yoklama alıyo hoca napayım girmezsem gidecek bir dönem her şeyi cok biliyolsrmış gibi konuşuyolsr bi de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Derse girersem linçlenir miyim diye düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi (5. sayfa)

-
-
Cuma sınav var ertelenmeyecek haberi geldi ama tekrar mail atsak falan diyen var da aradan çıksın ya tatilden önce sonrasında 50 tane sınav arasında niye tekrar bununla uğraşıyoruz
Zaten 2 gün kala iptal gelir mi bilmiyorum da bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 25 Mart 2025; 18:34:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun önerin la hogwards'ı alayım mı indirimde şu an, benim sınavlar ertelendi xD
-
bu foruma ÖLÜ diyenler utanır mı?
sanmam
-
ben ban yiyince forum ölüyor.
-
O kadar ders konusu açtık tık yok azıcık polemik yaptık 70 cevap birkaç destek birkaç blokla sonuçlandı 😶🌫️😶🌫️😶🌫️
Bu arada baya ısrarlı bir şekilde mail atılıyor da hoca yok dediği sürece bakalım iş nereye kadar uzayacak
Ertelenmesin diyenlerin oranı %3 falan biri de benim
Ertelenirse nereye kadar ertelenecek onu merak ediyorum, bu protestolar bitecek gibi durmuyor.
-
Hoca da bunu düşünüp ertelenmeyecek dedi (ya da default üniversite kararına göre hareket etti) muhtemelen ama ertelenmediği durumda farklı bir tepki koyarlarsa da iş karışır hatta keyfimiz ne isterse o olsun moduna bile gidebilir
Onun dışında ertelenmesini isteyenlerin fazla olması anlaşılabilir bir şey ama derste oyun linki vs atıp şimdi ertelenmesini istemek de hiç samimi değil
Yütüye bak hele sen kim bilkent ee kim la ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X