Şimdi Ara

Dersane çöptür toplanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sabah 8.30da dersaneniz var 2de bitse 3te evde olsaniz yemek car curt 4 5 gibi derse baslarsiniz 6 dersinizin en fazla 4 u verimlidir 40 dakikalik derin 20dakikasi verimlidir toplam verimli çalışma süresi 80 dakika. 1saat için 7 saatinizi yakmayin.

Dersaneler tamamen kapitalizmden doğar dunyanin hic bi yerinde dersane yoktur hocalarinin bi çoğu saatini doldurur parasına bakar hele finale gidiyosaniz yandiniz zaten , dersaneye gitmeyin evde çalışın başarının sirri budur.

Özet: Dersane pis kaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özet geçiyorum. Ygs de başarısız olan ya da istediği başarıyı yakalayamayan ve o sinirle suçu dershaneye atan, kullandığı her alet kapitalist sistemin ürünüylen kendince kapitalist sisteme gelmeyin naraları atan liseli ya da mezun kişi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersaneye gitmiyorum güzel kardeşim ama tarzını beğendim

• Demek bu sefer tutmadı ha... Olsun bir gün bu yorum bir yere cuk oturacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok abartmışsın yemeği 2 saate yiyen seni gördüm bir tek. Yapan insan o verimi alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

Çok abartmışsın yemeği 2 saate yiyen seni gördüm bir tek. Yapan insan o verimi alır.

Yazdıklarımdan bunu anladiysan zaten kardeşim Allah sonunu hayır etsin

Edit: Eksiye abananlar final hocaları
    Edit2:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarih Yazacak Adam -- 28 Mart 2015; 19:35:29 >
  • Sen o eleştirdiğin şeyin isminş bi öğren. Sonra eleştirmekj serbest sana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri de çıkıp diyemiyor mu arkadaşlar şu şu yüzden haksızsın diye ... Ya şekle ya yazıma takılmışsınız lütfen yakışmıyor

• Okulda daha turevi bitirmedik dershanedr integral bitecek okulun 4senede yapmadiginu dershanede 1senede yaptik

• quote:

Orijinalden alıntı: sezeresim2

Okulda daha turevi bitirmedik dershanedr integral bitecek okulun 4senede yapmadiginu dershanede 1senede yaptik
    dersanede sınıftaki en çok devamsızlıkta benim (133 saat) en yüksek puanda benim hadi ateistler bunuda açıklayın. Şaka bi yana dersane gerçekten gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlunch

Özet geçiyorum. Ygs de başarısız olan ya da istediği başarıyı yakalayamayan ve o sinirle suçu dershaneye atan, kullandığı her alet kapitalist sistemin ürünüylen kendince kapitalist sisteme gelmeyin naraları atan liseli ya da mezun kişi

Şimdi de cemaate abi mi oldun? Nedir bu dershane savunması
  • Tarih Yazacak Adam T kullanıcısına yanıt
    Anadolu lisesinde okuyorum. Okulda hocalar adam akıllı ders işlemiyo. Bir tek matematikçi var. O da 12. Sınıflardan sadece bize geliyor. Dersaneler olmasaydı ygs de türkiye 4. Sü çıkaramazdık. Bazı şeyler verimsiz geçebilir. Ancak çözemediğin soruları çözmeleri, bire bir etütler baya güzel oluyor. Okul ile dersaneyi yürütmek dediğiniz gibi zor oluyor. Akşamları bişey yapmak istemiyorsunuz. Dersanede sınıfınız iyise ( eğlence olarak değil de derse karşı ilgi olarak) baya verimli oluyo. Anlayacağınız iki ucu b** lu deynek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

quote:

Özet geçiyorum. Ygs de başarısız olan ya da istediği başarıyı yakalayamayan ve o sinirle suçu dershaneye atan, kullandığı her alet kapitalist sistemin ürünüylen kendince kapitalist sisteme gelmeyin naraları atan liseli ya da mezun kişi

Dershanenin kullanabilene yararlı olduğunu düşünmek cemaatçilik mi oluyor? Her şeyi bir kalıba sokma çabalarından çıkmak lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

quote:

Dershanenin kullanabilene yararlı olduğunu düşünmek cemaatçilik mi oluyor? Her şeyi bir kalıba sokma çabalarından çıkmak lazım

Dalga geçiyorum,bu eşitsizlik ortamında bir miktar eşitlik sağlayan dersaneler ama genel olarak bakarsak dersaneler kaldırılıp devlet okullarında eşitlik sağlanmalı

