Şimdi Ara

Dersane çöptür toplanın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dershanede son sınıflara düşmüşseniz böyle düşünmeniz normal. Dershaneye gitmiyorum demişsin, kaç tane Final hocası tanıdın da hepsine birden laf söyleyebiliyorsun? Geçen yıllarda kötü tecrübelerin olabilir ama bu, genelleme yapma hakkını sana vermez. Final'e gidiyorum her türlü dersi çatır çatır işliyoruz, konu eksiklerim bir bir kapanıyor. Emek vermeden konuyu öğreneyim, beynime soksunlar diye düşünüyorsanız çok beklersiniz.
    Ağır konuşmuş olabilirim ama dershaneye gidenleri aptal yerine koymuşsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeresim2

Okulda daha turevi bitirmedik dershanedr integral bitecek okulun 4senede yapmadiginu dershanede 1senede yaptik

İlginç ben de dershanelerin kaç ayda bitirdiği lys kimyasının yarısını 1 haftada bitirdim. Atomun yapısından başladım bugün dengeyi bitirdim 18 ünite vardı denge 9. ünite
  • quote:

Orijinalden alıntı: HouseM.D.

quote:

Orijinalden alıntı: sezeresim2

Okulda daha turevi bitirmedik dershanedr integral bitecek okulun 4senede yapmadiginu dershanede 1senede yaptik

İlginç ben de dershanelerin kaç ayda bitirdiği lys kimyasının yarısını 1 haftada bitirdim. Atomun yapısından başladım bugün dengeyi bitirdim 18 ünite vardı denge 9. ünite

Hocam o nasıl oldu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

Dershanede son sınıflara düşmüşseniz böyle düşünmeniz normal. Dershaneye gitmiyorum demişsin, kaç tane Final hocası tanıdın da hepsine birden laf söyleyebiliyorsun? Geçen yıllarda kötü tecrübelerin olabilir ama bu, genelleme yapma hakkını sana vermez. Final'e gidiyorum her türlü dersi çatır çatır işliyoruz, konu eksiklerim bir bir kapanıyor. Emek vermeden konuyu öğreneyim, beynime soksunlar diye düşünüyorsanız çok beklersiniz.
    Ağır konuşmuş olabilirim ama dershaneye gidenleri aptal yerine koymuşsunuz.

Ülkenin 3 farklı yerinde 3 farklı final dersanesine gittim kimin ne olduğunu en iyi biz biliriz

Büyük olasılıkla dersanesiz bir dönem geçirmemişsin arada farkı kuramıyorsun veyahut kendi basına çalışamayacak kadar yetersizsin başka bi ihtimalle ise sürü psikolojisine uyuyorsun

• Arkadaşlar dershane kesinlikle çöptür, gereksizdir , zaman kaybıdır , akla gelebilecek her türlü olumsuzluktur. Daha önce hiç dershaneye gitmemiştim , bu sene ilk oldu. Ağustos gibi dershane dershane diye k*ç*mı yırtıyordum. Kışın hem okuyup , hem çalışıp zorlukla kazandığım tüm parayı dershaneye döktüm. Sonra ne mi oldu? Çok değil yazıldıktan 1 hafta sonra hayatımın en kötü kararını verdiğimi fark ettim. Katkısı 0! Kazandırdığı hiçbir şey yok , ama kaybettirdiği çok şey var. Mesela zaman! Hafta sonu günümün yaklaşık 6 saatini dershanede geçiriyorum , inanın şu 6 saatin 2'sini evimde ders çalışarak geçirsem daha yararlı olur. Sınıfta 20 kişi falanız. Etüt dahil hiçbir dersi kaçırmayan , her ders not tutan , denemelerde bana fark atan birçok kişiyi bir kere bile sistemli çalışmadan , dersi dinlemeden 1 kelime not tutmadan YGS'de solladım.

Eğer şuan Lise 3'te okuyan arkadaşlar varsa onlara tavsiyem kesinlikle dershaneye yazılmamalarıdır.

• Final'i neden kötüledin anlayamadım o kadar kötü bi dershane mi

• ben de dershanenin olmasa da ilk üç dört sınıfın en çok devamsızlık yapan öğrencisiyim (ilk sınıftayım) ve dersanenin en iyi 3. derecesini yaptım ygs'de. ne hikmetse dersane denemelerinde ilk 15'e zor giriyordum, hatta en son denemede dersane 55.si oldum. ne kadar b.ktan oldukları ortada.

• Dh dershaneden daha iyi

• Ben dershane denemelerini çöp buluyorum Sınavla bu kadar alakasız soruları nasıl toplamayı başarıyorlar, aklım almıyor.

• Dershanesi ve dershanedeki hocaları kalitesiz olanlar suçu dershanede bulmuş. Ama gidin kaliteli bir dershaneye hocaları da kalitelidir konuyu da iyi anlatır sorduğunuz soruları da iyi cevaplar konu yetiştirme telaşı vardır belki ama senin sorunu cevaplayıp konuyu da güzel anlatır. İki tane kötü hocaya veya kalitesiz dershaneye gitmişsiniz laf ediyorsunuz.

• Haklisin ama bu bizim hoca icin gecerli degil cokda iyi ogreniyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarih Yazacak Adam

Beyler sabah 8.30da dersaneniz var 2de bitse 3te evde olsaniz yemek car curt 4 5 gibi derse baslarsiniz 6 dersinizin en fazla 4 u verimlidir 40 dakikalik derin 20dakikasi verimlidir toplam verimli çalışma süresi 80 dakika. 1saat için 7 saatinizi yakmayin.

Dersaneler tamamen kapitalizmden doğar dunyanin hic bi yerinde dersane yoktur hocalarinin bi çoğu saatini doldurur parasına bakar hele finale gidiyosaniz yandiniz zaten , dersaneye gitmeyin evde çalışın başarının sirri budur.

Özet: Dersane pis kaka

Dershane ve yararları
    Matematik için yapamadığın soruları soruyorsun.
    Fizik için konu anlatımı ve kısa yollar anlama açısından yararlı.
    Kimya için cidden bir yararı yok çünkü fasiküllerle aynı anlatım geçerli.
    Biyoloji dersi kadar mantıksız bir şey görmedim biyolojiyi kişi kendi başına çalışacak.

DERSHANENIN ZARARLARI
    Bunca yıl giden o kadar paraya cidden yazık.
    Sabahları çalınan uykuma yazık.
    Yolda geçirdiğim zamana yazık.(Yağmurlu havalar)
    Boşuna dağıttıkları bazı kitaplar var onlar için kesilen ağaca yazık.(Cevrenin onemini anlatmak için agaç kesen bir zihniyet var ortada)
    En önemlisi gençliğimizi yediler ona çok üzülüyorum.

• Bende mezunum bu yıl fem e gittim.İlk başta tereddütlerim vardır tek başıma yapsam mı? Sonunda iyikide gitmişim diyorum çünkü belli soru tipleri vardır.Onları tek başınıza yapamazsınız.Hadi yaptığınızı farz edelim 2 dk lık öğrenmeyi dershanede evde 10-20 dk nızı alır.Vakit kaybı olarak gören arkadaşların sorunu bence gerektiği kadar ders çalışamadıkları için vakit kaybı gibi görüyorlar.

• Dershane olmasaydı yapamazdım, net.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.