Şimdi Ara

ders seçimi hakkında acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaşlar öncelikle herkese selamlar.Size sorunumdan kısaca bahsetmek istiyorum.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Öncelikle ben çok sorumsuz bir insanım.Bunu bir kere belirtelim.4+2. Seneme devam ediyorum bu sene.Sezon başında gece bir iş buldum ve çalışmaya başladım;aileden artık para isteyecek yüzüm artık yok.Bu nedenle harç parasını geç denkleştirebildim ve kayıt işi dilekçeyle yapıldı.Şimdi benim ders durumları çok karışıktı.Hangi dersi geçtim hangisinden kaldım bilemiyorum.Danışman hoca transkripte bakarak bana yazmam gereken dersleri söyledi.Ben de yazdım.Neyse ders işi halloldu diye seviniyordum.Taki vize öncesi haftası olan bu haftaya kadar.İş yerinden biraz izin aldım.Okulun olduğu şehre gittim ve derslere gitmeye karar verdim.Neyse açtım transkripti derslerimi not ederken alttan olan kalmış olduğum zorunlu derslerden bir tanesinin olmadığını farkettim.Dün(çarşamba) okula gittim ve danışmana durumu anlattım ve bana birşey yapamayacağını öğrenci işlerine gitmem gerektiğini onların dğzelteceğini söyledi.Öğrenci işlerine gittim.Orada görevliler tabi birbirleriyle muhabbet ediyorlardı görmediler bile.Bir kaç defa bağırdıktan sonra muhattap alabildim.Görevlilerden birine durumu anlattım ama o da birşey yapamayacağını söyledi.Ben nasıl olur yapamazsınınız zaten 2 senemyanmış bir senem daha mı yansın dedim.Hata senin dedim.Sanane benim hatamdan senin vurada işin benim hatamı düzeltmek değil mi dedim.Düzeltemiyoruz yönetmelik değişti dedi.Ben de inşallah dediğn gibidir bu işi araştıracağım dedim kapıyı çarptım çıktım gittim.Bu arada bu herifle daha önce de öğrenci belgesi yüzünden tartışmıştık belirteyim.Geçen sene aynı durum arkadaşın başına grlmiş ve dersi değiştirmişler.Gece bu saate kadar ders çalıştım.Ama hiç hevesim kalmadı.Böyle bir durumdan okulun bir dönem daha uzaması çok fena moralimi bozdu.Seneye güzel bir iş bağlamışken.Hem de evlenme planları kurarken:( Şimdi arkadşlar aranızda başına böyle bir durum gelen var mı? Adam doğrumu söylüyor.düzeltme yapılamaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dekanlığa falan git görüş, oradakinler baksın bir de duruma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.