• Tarih Yazacak Adam T kullanıcısına yanıt
    Derahane kötü verimsiz evet. 4 kda 7k da 8k larda arkadaslarım var. Birisi diyor ki: dershane kötü neden yazıldım bilmiyorum(femde burs yok) ortam için ortamdan kastı rekabet için. Diğerleri dershaneyi tekrar in kullanıyor. Konulari gayet iyi biliyorlar fakat tekrar ediyorlar. Onlarda burslu fen lisesi seviyesinde ogrencileri. Bunlarda hem dershane hemde etüte gidiyor. Dershanede hocalara nadiren soru soruyorlar. Brnım sahsı tecrübem aklım varsa gitmem. Hocasını ayrı cekıyorm, coluk cocugunu ayrı.

• Yok mu başka 12.sınıfta dersanesiz hazırlanan başka biri

• Bundan 2 sene öncesine kadar dershanelerin çok yararlı olduğunu düşünüyordum.Ancak yaşım ilerledikçe ve bunla doğru orantılı olarak zekam da ilerledikçe dershanedeki hocaların bizi boş yere oyaladığını farkettim.Bir kere konu dinlemek için gelen arkadaşlar tamamen boşa geliyor.Çünkü dershanede işlenen konular olabildiğince verimsiz.Okulda 6 saat işlediğin matematik derslerinde bile hoca sana doğru düzgün öğretemiyor.Dershane hiç öğretemiyor.Yıllardır bu sistem içerisindeyim.Dershanenin hiçbir yararı yok.Sınıfımda ilk 5k içerisinde olan birçok kişi var.Bunların hepsi de dershanenin en ufak fayda etmediğini söylüyor.Haaa, dershaneler temelini oturtmuş arkadaşlar için gereksizdir ancak meslek lisesi mezun adam için bulunmaz Hint kumaşıdır.Çünkü senin okulda alabildiğin eğitimi (kısıtlı da olsa) o meslek lisesindekiler zerresini alamıyor.

ÖZET:Temeliniz sağlamsa vakit geçirmek için bir kurumdur.Meslek lisesi gibi eğitimi iyi olmayan okullarda yetişmiş iseniz sizin için baya baya iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarih Yazacak Adam

Yok mu başka 12.sınıfta dersanesiz hazırlanan başka biri
    dersane aptallıktır zaten. hele bir de 3 4 milyar veren aptalın alasıdır.
    ben bu sene bedava diye gidiyorum arada 2. ya da 3.derste uğruyorum değişiklik oluyor öyle takılıyorum. yoksa ders için gitmenin anlamı yok.
    o derste anlatılandan daha iyisi nette var zaten. tekrar tekrar izle.
    testini evinde çöz.
    internette çözümü olan ya da cd'li testler soru bankaları piyasada dolu.
    dersaneye gittin geldin yemek cart curt minimum 5-6 saat gider. + erken uyanırsın öğleden sonra uykun da gelebilir.

kafanızı kullanın biraz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilciyimbeylervurmayin -- 28 Mart 2015; 23:58:31 >
  • Dershane kesinlikle zaman kaybıdır hele lys gibi ciddiyet isteyen bir sınav için bir anlamı yok mesela hoca sistemler anlatıyor hocam şu nasıl oldu -dur oğlum yetiştirmem lazım bu nerden çıkti dur oğlum yetiştirmem lazım

kısacası hocanın amacı bir an önce konuları yetiştirip evine gitmek haksız demiyorum ama gereksiz bizim için ben aynı konuyu kitaptan okuyorsam sende ordan okuduğunu anlatıyorsan ne anladık bu işten

Zeki adam hesap yapar disiplinli olur eğer dershane senin günde 10 saatini yiyorsa oturup düşünmek lazım burada ne yapıyorum diye...

Tekrar öneriyorum bakın mümkün olduğunca türev integral ve organik kendiniz öğrenmeye çalışın ösym 2 yıldır orjinal sorular soruyor kendi kavradığınızı beyniniz şekillendirebilir ama hocanın kalıp olarak öğrettiği öylece kalır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

dersanede sınıftaki en çok devamsızlıkta benim (133 saat) en yüksek puanda benim hadi ateistler bunuda açıklayın. Şaka bi yana dersane gerçekten gereksiz

dersanede en az devamsızlık bende en yüksek puan da bende. bu iki veriyi birleştirirsek başarının yada başarısızlığın dersane kavramıyla direkt bi ilişkisi olmadığını çıkarabiliriz bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.