSİTEDE DÜZEYLER FARKLI OLSA DA (düzeyler konusunda ODTÜ'ye ya da BOĞAZİÇİ'NE kolay kolay dokunamazlarken İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ve ANKARA ÜNİVERSİTESİ direkt olarak bunların elinde) TERCİH EDERKEN SOSYAL HAYATI TERCİH EDECEKSİNİZ. YOK BU BÖLÜM ORADA EN İYİSİYMİŞ MEZUNLARI ÖYLE DİYOR FALAN HİKAYE. ESKİ MEZUNLARIN MEZUN OLDUĞU TARİHTE ÜNİVERSİTELER BİLİM İRFAN YUVASIYDI. DAHA GEÇTİĞİMİZ AY DÜZENLENEN TEKNOFEST'TE ÜNİVERSİTE STANDLARINDA GÖRDÜĞÜNÜZ PROJE EKİPLERİ TÜMÜYLE BİR PARTİYE AİTTİ. sınav sürecinde son yorumumdu. İyi Akşamlar. DÜZENLEME 29 MAYIS: Evet arkadaşlar. Ben aynen buraya yazdım. Üniversite tercihi yaparken sakın şaşırmayın. Tercih etmeyeceğiniz üniversiteler belli. Sonra ağlayıp sızlanmayın. Hepinize 4 yıllık vakit kaybında Türkiye'de başarılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikolog2010 -- 29 Mayıs 2023; 21:30:29 > |
Bildirim