Şimdi Ara

Ders yaparken bile aklıma oyun geliyor , -olgun insanlar cevaplarsa sevinirim-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba arkadaşlar açıkçası ben çok fazla oyun oynuyorum ve bu durumdan şikayetçiyim ayrıca ders çalışmam gerekiyor şuan 8.sınıfım lise 1 geçicem yani önemli senem bu sene , tam ders çalışmaya başlıyorum aklıma oyun geliyor. Açıkçası durumum da çok iyi değil arkadaşlarım dershaneye gidiyor benim ise kendim halletmem lazım haliyle ders çalışmam lazım ayrıca bu dershaneye giden ama samimi arkadaşlarımla oyun oynuyoruz birlikte fakat ben oyunu silersem o benden çok daha iyi olucak ben ise yanında ezilicem biliyorum saçma ama sizce ne yapmalıyım ? bana yardımcı olun lütfen abilerim ablalarım

• bak çalışıcam diyorsun 3 cümle sonra silersem ezileceğim hem durumun farkındasın hem fedakarlık yapmak istemiyorsun çözümün farkındasın burda sana yardım edebileceğimiz bir şey yok ha soru olur tamam yardım ederiz sen burda her şeyin farkına varmışsın gereken şey uygulaman.2.Teog'a 3-4 ay var ama bu 3-4 ay tailler olmadan 2 ay nerdeyse bu nedenle acilen oyunu bırakmalı ve derslere odalanmalısın çünkü kısa bir zaman var önünde bir sürü konu var şimdi başlamazsan bu işin telafisi yok.Tamamen senin kararın ayrıca aklına şu gelsin bazen iyi bir hayatın olmazsa mı daha çok üzülürsün yoksa oyunda arkadaşın seni geçerse mi? İyi çalışmalar şimdiden
  • Sınavına çalış oyunda ezilmek sınav sonrası sonuclarinla ezilmekten daha iyidir.Sene sonu notlarına hava atarsin ben geçen sene şu bilgisayardan biraz daha uzak durabiilsem 472 yerine 480 alıp fene giderdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaptın teogta açıklandı dün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.